Bazar umanitar***42***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

diana2242, nu mai vreau body mov ca nu am cu ce sa il asortez daca are alte culori, dar vreau sa vad poza mai intai. deocamdata ramane numai cel pe care l-am luat deja. platesc maine sau poimaine. adresa de pe factura este buna, daca are trecut bl, scara si ap, nu stiu daca tie iti apar.

valentina_22, refacere rapida puiului

Mami de Calin Gabriel si Ioana Carolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

am achitat si eu din urma tot si o rog pe Naty sa imi confirme

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

Jocurban, in mod normal la dodo platesti 12,5 (noi rotunjim la 13 dar nu e obligatoriu) + 3 lei posta (pecu) per colet. la cami33 da-i un PM si vezi ce inseamna intelegerea prin telefon. oricum nu poate fi mai mult de 3 lei / colet dar probabil ca nu a gasit ea optiunea de transport care o vroia. cel mai bine e sa ii dai PM ca poate nu citeste aici la subiect.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

de cand crosetez eu la mesajul anterior au mai aparut vreo 3 pagini

LoraG, felicitari, sa-ti traiasca bebita!

alexandrina, saru'mana
daca poti, vezi si daca merge pick-upul acela ca mama nu se descurca cu tehnologia moderna

jocurban, daca platesti la ghiseul bancii nu se percep comisioane bancare. daca platesti prin internet banking, atunci poti sa adaugi 3 lei, cam atat este comisionul bancar de transfer care se percepe si la cel care primeste banii.

Mami de Calin Gabriel si Ioana Carolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

Jocurban, in mod normal la dodo platesti 12,5 (noi rotunjim la 13 dar nu e obligatoriu) + 3 lei posta (pecu) per colet. la cami33 da-i un PM si vezi ce inseamna intelegerea prin telefon. oricum nu poate fi mai mult de 3 lei / colet dar probabil ca nu a gasit ea optiunea de transport care o vroia. cel mai bine e sa ii dai PM ca poate nu citeste aici la subiect.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Multumesc de lamuriri... as fi rotunjit si eu, oricum. :)
Iar cei 3 lei pentru comisioane bancare, daca platesc direct la ghiseul bancii mentionate, inteleg ca nu mai e nevoie sa-i depun.

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jocurban
Multumesc de lamuriri... as fi rotunjit si eu, oricum. :)
Iar cei 3 lei pentru comisioane bancare, daca platesc direct la ghiseul bancii mentionate, inteleg ca nu mai e nevoie sa-i depun.

Asa e, ei oricum reprezinta o asa-zisa medie a comisioanelor de transfer percepute de diferitele banci si sunt ceruti optional.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele
felicitari sweetyana, sa iti traisca prinsica si sa fie cuminte sis anatoasa...nushu esti inaintea mea?
cam numar inca 2s...dar sa vedem, saptamana viitoare aflu data de cezariana.
Flowers sa iti traiasca nepotica

eu astept sa inceapa Ema scoala, sper sa reusesc s-o duc daca nu mai este invataoarea de anul trecut sa o i-a de acasa nu prea gasesc o solutie, dar saptamana asta trebuie sa fac un plan

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,35+ PETRU si mami de bomboana EMA

AMR - 3s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

ps. -ai uitat sa ma tragi de maneca ,ultima data am uitat sa-ti pun in pachet ce ti-am promis

Promo 50%

Ramane pentru urmatorul colet.Astept noutati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Multumim pentru urari!Micuta e bine insa face gentamicina pentru ca lichidul era verde si a avut cordonul in jurul gatului si in jurul trunchiului.Apgar 9.Sor-mea a semnat sa-i faca nu stiu ce analize la cap miutei, si i-a spus ca daca nu primeste nici un telefon intr-o luna de zile totul este ok. Oricum in spital nu exista dr in week-end sau dupaamiaza in timpul saptamani asa ca a nascut cu asistenta.Doamne-ajuta sa fie totul bine!

Anca, in care Kiabi ai fost? Eu am fost in Cora Lujerului si nu am gasit, sau nu m-au strigat ele pe mine. Vroiam si chilotei ,cum a spus Boti, la set.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Cine merge in Kiabi si cumpara chilotei? Ziceti-mi si mie ce pret au, ma intereseaza cit mai multi si mai ieftin, pentru 2-3 ani. Evident fetite. Ca la noi nu am gasit magazinul asta. Iar pijama am luat de la cineva de pe net, cu 16 lei, de la kiab. Super, frez cu o vacuta.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

hainute de vanzare

Mergi la inceput