Bazar umanitar***42***

Raspunsuri - Pagina 47

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

mey, deci io am citit pe la 14 ce s-a scris... n-am inteles (nu tot ca nu ma tin creierii). m-am culcat vreo 2 ore, m-am trezit si am citit din nou(iar nu tot)... n-am inteles. asa ca ma doare capu' si am pus punct.
da' io tot n-am inteles ceva: distribuitoarea sa-si aleaga produs/produse din cele care le primeste sau cele care sunt la bazar? io poate nu-s de acord. io vreau sa se liciteze. eeee? sau sa se liciteze si daca (virgula) castiga produsul sa se deduca din cheltuiala de posta? no, zic si io ca oricum nu mai am produse la bazar ca incepe scoala si n-am mai avut timp de zbenguiala.

si imi bag picioarele in pantofi, dar e a treia oara cand scriu mesaju' si imi da o porcarie cu "not found" .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

mari, eu cred ca daca spui azi/ maine ce ai strans pe luna trecuta si ce ai reusit sa faci cu ei o sa fie okay. oricum tu ai scris frecvent la subiectul tau, ne-ai informat despre tot.

eu votez DA pentru transparenta si corectitudine. adica la inceputul lunii sa fie scris la subiect cat s-a strans si ce s-a reusit cu ei (pentru copilul respectiv). votez NU pentru amanari si prelungiri. mamicile in general au pe cineva de incredere pe mess/ telefon/mail cu care pot discuta si pot transmite un mesaj.

NU sunt de acord cu intratul la subiectul dedicat doar o data pe luna, ca sa fie la numar. nu suntem roboti, vrem sa stim si ce face copilul, cum se simte, cum se simte mamica. suntem prieteni si ne intereseaza si aceste aspecte.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Eu sunt de acord cu ce au spus fetele.

Ar fi foarte bine sa nu se piarda produse.
Daca X doreste sa doneze dar nu are timp, sa le predea la Y. Ideal ar fi sa se acopere si costurile de trimitere tot de catre X, insa daca nu se poate, atunci sa se aplice regula cu taxele postale in cont donator prin contul umanitar, in cazul in are Y nu le poate suporta.

Parerea mea este ca oricum este un castig, prin produsele vandute la bazar, in nici un caz o pierdere de bani pentru cazuri.

Cumparatorul suporta aceasta taxa postala, insa nu cred ca va fi valabila pentru toti cumparatorii si toate produsele, caci toate distribuitoarele au o suma pe care sunt dispuse sa o acorde pe aceste taxe.

mady, se vorbise la un moment dat sa nu se mai treaca prin licitatie produsele distribuite deoarece tehnic nu poti licita un produs pus pe contul tau.

Oricum, distribuitoare sunt destul de putine si sunt active la bazar. Nu cred ca ar profita nici una de pe urma acestei masuri, ci doar in caz de nevoie.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

In alta ordine de idei, am depus azi in contul lui Bogdan 27 de lei, Dodo, nu stiu daca poti sa confirmi, caci am facut depunerea pe la 4 si ceva. Daca nu, am sa trimit maine chitanta pe mail.

cris_82 Am primit azi pachetul, multumesc mult pt incredere. Din pacate si pe mine ma cam strang.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid
Cumparatorul suporta aceasta taxa postala,

Nu toti ...(ma refer la mine ...cumparatorii noi...nu toti a existat o exceptie....in rest nu au platit taxe desi le-am scris si pe factura.Si in mail-le in care cereau detalii)

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

In alta ordine de idei, am depus azi in contul lui Bogdan 27 de lei, Dodo,

Au intrat....si-mi bateam farama de creier disponibila azi sa caut sa trec platit(in contul meu)

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

kid imi imaginez cat de rau iti pare ca si eu muream de oftica ca ma strang si sunt superbiiiiiiiiiiiiiii..deci,balerinii vin sigur cuiva care masoara 24 cm talpa si care sa aiba piciorul SUBTIREEEEE

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Produse noi aici. Majoritatea de fetite, doar doua bluze de trening pt. baieti de 3-4 ani.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Pardesiul roz e absolut superb, mie imi place la nebunie, tot am tinut de el...dar ne e miiiiiiicccc!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput
Mergi la inceput