Bazar umanitar***42***
Raspunsuri - Pagina 46
madyrizi spune:
deci:
eu cred ca mamicile au timp intr-o luna sa intre si sa ne gadile orgoliul cu detalii, deci nu au nevoie de amanari, prelungiri si raslungiri. votez impotriva prelungirii termenului de o luna. plus ca in anumite cazuri am observat ca nici produse nu mai sunt puse la bazar pentru cazul respectiv sau f.f.f. putine. stiu ca am mai luat o data in discutie (la dezbateri) un caz de absenteism si ne-am luat papara cateva din noi ca suntem insensibile.
cu distribuitoarele nu stiu ce sa zic, ma abtin, pentru ca nu am inteles rationamentul (nici al carminei nici al nerantulei) asa ca mai degraba ma declar incapabila sa gandesc decat sa zic prostii.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi cu distribuitoarele nu stiu ce sa zic, ma abtin, pentru ca nu am inteles rationamentul (nici al carminei nici al nerantulei) asa ca mai degraba ma declar incapabila sa gandesc decat sa zic prostii. |
esti cea mai frumoasa fiinta pe ziua de azi din viata mea !
monis5 spune:
citat din mesajul lui alexandrina moni bun intrat pe-aici! Vezi daca te-ajuta asta: https://docs.google.com/document/edit?id=1qHwrPuDSmrnIfV8eYmltySyYZwiF53Jov3lHLYkGXOc&hl=en# "Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore) http://picasaweb.google.com/inaa.bee/2009" target="_blank">Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007). |
multumesc
am mai intrat din cand in cand dar viteza si cantitatea de scriitura ma coplesesc ... am citit in documentul postat (vad ca e la fel cu info din prima pagina) si am retinut esentialul: Toate operatiile ce se petrec in bazar genereaza (implicit) mail-uri, deci nu trebuie sa urmariti produsele special, veti fi anuntat cand se liciteaza, este castigat, platit un produs oferit de voi sau cand se formuleaza intrebari despre el. (restul detaliilor le stiu in mare, doar ma incurcasem cu noul bazar...)
Merci, spor in toate tuturor
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
madyrizi spune:
carmina, nu rade, ca n-am avut rabdare sa citesc tot (si nici n-o sa am) si cat am citit m-a luat ameteala, zau. deci nu pot sa gandesc, sa rationez. parca e prea mult pentru mine si io sunt o persoana pasionata de cifre dar aici... pas.
deci nu ma pronunt, decat sa zic ca-s .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
carminabulina spune:
In alta ordine de idei am primit pachete de la Dianaalex: foarte frumoasa gentuta. Superba! si de la adablackcat, multumim, deocamdata putin mari adidasii dar la primavara tocmai buni.
Mi s-a returnat colet de la blue-rain. Sunt suparata pt ca am anuntat-o ca ii trimit si a citit mesajul. Asta e o voi repune la bazar.
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui madyrizi carmina, nu rade, ca n-am avut rabdare sa citesc tot (si nici n-o sa am) si cat am citit m-a luat ameteala, zau. deci nu pot sa gandesc, sa rationez. parca e prea mult pentru mine si io sunt o persoana pasionata de cifre dar aici... pas. deci nu ma pronunt, decat sa zic ca-s . |
mady,parca m-ai descris pe mine...deci,de juma de ora citesc si nu pricep nimic...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Jasmin012 spune:
fetelor, am licitat si eu pt niste pijamale, imi cer scuze fetelor pe care le-am supralicitat, dar chiar am si eu nevoie de niste pijamalute pt Lucas, ca vara asta i-au ramas toate mici si trebuie sa-i fac rost de altele. Chiar mai vreau si alte pijamale, daca ar mai avea cineva sa le una la bazar....
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Nerantula spune:
Carmina, pentru mine diferenta intre distribuitoare si donatoare se refera in principal la cantitatea de produse gestionate sub toate aspectele. Se poate renunta la aceasta diferentiere si problema de rezolvat, a costurilor logistice, sa fie exprimata in alt mod, astfel incat solutia implementata sa poate fi transparenta si sa satisfaca majoritatea participantelor la tranzatiile din bazar. De exemplu, se poate stabili ca se compenseaza 'in natura' cheltuieli de distributie mai mari decat X ron/persoana, fara ca persoana sa mai fie incadrata intr-o categorie. Altfel, daca se iau in considerare toate tranzactiile, ar fi foarte greu de urmarit cine/ce are de recuperat, solutia fiind neviabila (dupa parerea mea). (Editez: in acest caz, analiza fiind ulterioara tranzactiilor, daca nu s-a perceput pecu, nu mai are din ce sa fie recuperata aceasta suma compensata in natura .. )
Si propunerea ta este super-ok, eu asa as fi facut daca as fi dat in distributie produse pentru ca timpul sau starea mea nu-mi permite activitatea asta, as fi platit si taxele de transport, evidenta mea ar fi fost o chestiune intre mine si distribuitoare. Da, poate ca exista deja acest mod de lucru. Poate exista de acum inainte, ca alternativa. Ce te faci, insa, cand donatoarea catre distribuitoare nu isi permite costuri suplimentare? Se pierde o sursa importanta de donatii .. Desigur ca si donatoarea catre distribuitoare poate ajuta la distributie, dar daca nu o face, din treaba ei ce motive? Iar se pierd donatii ...
Sigur ca pot exista o gramada de motive din care se pierd donatii, eu insa privesc sub forma: ce se poate face ca donatiile sa fie atrase si nu pierdute, ce se poate face efectiv, adica solutii viabile, posibil de implementat? Eu am avut o propunere, poate fi imbunatatita, completata, pot fi si altele in paralel. Dar e ok sa renuntam la tot pentru ca nu putem gasi solutii la toate problemele?
Da, a functionat asa pana acum bazarul, dar unele 'distribuitoare' s-au retras sau sunt pe cale sa o faca, deci a aparut o schimbare care atrage in mod firesc alta spre remediere.
Sigur ca perceptiile asupra problemelor pot fi diferite pe o plaja destul de larga, atunci se supune la vot, de ce nu?
Alexandrina, eu zic sa votam dupa ce se epuizeaza dezbaterea, adica se iau in considerare toate alternativele
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 5 saptamani !!
mari_paun spune:
sunt nitzel, si la prorpiu si la figurat...ma i-a ameteala stand pe scaun si ma misc ca un pinguin beat...
inteleg ca trebuie sa fac un raport lunar. Perfect. Pt luna trecuta cand sa-l atasez...pana la ce data? ori de luna viitoare?
nu vreau sa raman in urma, si vreau sa ma conformez regulilor
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,36+ PETRU si mami de bomboana EMA
AMR - 2s
cris_82 spune:
mady da-mi voie sa ma alaturi clubului tau..m-au pierdut fetele de la primele randuridonatoare,distribuitoare,pecu si nepecu..
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR