Bazar umanitar***42***
Raspunsuri - Pagina 34
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Monn, bun ce zici! Dar daca eu primesc spre distribure un colet maaare cu haine pt <2 ani si nu am nici o intentie sa mai fac un copil? |
Se intelege ca Laura s-a obisnuit cu gemeni
(Ma scuzati pentru dispozitia prea vesela pe care voi mi-ati indus-o).
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
luy spune:
valentina, ma bucur mult ca-ti place puloverul
Flowers, idem si la fel - doar ca la tine e vorba de pijama. Am vazut ca ai licitat caciulita, ce ti-ar mai dori sufletelul, poate mai gasesc ceva pt voi ca sa nu-ti trimit doar atat .
Vad ca bluzitele acelea de 18-23 luni au avut mare cautare, sa mai pun si de fetite ? Hmmmm ... Am mai gasit acum 2, ca tocmai ce am sortat hainele de la Maria pt bebelina
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 36+ cu la purtator
Monnvas spune:
Am sters mesajul pt ca era scris din experienta mea de 1 luna de bazarista. Acum, vazand care-s dimensiunile pierderilor, am regandit. Deci si eu is pentru.
Doar ca, subliniez, va trebui sa mergem pe incredere.
Eu fac azi o plata pt Boticelu', pun deja pecu?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Laura25 spune:
alexandrina, ai dreptate, de fapt trebuia sa zic "nu mai am nici o intentie sa fac un copil, ci musai 2 deodata!" .. desi al meu zice ca sigur 3 ne ies tura viitoare
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
valentina_22 spune:
citat din mesajul lui boticelina Poti demonstra cate colete ai trimis daca printezi lista de facturi (nu de vanzari). Eu cel putin unesc produsele luate de o persoana pe aceeasi factura deci in cazul meu nr de facturi = nr de colete. Mi-ar placea si mie sa-mi pot alege din cand in cand ceva gratuit din bazar sau sa primesc reduceri in contul taxelor postale platite. Eu las saptamanal la posta in jur de 40 lei. Noroc ca io n-am un sot care sa-mi contabilizeze asta ca divortam de 3 ori pana acum Eu sustin taxele postale din Mickey Mousi, da' sa nu ma spuneti, ca-i ilegal Valentina am retinut treaba cu povestile, le am si eu evident, am apucat sa fac un pic de curatenie prin ele, le-am grupat o parte pe autori, dar inca nu le-am facut coperte. Vorbim de saptamana viitoare incolo, sa duc fata la gradi si sa ajung din nou la munca... Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
Esti o bomboana. Imi convine perioada , mai ales ca am decis sa nu mai licitez nimic pana nu-mi achit toate datoriile, altfel risc sa pic de neserioasa.
In alta ordine de idei sunt de acord cu tot ce vor stabili fetele.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Flowers spune:
Boti, multumesc mult!
Luy, saru'mana pentru oferta dar nu mai licitez nimic pana nu-mi achit datoriile de la bazar si apoi tu trebuie sa nasti si nu vreau sa incurc , adica ar trebui sa achit la sfarsitul lunii atunci cand tu esti ocupta cu bebe mic.Ramane doar caciulita , pe care o achit maine sau luni , si tu o trimiti cand poti
Sunt total de acord cu propunerea facuta astazi de Neratula.
Laura, m-ai bine dispus!
cris_82 spune:
diannaalex sunt superbe sandalutele si vreau sa-ti spun ca le-am facut proba si nu mai vrea sa se descalte de ele
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
carminabulina spune:
Mai eu nu am inteles clar ce-i cu "distribuitaorele"...adica daca donez 8 produse si mai preiau alte 8 de altcineva, in tottal 16 ma numes "distribuitoare", dar daca donez eu din casa mea 80 de produse proprii nu mai sunt demna de aceasta denumire , sau cum?
luy spune:
Flowers, pai eu oricum iti trimit pachetul saptamana viitoare, indiferent daca apuci sa platesti pana atunci
Am mai pus 2 bluzite fetite 18-23 luni
arcadia, ai primit coletul de la mine ? Sper ca a ajuns cu bine...
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 36+ cu la purtator
Nerantula spune:
citat din mesajul lui carminabulina Mai eu nu am inteles clar ce-i cu "distribuitaorele"...adica daca donez 8 produse si mai preiau alte 8 de altcineva, in tottal 16 ma numes "distribuitoare" |
Te numesti distribuitoare (adica se aplica regula) pentru cele 8 produse preluate, pentru celelalte esti donatoare.
citat din mesajul lui carminabulina dar daca donez eu din casa mea 80 de produse proprii nu mai sunt demna de aceasta denumire , sau cum? |
E vorba de 'demnitatea' de donatoare
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 5 saptamani !!