Bazar umanitar***42***
Raspunsuri - Pagina 33
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina dar atunci cand cumpar si eu ceva (io fiind si distribuitor) va trebui sa pun si eu din nou 3 lei pt expeditie, nu? Pt ca in lumina noii reguli io ii primesc inapoi sub forma de "thank you points", nu? |
Daca ceea ce cumperi iti livreaza un distribuitor, da. In rest, nu cred ca e cazul
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 5 saptamani !!
ana l spune:
Interesanta regula ati "nascocit". Poate in felul asta va creste cu mult numarul celor care doneaza/ distribuie produse. Cumva trebuie si ele rasplatite.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
hainute de vanzare
alex_andra spune:
A, inca ceva:)
Se pot alege lucruri pe puncte, dar nu si de la mamele cu caz, corect, nu?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Nerantula spune:
Daca mai doreste vreun sot sa ma pupe, sunt pe faza, sa stiti
AMR 5 saptamani !!
Nerantula spune:
citat din mesajul lui alex_andra A, inca ceva:) Se pot alege lucruri pe puncte, dar nu si de la mamele cu caz, corect, nu? Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
corect, foarte buna mentiunea!
AMR 5 saptamani !!
adablackcat spune:
citat din mesajul lui Nerantula Daca mai doreste vreun sot sa ma pupe, sunt pe faza, sa stiti Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara AMR 5 saptamani !! |
Te pupam si noi pentru regula asta, care trebuia pusa mai demult dupa parerea mea!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
alexandrina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adablackcat
Te pupam si noi pentru regula asta, care trebuia pusa mai demult dupa parerea mea! |
Tare de tot asta
Monn mai trebuie sa reflectez la sensul a ceea ce ai scris tu acolo ca nu-mi mai functioneaza neuronii
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
aka spune:
am pus la posta coletul pentru Ellinia.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
Laura25 spune:
Monn, bun ce zici! Dar daca eu primesc spre distribure un colet maaare cu haine pt <2 ani si nu am nici o intentie sa mai fac un copil?
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ana l spune:
citat din mesajul lui Laura25 Monn, bun ce zici! Dar daca eu primesc spre distribure un colet maaare cu haine pt <2 ani si nu am nici o intentie sa mai fac un copil? Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
hainute de vanzare