Bazar umanitar***42***

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Putem propune la admin sa adauge la optiuni de transport si "Posta romna" fara paranteza "ramburs" si, pentru cei din aceeasi localitate "predare personala".

Nu stiu, pe mine cel putin, fraza cu "ne intelegem pe mail sau telefon" ma irita...

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Laura Se poate, cand faci factura sa pui doar 3 lei taxe de transport la mai multe produse. Si facturile se pot lipi, se selecteaza si apoi se alege 'combine selected invoice' sau ceva de genul.

In alta ordine de idei, si mie mi se pare foarte ok propunerea, din acest motiv luasem si eu decizia sa nu mai iau produse pentru distribuit. Insa daca se modifica, ma razgandesc

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

mikaeela Multumesc pentru confirmare.

Am pus pachete azi la posta pentru dianaalex, boticelina, Nerantula, georgipuia si anca_16.

corap Pot sa iti pun cerceii la posta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Nerantula, sper sa se implementeze si aceasta regula, mi s-ar parea foarte corecta pentru cele care distribuie.

Deci, se opune cineva?

Te rog sa scrii regula explicit, eu o adaug, insa te rog sa definesti cu lux de claritate dtermenul de "distribuitoare".

Va rog din suflet, daca se poate sa faca altcineva asta, eventual o distribuitoare care cunoaste in amanunt toate aspectele procesului, ca neuronul meu nu stiu daca e capabil .. daca nu, o sa-l biciuiesc mai pe seara sa dea tot ce-i mai bun din el ca sa facem treaba asta cat mai repede!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 5 saptamani !!

Mergi la inceput

asta poate face si aplicatia singura.

Dai "combine selected invoices" si daca la optiunea de tranport ai pus "3.00 lei si 0.00 as additional item", atunci chiar daca sunt mai multe produse catre acelasi beneficiar va aparea o singura taxa postala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Eu cred ca ar trebui mentionat la costul de transport, 3 lei, care sa apara frumos pe factura. Fara prescurtari si alte aditionale. Acum nu stiu daca se poate scoare de pe factura o linie, in sensul ca daca 2 produse pleaca dintr-un singur loc, sa se plateasca 3, nu 6

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Pai, Laura, ce faci atunci in situatia cand trimiti un pachet de 5 kg?Ca nu mai e 3 lei, e 10 lei.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Am adaugat cazul Mariei la acest document:
https://docs.google.com/document/edit?id=18Tq_PZ17ryrH_ds-7ZMls7WqJrAoFDKCsS1sfzYtHT4&hl=en#

Daca se aproba formatul acesta de document, sunteti de acord sa-l trecem ca si link pe prima pagina, sa nu mai fie nevoie sa modificam lista in mai mult de un loc?

Intrebare valabila si pentru Regulament.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
http://picasaweb.google.com/inaa.bee/2009" target="_blank">Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kid

In alta ordine de idei, si mie mi se pare foarte ok propunerea, din acest motiv luasem si eu decizia sa nu mai iau produse pentru distribuit. Insa daca se modifica, ma razgandesc

Avavnd in vedere ca vine iarna si o sa stam mai mult prin casa, daca se baga regula asta, revin si eu la colectare si distribuire

Mergi la inceput

dar atunci cand cumpar si eu ceva (io fiind si distribuitor) va trebui sa pun si eu din nou 3 lei pt expeditie, nu?

Pt ca in lumina noii reguli io ii primesc inapoi sub forma de "thank you points", nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

dar atunci cand cumpar si eu ceva (io fiind si distribuitor) va trebui sa pun si eu din nou 3 lei pt expeditie, nu?

Pt ca in lumina noii reguli io ii primesc inapoi sub forma de "thank you points", nu?

Pai boti, teoretic ii pui, practic nu.
Daca tu ai distribuit produse ale caror taxe postale au facut 50 de lei, sa zicem si cumperi un produs de 20 de lei, adaugi 3 lei, deci mai ai de cumparat de la bazar de 50-23.

Mergi la inceput