Bazar umanitar***42***
Raspunsuri - Pagina 28
madyrizi spune:
mey, bucile or intra in pantaloni, dar la talie ce fac? imi pun sfoara ca sa leg gaura de nasture? la 39x2 cm talie n-am nici o sansa sa ajunga gaura la nasture. io am talia 45x2 (ca sa nu zic 90 ) .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
cris_82 spune:
esti mortala
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Nerantula spune:
Buna dimineata!
Am o propunere: mamicile fara caz, dar care fac distributie de produse de la alte donatoare, sa isi aleaga produse din bazar de valoarea taxelor postale, si asa este destul consum de timp si efort pentru livrari/corespondenta/confirmari.
Ce spuneti?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 5 saptamani !!
madyrizi spune:
mai, fetelor, am 6 avizee. 3 ieri si 3 azi. cum draqu le iau de la posta pe toate ca-s si voluminoase vreo 3. eu si mos cracila ce o sa fim cu sacul la spinare.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Buna dimineata! Am o propunere: mamicile fara caz, dar care fac distributie de produse de la alte donatoare, sa isi aleaga produse din bazar de valoarea taxelor postale, si asa este destul consum de timp si efort pentru livrari/corespondenta/confirmari. Ce spuneti? |
Da, e de rasuflat cu asa ceva pentru donatoare.
Dar pierd copii, ca va fi un fenomen in cascada. Si deci o suma de produse devin gratis, si trimiterea lor ar gratifica altele si tot asa.
Eu nu votez asta, desi uneori si mie mi-e greu sa trimit. Mi se pare buna ideea de a vinde o parte, cum au facut unele.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Flowers spune:
Am primit colete de la Boti si Luy, sunt foarte multumita de produse, nici nu-mi faceam probleme de fapt.In drum spre casa Julia a desfacut pachetele pe bancheta din spate si acasa m-am trezit cu un costumas in plus, dar nu stiu din ce pachet a fost.Multumesc din suflet, toate produsele sunt superbe.
Selene, un si pentru tine. Pantofiorii albi sunt foarte usori si draguti.
Leditia spune:
Buna fetelor..
Vin si eu cu reumatismul meu:))) sa confirm 2 plati:
Anca Wish-30 ron.
Si Flavia Ramona-12 ron
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
adablackcat spune:
Buna fetelor. Laura, imi pare rau de fusta, crezi ca e mai mare marimea de 42?
Cine aproba ca un caz sa poata beneficia de bazar? Avem aprobare pt. subiect la umanitare pentru o mamica aradeanca (maria_rubi pe DC) si am vrea sa poata beneficia si de suport de la bazar. Suntem cateva mamici din arad care am veni cu produse pentru ea. Va rog suneti-ne ce ar trebui sa facem ca sa introduceti cazul ei in bazar. Azi este operata la Szeged. Pentru detalii va rog cititi povestea ei de la subiectul umanitar.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
Nerantula spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexandrina
Da, e de rasuflat cu asa ceva pentru donatoare. Dar pierd copii, ca va fi un fenomen in cascada. Si deci o suma de produse devin gratis, si trimiterea lor ar gratifica altele si tot asa. Eu nu votez asta, desi uneori si mie mi-e greu sa trimit. Mi se pare buna ideea de a vinde o parte, cum au facut unele. |
Atunci ajustez propunerea: distribuitoarele sa solicite pecu pentru produsele distribuie, in felul acesta copiii nu pierd, iar ele isi platesc produsele alese din bazar cu banutii dati la posta pentru trimiteri.
Subliniez, vorbesc de distribuitoare, nu de toate donatoarele, adica cele care preiau produse de la alte mamici donatoare si ma refer numai la acele produse.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 5 saptamani !!
simonapro spune:
Cris, poti sa-mi trimiti coletul, sunt acasa. Ieri, pentru prima oara, dupa lungi discutii la posta, am primit si eu avizul la timp
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)