Bazar umanitar***42***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

kid esti acasa zilele astea sa te lovesc cu un colet??

cine mai are de primit de la mine ca sa mai scap din ele ca iar e masa plina si copilul cu ochii sclipiciosi dupa ele

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Da, poti sa-l trimiti, nu mai mergem pe nicaieri.

Mie nu mi-a mers netul 2 zile, asa ca n-am avut nici cum sa pun pachetele promise la posta, nici sa ajung la banca, din lipsa de date, insa sper sa rezolv azi.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Azi am pus la posta colete pentru:
-ellinia
-jocurban
-asi

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Stiu ca a trecut sezonul dat costumul asta da foarte bine la piscina!

Andreea, mama, nu ai nimerit-o deloc cu marimea

Ma intreb.. se vad comenturile pe care le-am facut la articole, sau le vedem numai eu si ofertantul?

Andreea, sa nu te superi ca m-am bagat, dar spiritul meu de retailist nu-mi dadea pace, ma dureau descrierile acelea seci si care nu-mi spuneau nimik.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
javascript:openWindow6('pop_forum_code.asp')
Manu - papusa fara picioare

Ala stiam eu ca l-am gresit,...doar am si scris la descriere..De cat este?
Eu oricum le-am masurat pe toate ca niciodata nu am fost buna la capitolul aproximari. Si dupa cum se vede nici la descrieri Asa ca este binevenit cate un comentariu care sa faca anuntul mai frumos. MAi am de pus, sper sa ma lase Sebi sa le pun la noapte.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Buna ziua.

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea
Ma intreb.. se vad comenturile pe care le-am facut la articole, sau le vedem numai eu si ofertantul?

Din cate am testat eu, nu le vedeti decat voi.
PS: sa va tina odihna de concediu cat mai mult!

andreea.2009 ia verifica daca la Cont->Detalii cont-> Notificare supralicitare (cumparator) scrie "da".

Si ce-a ramas din lista de ieri (o sa mai revin de cateva ori cu ea):

Cine stie donatoarele acestor produse?
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/C69Luni#5493464775785313826
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/E12Ani#5481133866622337986

Au mai ramas produse de la donatoarele:
addinel, Adee, adyanna, ana1980, andata, andre_ea, andreea_and, andreuta23, andreutac, andru_mami, anna-mama, arcadia, Aurorra, ayla, buli, crisis81, cristina_26, Dodo-pui, doxinu, freedelia, gabi25, grati.ela, kay, koko_1, kriss79, kya, Livsy, MadameBovary, mamagiuliei, matilda33, mery_annam, micaalsa, mihaser, misha71, moldoveanca, moni_k, moni_OR, novus, Olim, olishka, Pisik06, sabina.p, soriuka, tania2, valenita, Vali5

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Multumesc...era NU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

am pus noutati..

BAZAR

Mergi la inceput

Daniela,am pus descrierile tale in cadrul anunturilor la o parte din ele, si am modificat si incadrarea costumului de baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

tocmai am vorbit cu diannaalex si are calculatorul mort de tot si nu se poate resuscita . asteapta sa-i trimita sora ei o unitate maine (poate ajunge). are multe hainute de pus si se oftica pentru ca nu poate face nimik.

crisule, aia de la pantaloni e talie de viespe pentru marimea 44. sacoul mi-ar veni la fix, dar la pantaloni mi-ar ramane o jumate de dos pe-afara. si la lungimea pantalonilor daca mai erau vreo 6 cm erau deja lungi nu 3/4 la mine.

tu mai pune acolo ca vedem noi .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

mady ma scuzati nu am pus masuratoare aferenta la buci(eu innot in ei la propriu)46x2 cm si trebuie modelul de la astia e genul acela care trebuie ca o parte mica din gamba sa fie la vedere

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am primit coletul cu fusta de la adablackcat! Imi este f,mare (si pe latime si pe lungime), dar nu e nici o problema, ca o dau pe mana soacra'mii si face una pt mine si una pt fiica'mea (care a fost cu mine la posta ieri , a carat pachetelul zicand la toti ca e pt ea. Cand a vazut ca nu e pt ea, a fost cam dezamagita, dar am zis ca ii fac fustita si ei si i-a trecut supararea).

Datoriile inca nu mi le-am achitat dar chiar nu am de unde. Asa in "fundu gol" cu banii nu am mai fost de ... nici nu mai stiu cand. Astept salarul si imi achit datoriile si trimit restul de pachete ce mai am de expediat.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Eu am un fix, si fac update-uri:

Cine stie donatoarea acestui produs?
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/E12Ani#5481133866622337986

Au mai ramas produse in bazarul vechi de la donatoarele (am mai gasit cateva fata de postarea anterioara):
addinel, Adee, adyanna, ana1980, Ancutza_Bro, andata, andre_ea, andreea_and, andreutac, andru_mami, anna-mama, arcadia, Aurorra, ayla, boticelina, buli, cami33, crisis81, cristina_26, doxinu, freedelia, gabi25, grati.ela, kay, koko_1, kriss79, kya, inapopescu, Livsy, MadameBovary, matilda33, mery_annam, micaalsa, mihaser, misha71, moldoveanca, moni_k, moni_OR, Olim, olishka, Pisik06, sabina.p, soriuka, tania2, valenita, Vali5

Cine sterge dintre organizatoarea, o rog sa anunte aici.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput