Bazar umanitar***42***
Raspunsuri - Pagina 26
honeybaby spune:
Am pus azi coletele pt valenita si boticelina
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
andreea.2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi imi pare rau, eu am crezut ca ai renuntat la licitatii. altfel sa stii ca mai mult decat am dat nu ma bagam. iti cedez tie pantalonasii si o pijama (care vrei) vorbesc eu cu ducky sa stie si ea. e okay asa? nu fi supi . Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Mady, stai linistita..ar fi si culmea sa fiu suparata.Ai castigat corect, sunt ale tale.Lasa ca mai apar ele...
Monnvas spune:
Mady abia in tramvai mi-am dat seama ce nesi am fost, pur si simplu am uitat sa spal girafa Si avea o dunga de nush ce pe bot
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
dicirstea spune:
Gata fetelor, m-am repatriat si eu!
A fost frumos pana la urma in conced, am prins vreme buna, doar o dimineata cu stropeala, dar seara am fost la plaja. Dezamagire crunta in Mamaia, am vazut parcul prichindeilor - foarte frumos!
La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor !!!
Imi arunc un ochi sa pun ceva comenturi la ce-au pozat fetele si revin!
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
dicirstea spune:
citat din mesajul lui ana l Honeybaby, pentru ce marimi merg hainele de la dicristea? Am vazut acum ca la unele e M. copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008) hainute de vanzare |
Ana, spune-mi care te intereseaza, nu prea corespund marimile la bluzle si rochitele de vara, la unele scrie 46 sau L, dar eu nu intru in ele.
In rest toate hainutele sunt numere mici, 36-38, dar pentru cineva de peste 160cm vin cam cu vedere la buric, de aceea le recomand pentru adolescente.
Cel putin asta, asta sau rochita de blugi cred ca le-am luat de la copii.
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
Stiu ca a trecut sezonul dat costumul asta da foarte bine la piscina!
Andreea, mama, nu ai nimerit-o deloc cu marimea
Ma intreb.. se vad comenturile pe care le-am facut la articole, sau le vedem numai eu si ofertantul?
Andreea, sa nu te superi ca m-am bagat, dar spiritul meu de retailist nu-mi dadea pace, ma dureau descrierile acelea seci si care nu-mi spuneau nimik.
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
cris_82 spune:
kid esti acasa zilele astea sa te lovesc cu un colet??
cine mai are de primit de la mine ca sa mai scap din ele ca iar e masa plina si copilul cu ochii sclipiciosi dupa ele
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
cris_82 spune:
simonapro esti acasa?pot sa te coletaresc si pe tine
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
alexandrina spune:
Buna ziua.
citat din mesajul lui dicirstea Ma intreb.. se vad comenturile pe care le-am facut la articole, sau le vedem numai eu si ofertantul? |
Din cate am testat eu, nu le vedeti decat voi.
PS: sa va tina odihna de concediu cat mai mult!
andreea.2009 ia verifica daca la Cont->Detalii cont-> Notificare supralicitare (cumparator) scrie "da".
Si ce-a ramas din lista de ieri (o sa mai revin de cateva ori cu ea):
Cine stie donatoarele acestor produse?
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/C69Luni#5493464775785313826
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/E12Ani#5481133866622337986
Au mai ramas produse de la donatoarele:
addinel, Adee, adyanna, ana1980, andata, andre_ea, andreea_and, andreuta23, andreutac, andru_mami, anna-mama, arcadia, Aurorra, ayla, buli, crisis81, cristina_26, Dodo-pui, doxinu, freedelia, gabi25, grati.ela, kay, koko_1, kriss79, kya, Livsy, MadameBovary, mamagiuliei, matilda33, mery_annam, micaalsa, mihaser, misha71, moldoveanca, moni_k, moni_OR, novus, Olim, olishka, Pisik06, sabina.p, soriuka, tania2, valenita, Vali5
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
mari_paun spune:
citat din mesajul lui simonapro La multi ani celor care-si serbeaza ziua onomastica Am primit coletul de la adablackcat, multumim frumos, ne place tare mult treningul si ii vine bine slabanogului meu Am facut plata in contul Emei si am trimis dovada pe mail pentru produsele: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=3058 http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2270 Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
simonapro confirm plata 26 lei
mai am o plata de la P.M 20 lei
p.s. inca nu am descoperit cine a donat pe numele meu 20 lei, are cineva nevoie de confirmare?
cris_82 felicitari pt licitatia castigata are si PECU
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,36+ PETRU si mami de bomboana EMA
AMR - 2s