Bazar umanitar***42***
Raspunsuri - Pagina 25
cris_82 spune:
Alex@Sara fuga si cumpara crema cu arnica si o sa treaca mai repede
adidasi pentru fetite smechere
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alex@Sara heeelp meeee cinevaaaaa vin cu o maare rugaminte....sa imi ziceti ce folositi voi pt vanatai/cucuie ca a cazut Dariuta destul de urat,are barbia sparta putin,langa nasuc zgariata si in frunte ditai vanataia cu cucui...Mor de nervi ca putea fi mai rau,si numai din cauza mea,ca eu am cocotat-o pe un stalpisor de beton si ea s-a aruncat in fata si m-a luat pe nepregatite . va multumesc pt eventualele raspunsuri .O seara buna in continuare Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 |
ooof ...noi folosim cu succes gelul de arnica pt cazaturi/umflaturi/movee se dezumfla imediat si nu se mai invineteste asa tare,dar nu stiu daca e bun si pt rana deschisa daca zici ca e sparta barbia
oricum e bun sa-l ai acolo in casa mai ales la 3 nazdravani la noi e un "must have"am cate unul prin fiecare geanta
pupici dariutei sa-i treaca repede
de David si 36+
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
simonapro spune:
La multi ani celor care-si serbeaza ziua onomastica
Am primit coletul de la adablackcat, multumim frumos, ne place tare mult treningul si ii vine bine slabanogului meu
Am facut plata in contul Emei si am trimis dovada pe mail pentru produsele:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=3058
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2270
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
ana l spune:
citat din mesajul lui Alex@Sara heeelp meeee cinevaaaaa vin cu o maare rugaminte....sa imi ziceti ce folositi voi pt vanatai/cucuie ca a cazut Dariuta destul de urat,are barbia sparta putin,langa nasuc zgariata si in frunte ditai vanataia cu cucui...Mor de nervi ca putea fi mai rau,si numai din cauza mea,ca eu am cocotat-o pe un stalpisor de beton si ea s-a aruncat in fata si m-a luat pe nepregatite . va multumesc pt eventualele raspunsuri .O seara buna in continuare Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 |
Pentru rani deschise spray dezinfectant cu clorhexidina.
Sau betadina, daca sta s-o ungi.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
hainute de vanzare
mikaeela spune:
Buna seara
Am mai adaugat si eu cateva produse la bazar,donate de Valentina.
Multumim Valentina
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
valentina_22 spune:
Off, off mititica. Sanatate multa si refacere rapida. Poti incerca cu toata increderea HEPATHROMBIN, unguent costa in jur de 15 ron. Andrei a cazut urat de tot acum ceva timp, avea ambele brate tot numai o vanataie de jurai ca-i batut cu parul. In fiecare zi ii dadeam de doua ori cu alifie si observam cu surprindere cum ii dispar vanataile. Scuze,
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
madyrizi spune:
hey, lume.
nu pot sa dau sfaturi pentru rani. singura rana pe care a avut-o fiul meu cel mare a fost in frunte de la coltul mobilei si am tratat-o cu cicatrizin (ne-a uns si la suflet ca s-a vindecat repede). sper sa n-am nevoie nici la asta micu' desi nu-i calca pe urme fratelui.
azi m-am intalnit cu monnvas si sotul (frumoasa pereche ) si am calarit girafa prin metrou. toata lumea imi studia animalul. nu mi-am dat seama ca face si zgomot pitzait ca le faceam demonstratie . ca sa va faceti o idee, aceasta girafa este calarita de 2 (doi) sheici: unul de aproape 8 ani si unul de nici 11 luni. si celelalte produse sunt foarte frumoase.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
andreea.2009 spune:
Am pierdut si pantalonasii, si bluzitele si pijamaua....Nu trebuia sa primesc vreun mail daca sunt supralicitata?
Mady, ramase fiumiu in fundul gol...toate le luasi.Mama ce ma fac nu mai am pantalonasi de casa decat 1 pereche...Ducky...mai scoate vreun set!
madyrizi spune:
imi pare rau, eu am crezut ca ai renuntat la licitatii. altfel sa stii ca mai mult decat am dat nu ma bagam.
iti cedez tie pantalonasii si o pijama (care vrei) vorbesc eu cu ducky sa stie si ea.
e okay asa?
nu fi supi .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
ramona_patra spune:
Buna seara fetelor,
Am intrat sa anunt ca am primit colete de la Diana2242, foarte frumoasa vestuta multumim, de la Monnvas cercelusii, interesanta ideea dde impachetare multumim tare mult o sa-l folosim cu mare drag si nu in ultimul rand de la Boticelul, care este o scumpa ca intotdeauna. Boti eu am licitat un produs, dar am primit mai multe. Multumim tare mult este o scumpa te pupam
Ramona de Diana (20.07.2009)