Bazar umanitar***42***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Diana,poti veni oricand dupa ora 4-5 dupa-amiaza,ca daca doarme David nu am cum sa plec din casa si sa cobor.Daca vii in parcul de la capela militara e perfect.Daca nu poti,nu-i bai,facem noi cumva sa ne vedem.

Am pus colete pt 3 fete,doua dintre ele nu activeaza si aici,deci nu are sens sa le scriu aici ca nu vor citi.
Mady,ti-am trimis coletelul si tie.

pup si o zi frumoasa tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

acush am primit avizeele (hi,hi) de la boticelina, diannaalex si nushulica, da' nu cred ca ajung azi la posta ca ma intalnesc cu Monnvas dupa-amiaza si nu mai am cand.
multam, leditia .

eu am probleme cu netul azi asa ca mai dispar din cand in cand.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralcat

Am venit si eu din vacanta si pentru ca am vazut ca par restanta la plata facuta pe 16 august a unor produse de la bazar am trimis poza cu plata catre mailul general.
Aveti idee, diannaalex s-a intors ? Ca nu mi-a raspuns la mesajele private si daca este vreo problema cu plata, sa stiu ca sa contactez banca.
Pupi, raluca

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu confirm si eu plata de la ralcat multumim frumos si scuze de intarziere dar eu intru cand pot de la o vecina ca nu am reparat inca alculatorul.

Eu

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Tuturor Mariilor, mari si mici: Sa vi se umple sufletul de minuni!

Citat:
citat din mesajul lui luy
georgipuia, ma bucur mult ca DVD-ul e un succes. N-as sti sa-ti spun unde se gaseste, ca noi l-am primit cadou, dar Maria nu e fan Thomas, asa ca am zis ca mai bine sa se bucure de el alti copii ( adica cel care vizioneaza filmul si cel in al carui cont s-au depus banutii ).

Deci, eu am si Thomasi din astia, insa nu sunt oficiali, si nu i-as pune la bazar pe fata, pricepeti voi.

Strigare, mare strigare:
Cine mai are produse in bazarul vechi este rugat sa ne informeze despre starea lor, au fost mutate/n-au fost mutate, exista/nu mai exista...

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Si mai adaug ca am creat ieri doua documente Google, pentru a fi pagini unice, de accesat din Bazar, daca admin e de acord (i-am scris).
Acestea pot fi modificate de catre organizatoare, cand e nevoie.

Cazuri umanitare
Regulament bazar umanitar

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

hellou,si de la noi,io nu am mai apucat sa intru ca sunt ingropata in treaba,de luni spal intr-una si fac bagaje,azi pleaca mami meu acasa si i-am dat o gramada sa duca la niste fete care au bebicii mici,o sa fac colet si pt 3 sate,si cate ceva pt bazar,dar deabia saptamana viitoare astea ultimile ca acum fac si bagajele noastre ca dimineata o roim spre Busteni si abia marti ne intoarcem .
Am scos coletul de le dandusa si am ceva in plus(daca sunt bonusuri,multumim,daca sunt greseala astept sa vad unde sa le trimit)si ceva in minus-crocsii rosii dupa care chiar imi pare rau ca i-ar trebui Saratzinei la gradinita .
si treningul de la Dodo-pui,e superb,l-am si pregatit pt munte
Fug ca a venit soferul sa o duca pe mami la gara ,dupa ce imi revin din poate mai intru .Pupici tuturor

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Mamagiuliei, am primit coletul .Multumim de bonus

Promo 50%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

mady ma bucur ca-ti place

mari e musai sa fie 13 zile la astia ??? http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=3492&n=blugi-Levi-Strauss-mas-W32-L34 sau peste 2-3 zile putem sa le facem o factura???

monnvas ,dodo saptamana viitoare achit,dar deocamdata sa vad de ce mi se mai lipesc degetele pe aicea

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Honeybaby, pentru ce marimi merg hainele de la dicristea?

Am vazut acum ca la unele e M.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

hainute de vanzare

Mergi la inceput