Bazar umanitar***42***
Raspunsuri - Pagina 21
mikaeela spune:
Buna dimineata tuturor.
Nerantula,toate lucrusoarele de la Carmina sunt in stare ff buna.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Eseea spune:
fetelor, am mai pus si eu cateva lucruri la bazar, nu am timp acum sa pun linkuri, cine vrea sa le vada se poate uita acolo dupa numele meu si ii apr toate produsele mele.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
adablackcat spune:
Neata! Eu am pus de joi coletele, ar trebui sa ajunga incepand de azi macar... Sa anuntati, va rog, cand ajung.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Sa o ajutam pe Cristina!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
Jasmin012 spune:
Buna
Fetele, caut si eu caciulite pt Lucas. Nu stiu ce marime poarta, dar nu e prea capatanos. Pt copii de 3 ani.
Si dresuri.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
diana2242 spune:
adablackcat eu acum l-am ridicat nu stiam ca am colet dar am fost sa trimit ceva si l-am gasit.multumim mult.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
Laura25 spune:
buna!
Am lasat dimineata la posta 35 de minute, 24 lei si 9 pachete. Nu insir cui am trimis, dar care va stiti ca aveti de primit de la mine, in 2-3 zile stati cu ochii pe cutia postala. Valentina_22, am facut o nefacuta ... am sa iti zic pe PM. Si ghinionista e si ada_coman, ca mi s-a terminat hartia la pachetelul ei. Rezolv si ala azi dupa-amiaza.
O zi buna!
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Laura, am platit si asta: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=987 - e din cele de la pisellino, am scris si aici pt ca nu stiu cum ati convenit voi sa faceti cu confirmarile/mailurile. Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
Eu am trimis confirmare catre Piselino ieri.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
hainute de vanzare
luy spune:
Buna dimineata, vad ca aveti chef de cumparaturi
georgipuia, ma bucur mult ca DVD-ul e un succes. N-as sti sa-ti spun unde se gaseste, ca noi l-am primit cadou, dar Maria nu e fan Thomas, asa ca am zis ca mai bine sa se bucure de el alti copii ( adica cel care vizioneaza filmul si cel in al carui cont s-au depus banutii ).
Si am pus si eu cateva noutati in bazar, nu le-am dat relistare decat de 3 ori, ca sa apuc sa le trimit sapatamana viitoare in caz ca se cumpara.
arcadia, tu ai primit coletul ?
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 36+ cu la purtator
diana2242 spune:
BOTI avem sanse sa ne vedem maine sau vineri?e sansa noastra pleaca tati la pescuit fara masina deci vom consuma toata benzina de data asta doar eu cu Rares asa sa ne luam revansa.Deci venim noi unde trebuie si m-as intalni si cu Ledi si cu adinuta sa le termin(livrarile) dar sa vedem Ledi poti sa ne zici pe unde sa venim sa puteti voi doar sa coborati sau cand sunteti in parc sa venim in parc cum spui tu eu ma pliez doar joi si vineri.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
ancadragoman spune:
Eu am retras cam toata produsele de la bazar ca le trimit Laurei ,zilele astea vine o tura noua ca fac ordine la lucruri
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!