Bazar umanitar***42***
Raspunsuri - Pagina 19
ana l spune:
Care e ordinea nasterilor? Nushulica, Mari Paun, Luy( toate-s cam peste 2 saptamini) si Nerantula. Pe cine am uitat?
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
hainute de vanzare
nushulica spune:
ia sa vedeti voi ce o sa ploua cu bobocei acush la bazar!cam in 2-3 saptamani urmam toate ...si mai e si crissis si dupa craciun o sa fie iar plin albumul de 0-3luni
de David si 35+
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
kid spune:
Felicit si eu(cu intarziere) noile mamici Sweetyana si Lora ! Refacere rapida si bebei sanatosi sa aveti!
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
kid spune:
Am pregatit pachete pentru Nerantula, anca_16, dianaalex, georgipuia, boticelina azi le pun la posta; daca mai este cineva care are de primit pachet de la mine, va rog sa ma trageti de maneca.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
madyrizi spune:
mey, io am inceput top 10: bbelina de sweetyana, bbelina de lora, ..., asteptam si bbei ca nu facem top numai roz. sau facem pe culori? is cam multi... s-ar putea sa depaseasca top 10 .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi mey, io am inceput top 10: bbelina de sweetyana, bbelina de lora, ..., asteptam si bbei ca nu facem top numai roz. sau facem pe culori? is cam multi... s-ar putea sa depaseasca top 10 . Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
madyrizi la mine e ...o iesi NR.1in top10baieti
eu am achizitionat o gramada de lucruri utile din bazar
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,36+ PETRU si mami de bomboana EMA
AMR - 2s
boticelina spune:
Laura, am platit si asta: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=987 - e din cele de la pisellino, am scris si aici pt ca nu stiu cum ati convenit voi sa faceti cu confirmarile/mailurile.
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Selene_Bunny spune:
Si de la noi, felicitari pentru proaspetele mamici de bebeline, LoraG si sweetyana! Sa fiti fericite, si puiutele sanatoase!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
georgipuia spune:
Mai, dar ce uituca sunt... eu am uitat sa felicit fericitele mamici... sa va traiasca strumfii doamnelor si sa va bucurati de ei... sa fie sanatosi, veseli, cuminti, fericiti si sa aiba parte de mult noroc si iubire.... si, urez un sincer si calduros "La multi ani!" si sarbatoritilor bazarului si mai ales sarbatoritilor de maine: Mariilor si Marianilor...
Revenind la topic... au plecat azi colete catre alexandrina, elinia si valentina 22 Fetelor sper sa le primiti cat mai curand, in conditii cat mai bune si sa va bucurati de noile achizitii.
Deasemenea anunt ca am primit CD-ul cu Thomas... l-am dat pe spate pe Teo care acum isi bucura sufletelul cu noua achizitie... Multumim mult, mult de tot Luy! Poate aflu de unde pot achizitiona si celelalte 4 CD-uri din serie....
Acum va urez noapte buna si spor la bazarit!
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
madyrizi spune:
am ridicat coletelul de la cris si sunt tare incantat de bonus. bine, si botoseii sunt frumosi si sper sa-i tina in picioare kinderul ca daca nu bazarul ii asteapta .
georgicule nu te stresa de crema. n-am riduri deocamdata zic eu deci o sa reusesti tu sa o trimiti .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii