Bazar umanitar***42***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_or

DODO-PUI, am facut acum plata pentru produsul asta http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1501 castigat la bazar pt. Bogdan. Am pus 9 lei (6 lei pretul camasutei si 3 lei in plus pt. ca am facut pe internet banking tranzactia). Cand intra banii te rog frumos sa imi confirmi, initialele sunt M.S., Alpha Bank Oradea. Multumesc!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

CEI 3 LEI SUNT PUSI PENTRU TAXA DE INTERNET BANKING NU PENTRU PECU

TREBUIA (in cazul lui dodod-pui sa mai pui 3 lei pt PECU)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui RHYANNA

Citat:
citat din mesajul lui moni_or

DODO-PUI, am facut acum plata pentru produsul asta http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1501 castigat la bazar pt. Bogdan. Am pus 9 lei (6 lei pretul camasutei si 3 lei in plus pt. ca am facut pe internet banking tranzactia). Cand intra banii te rog frumos sa imi confirmi, initialele sunt M.S., Alpha Bank Oradea. Multumesc!

CEI 3 LEI SUNT PUSI PENTRU TAXA DE INTERNET BANKING NU PENTRU PECU

TREBUIA (in cazul lui dodod-pui sa mai pui 3 lei pt PECU)

Un click pe link si ne scuteai pe toate de CAPS ... produsul a fost vandut de mamagiuliei, care nu a solicitat pecu.

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 5 saptamani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

eu nu stiu dc unele va luati de userii cu care nu colaborati voi sau macar sa o faceti sub forma mai delicata ca si asa ne-am imputinat ...
Nerantula, multumesc

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Buna ziua Doamnelor,

Am incercat sa recuperez din urma si zic eu ca sunt la zi cu bifele "platit" si la madyrizi si la valentina 22. Totodata am costatat ca bifasem platit si la elinia (cine sa-si mai aminteasca cand). Am pregatit colete si vor pleca azi catre urmatoarele: elinia, valentina 22, alexandrina... si inca un colet surpriza...

As mai fi avut de trimis o crema de ochi la madyrizi si cum a spus ca nu are nimic impotriva sa punem colete comune am vorbit cu Boticelina, dar ea a trimis ieri colet... Mai are cineva din Ct de trimis colet la mady? eu pot pune crema intr-un plic mic, dar incerc si varianta asta...

Referitor la plati, imi cer scuze, dar mai raman datoare si ma abtin cat pot de la bazarit o perioada, sper eu cat mai scurta si va multumesc pentru intelegere...

Daca s-au mai confirmat plati, in afara de cele enumerate mai sus, va rog sa ma trageti de maneca prin mp sau mail.

O zi buna!

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dariaaceasta e platita;moni_or

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Dariaaceasta e platita;moni_or

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Iubita, poi ar fi culmea sa nu o cred pe Moni pe cuvant, doar e oradeanca mey
Dar multu si pt confirmarea oficiala si transparenta

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Am trimis azi colete pentru Flowers si batmanita .
E cineva interesat de 2 bluze Tex cu maneca lunga pt baieti 18-23 luni ? Le-a purtat Maria doar de vreo 3 ori...
Si pentru ca am inceput sa scot lucrurile din dulap, am gasit botosei si caciulite tricotate pt copilasi de cateva luni, sunt noi, eu le-am primit dar nu am avut nevoie de ele pt ca am tinut-o numai in pijamale cu labute, iar pe cap nu i-am pus nimic. Vrea cineva sa fac poze si sa le pun la bazar ?

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 36+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Eu vreau body de baieti.

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

am hainute la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

cosminiq, am primit perlele!
am castigat si ceva la bazar, nu mai stiu ce si de la cine, dar platesc cand vin din concediu (cel mai probabil n-o sa reusesc sa fac plata inainte, scuze )
cand ma intorc pun si marfuri "noi" la bazar

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Felicitari proaspetelor mamici, sa aveti bebelusi sanatosi si mancaciosi, sa creasca frumos...
Peste fix 2 saptamani imi vine si mie randul

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 36+ cu la purtator

Mergi la inceput