Bazar umanitar***42***
Raspunsuri - Pagina 17
diana2242 spune:
adresa ta este doar cu strada si apoi nr de apartament?
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
Alina_feier spune:
Da doar strada, numarul strazii si nr apartamentului, blocul are o singura scara....da stiu e un pic ciudat
Alina 36+ cu Daria Elena
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
diana2242 spune:
ok culc un pitic si fug la posta.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
Alina_feier spune:
Mersi mult , somnic usor piticului
Alina 36+ cu Daria Elena
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
kid spune:
boticelina Am primit pachetul, multumesc mult si pentru bonus
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
ralcat spune:
Am venit si eu din vacanta si pentru ca am vazut ca par restanta la plata facuta pe 16 august a unor produse de la bazar am trimis poza cu plata catre mailul general.
Aveti idee, diannaalex s-a intors ? Ca nu mi-a raspuns la mesajele private si daca este vreo problema cu plata, sa stiu ca sa contactez banca.
Pupi, raluca
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
Eu
pooh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia confirm plata lui pooh 32+5 ron,caci sunt doua plati.POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!. |
Dodo-pui spune:
care stiti cum se pune link in descrierea produselor din bazar...caci eu nu stiu....si vreau sa invat
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
kid spune:
Am predat azi hainutele castigate de cris.dogarel si am luat banii; maine merg la banca sa ii depun, caci azi nu mai am timp sa ajung, apoi voi trimite chitanta pe mailul comun.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
RHYANNA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RHYANNA dodo_pui merci mult azi au ajuns papuceii Fifi mie sincer mi se par cam mici dar sper sa-i vina domnisoricii mele(nu sta cu noi si abia diseara ii putem arata) sper sa nu avem scandal cu ea ii doreste de cand i-ai pus la bazar daca nu-i vin ma omoara mami meu ca ea ramane cu urlatoarea |
ii sunt mici
asta e!
macar a inteles ca nu sunt mai mari si I-am facut baie ca sa o imbunam(adora baia)