Rahova sau apropiere (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

viovio felicitari!

toate fetele

La mine in casa e frig! Brrrrrr!!!!! Si cand ma uit pe geam ma ia frigul si mai tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Felicitari Vio!!! Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va lumineze viata impreuna cu surioara!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

salut dragelor!!!
Ma mai tineti minte si pe mine???? Eu va citesc din umbra printre picaturi , atat cat imi permite timpul cu cei 2 nazdravani!
In primul rand vreau sa felicit si eu noua mamica, sati traiasca bebelul si sa va aduca namai bucurii!
Sa ma laud si au cu comorile mele, cel mic e ff cumintel si zambacios, suge la mami dar papa cu mare pofta si fructe si legume, stam f bine in fundulet, ne intindem dupa jucarii si dupa fratiorul mai mare pe care il soarbe din ochi ( efectiv se lumineaza la fata cand il vede).
Cel mare a inceput si el gradinita de vreo luna, ii place f mult si a facut progrese uimitoare legate de limbaj si de bunele maniere ( sunt f mandra de el), e un copil inteligent si ascultator . Acum din pacate e f racit si sta acasa , spre nefericirea lui!
pupici multi..fug ca s-a trezit piciul Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

scuze de greseli.. ma grabesc..am uitat o liniuta

Mergi la inceput

Catus, succes lui Petru la gradi si insanatosire grabnica!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mady, sunteti ok? nu mai stiu nimik de tine de mult

Mergi la inceput

Buna dimineata, eu sunt la , nu vreti si voi? E pentru toata lumea!
Va doresc tuturor un weekend placut!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

un we placut si din partea noastra tuturor

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Va servesc ultima inainte de concediul de 10 zile care incepe maine. Plecam spre Bucuresti sa botezam un bebe. Sper sa mai gasesc subiectul cand ma intorc.
Alinutza, karli, nici voi nu mai dati pe-aici?

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Lexi concediu placut! si sa va fie de bine pentru nasit! sa va bucurati de fin si cumatri!

cat despre subiect, eu il citesc, dar ce sa scriu? nu stiu nici eu, va citesc, iau la cunostinta si inchid... am mai scris eu pe net la clubul mamicilor dar nu prea mult nici pe acolo; am prins parca o usoara lehamite de forumit (imi cer scuze fata de voi, nu aveti nicio vina sa stiti ); eu cred ca e mai mult din cauza schimbarilor din viata noastra; am inceput mersul la gradinita si automat si mersul la doctori! pediatri/orl-isti... sunt si destul de abramburita in capul meu in ceea ce priveste jobul pe care il voi face in viitor (care job, in care viitor?... in conditiile actuale ) plus tot haosul asta care ni se trage de la virozele de la gradinita! numai bine am dus-o la gradi marti, ca ieri am luat-o pe jumatate lesinata pe Adeluta; nici pe scaun nu avea putere sa stea, a trebuit sa o intind pe un patut, sa o masez, frectionez, ca sa o mai racoresc, caci parca era fiarta! a copt o raceala PROASPATA si cine stie ce ne asteapta ca abia suntem la NAS INFUNDAT si stare febrila controlata! az'noapte am dormit iepureste iar la noapte intrevad o noapte cam la fel...

uf... v-am facut capul calendar...
sper ca voi macar sunteti mai sanatosi! in rest, nu ramanem noi nevorbite, sper sa nu inchida nimeni subiectul atata timp cat nu se cere din partea noastra; e locul nostru de intalnire cel mai la indemana, sper ca nu ni-l va lua nimeni! va pup

karligutza
sunt mamica Adelutei

are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput