Rahova sau apropiere (63)
Raspunsuri - Pagina 7

monica-elizabet spune:
hello fetele...si noi in zona cu gradi/scoala...tenis, pian si altele dar si cu niste tuse
la Alex...
sanatate si celorlalti bolnaviori si sa aveti o sapt minunata

tonylexa spune:
mersi lexi
nu cred ca am sanse de reusita dar.....vom vedea
multa sanatate bolnaviorilor
tonylexa (27.01.1980) mami fericita a printesei ANA DARIA (10.02.2007) si a roscatului ANDREI DAMIAN (14.01.2009)
...tu inseninezi mereu viata sufletului meu, mai mandra decat orice stea....ma simt cand vad copiii mei! (parafrazare M.Eminescu)

anangel_lexi spune:
Buna tuturor, am pregatit .
Sper ca micutii vostri se simt mai bine. A mea parca nu a mai tusit asa rau azi noapte in schimb are nasul infundat si se trezeste noaptea plangand ca nu poate respira. Oare cand scapam odata? Are deja o saptamana de cand sta acasa... de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Alinutzaa spune:
Pfuuuuuuu, mai fetelor, s-a cam asternut praful p'aci!
Cum sunteti? Toata lumea sanatoasa, voioasa, voinica?

anangel_lexi spune:
Buna Alinutzza, noroc cu tine ca mai aduci subiectul pe prima pagina ca vad ca restul fetelor ne-au parasit!
Eu am luat raceala de la fii-mea, sunt cu nasul ca un robinet. Bine ca macar ea se simte mai bine. de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Alinutzaa spune:
Va bagati la o in miezul zilei?
Lexi sanatate multa! Bine macar ca Maria e mai bine.
Fug ca trage Tudor de mine. La propriu!!!

anangel_lexi spune:
Alinutza, multumim de cafea!
Noi am profitat de vremea frumoasa si calda de azi si ne-am plimbat prin padure. Am cules o tava plina de castane comestibile, care acum sunt la cuptor.
Va doresc tuturor o duminica frumoasa! de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

sirimie spune:
viovio a nascut vineri un baietel de 3.500 kg.
Sa fie sanatos si mincacios si nazdravan!
Proiectul meu: Alte sfaturi pentru parinti

monica-elizabet spune:
multumim de vesti simona
viovio si tie si proaspatului membru al familiei si mai ales celei mai iubitoare surioare
lexi, Alinutza
sanatate tuturor si o zi buna