Rahova sau apropiere (63)
Raspunsuri - Pagina 6
monica-elizabet spune:
sanatate multa Mariutei de lexi si lui Dani de vicky 
si gradinareasa mica de Rodicuta
noi suntem la scoli...dar trece prea iute timpul...deja se face 11 si trebuie sa ma duc dupa Alex
va
pe toate sa aveti un we minunat
anangel_lexi spune:
Buna dimineata, poftiti la
.
Mariuca mea e in continuare cobza de racita asa ca si maine va sta acasa...
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
tonylexa spune:
buna lexi
imi pare rau sa aud ca frumusetea ta e bolnavioara...se ia de manuta cu daria si damian, amandoi au racit, intai daria cu febra mare (credeam ca nu-i mai trece) si dupa 2 zile a debutat si flacaul nostru cu muchishori

am nevoie de
, cu amandoi muchioshi si lipsiti de de chef de orice.....
pentru lexi
poate ne vedem in octombrie cand vii pe aici 
tonylexa (27.01.1980) mami fericita a printesei ANA DARIA (10.02.2007) si a roscatului ANDREI DAMIAN (14.01.2009)
...tu inseninezi mereu viata sufletului meu, mai mandra decat orice stea....ma simt cand vad copiii mei! (parafrazare M.Eminescu)
tonylexa spune:
fetelor, am o intrebare: are cineva copiii la gradi' 185 de pe garoafei? cum e gradinita de acolo?
vreau sa o mut pe daria la o gradi mai aproape de casa unde stam acum si nu cunosc bine zona (inca
)
mamicilor
tonylexa (27.01.1980) mami fericita a printesei ANA DARIA (10.02.2007) si a roscatului ANDREI DAMIAN (14.01.2009)
...tu inseninezi mereu viata sufletului meu, mai mandra decat orice stea....ma simt cand vad copiii mei! (parafrazare M.Eminescu)
anangel_lexi spune:
Toniiiii, ce ma bucur ca ne vizitezi!
Sper s-o faci cat mai des! Multa sanatate puilor!
Noi momentan ne tratam cu aerosoli, Panadol, picaturi in nas si Wick Vaporub pt somnul de noapte. Sper sa scapam repede caci Maria abia asteapta sa se intoarca la gradi, toata ziua are dialoguri imaginare cu copiii de acolo.![]()

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Alinutzaa spune:
Ola
Tony sanatate multa copilasilor.
Lexi imi pare rau ca a racit Mariuca ta. UFfff, ca si noi abia am scapat de raceala
Tudor a scapat de tot. Pitica mea mai are o urma mica de mucisori. Avea o saptamana jumate si ei tot nu ii treceau. Am trecut-o pe homeopate si dupa 4 prize i se injumatatisera. Iau trecut in proportie de 90% dupa 2 zile jumate. Pfffff. Zilele astea imi fac stoc de homeopate sa nu ne mai prinda racelile nepregatiti.
In alta ordine de idei, poftiti la
. Eu sunt cam zombie azi.
Saptamana frumoasa tuturor 
anangel_lexi spune:
Alinutzza, ce homeopate le-ai dat? Oscilococcinum?
Ma bucur mult ca acum sunt bine!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Alinutzaa spune:
Lexi da, Oscillococcinum si Coryzalia (asta e pentru nas).
Lui Tudor i le dadeam asa si le lasa el sa se topeasca in gurita.
Antoniei i-am facut cocktail - in biberon cu apa, vreo 100 ml, am pus un tub de oscilo si vreo 3-4 de coryzalia si ii dadeam sa bea de cateva ori pe zi, de obicei inainte de masa cu vreo 15 minute (ca ii era foame si nu facea nici un fel de naz)
Dar sunt mai multe remedii pentru raceala/viroza, depinde de probleme.
tonylexa spune:
leximersi,ma bucur sa aud ca dulceata ta e mai bine
alinutzaa
multumesc pentru urari
am descoperit azi de la ce a racit daria si .....la gradi unde e ea acum au cerut mai multe analize printre care si IDR-un test pentru a depista daca cei mici au fost in contact cu cineva bolnav de TBC; joi i-am facut dariei testul in mana la Medlife si in noaptea urmatoare corpul ei a reactionat : febra mare, muchishori.... abia sambata dimineata a scazut febra si duminica a fost bine; insa acum tuseste si muchishorii nu au trecut
i-am dat alternativ panadol si nurofen, plus picaturi de nas, de la oscillococcinum a varsat asa ca....ramanem la medi alopate (iarna trecuta a scapat de raceala in circa 2 zile cu oscilo, apa multa si fructe din belsug...acum nu vrea sa auda de nimic 
sper sa o pot transfera la o gradi din apropiere pt ca pana la cea unde merge acum e mult drum....
anangel_lexi spune:
Toni, multa sanatate in continuare, si succes cu transferul la cealalta gradi!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute