Rahova sau apropiere (63)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

La multi ani Andy!!!! Sa cresti mare, sanatos, voios si sa iti bucuri parintii
Mirela sa iti traiasca baiatul!

Eu duminica nu pot. Plecam maine la Fetesti sa ii scoatem pe fini la biserica. Ne intoarcem duminica seara.
Si weekendul urmator nici atat ca se casatoreste sor'mea asa ca o sa plecam la Focsani....de vineri seara probabil.

Pffffffff!!!! Si nici pe asta mica nu am apucat sa o botezam inca. Dar o vom face pe 2 sau pe 9 octombrie...inca nu stim

Pup fetele

Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! lui Andy, sa creasca mare si sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

La multi ani Andy!

noi ne-am intors din Grecia ieri,am venit aici la frig si ne pregatim de scoala
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

va multumesc mult fetelor
deci...ati hotarat ceva sau abia acum
VIO deci ai lipsit motivat
ALINUTZA lasa ca te asteptam si pe tine,cand vii mai facem o intalneala,abia ne-am linistit din concedii
MONICA ati hotarat ceva?
va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui MIRCLAU

buna fetelor
daca e duminica vin si eu sigur -sigur,numai sa imi spuneti unde,cum si la ce ora
azi e ziua baiatului meu si vreau sa va marturisesc ca sunt cea mai fericita mamica din lume,acum dupa 5 ani de zile imi dau seama ca ei sunt cel mai frumos cadou de la viata
am cam terminat treburile,asa ca m-am incadrat bine,acum asteptam ziua de maine cand vin musafirii

va pupic pe toate si abia astept sa ne revedem daca este duminica

MIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si de maria-lavinia 14.08.2009

La multi ani! Sa fie norocos si sa va faca multe bucurii!

Proiectul meu: Alte sfaturi pentru parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

inca nu si-a anuntat nimeni prezenta...poate maine desi vad ca azi era chiar fain de-o iesire intr-un parculet...
mai asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna fetele
acum s-a terminat petrecerea,sunt epuizata...dar fericita,copii s-au simtit minunat,s-au jucat pana la epuizare,andy a fost ff fericit pt ca a primit o groaza de cadouri,de lego si jocuri de indemanare,hainute,a primit si maria pe langa el
tortuletul l-am facut tot la piticot si a facut furori printre invitati,supeeerb,o sa va pun poze,a vrut andy tabla de sah cu piese,le-a iesit super si ca gust si ca design
acum fuuug sa ma culc ca nu mai pot,pe maine,va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani cu intarziere lui Andy!!! Sa fie sanatos si sa aiba mult noroc si multe bucurii in viata! Mirela, scuze pt intarzierea cu care fac urarile!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata, poftiti la . Va doresc o saptamana frumoasa si un start cat mai bun in noul an scolar!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Monica, scuze, n-am citit la capitolul trecut. Pana la urma v-ati intalnit in week-end?
LMA Andy!Sa fii fericit si sa ai parte numai de bucurii!
Alina, ati lasat caldura sa treaca fara sa botezati mitzulina? Distractie placuta pe la petreceri!

A inceput si Tudor gradi azi. Tare bucuros a fost ca incepe si mie mi-a parut bine ca ii place. A, si a fost o liniste in dimineata asta doar cu nazdravana mica in casa.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput