Rahova sau apropiere (63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate si pe copilashi
un an scolar bun cu note mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor, poftiti la !

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare

Mai mai ce liniste pe aici!! Gata, v-ati apucat de lectii si teme si alte cele?

Urez si eu, cu intarziere e drept, un an usor, frumos si plin de satisfacii tuturor gradinareilor si scolareilor.

Noi pe aici prin preajma cu amandoi copiii raciti si muciosi. A inceput Tudor, dupa care a luat si sora-sa. Tudor muceste si tuseste dar e spre bine. Pitica doar muci la greu dar are si un inceput de bronsiolita asa ca e pe aerosoli, secretolitic si niste picaturi de nas. Da semne de imbunatatire si ea, desi am inceput doar de aseara cu aerosolii si restul tratamentului. Uffff, sa ii vad o data bine ca mi se rupe sufletul cand ii vad asa muciosi.
Si Sisi este super haioasa cand incearca sa vorbeasca ea pe limba ei dar din cauza nasului nu prea ii iese. Si se enerveaza si zice "eeeeeeee, daaaaaaa". Draga mamii!
Iar Tudor a slabiiiiit ca de duminica manaca cat o vrabie.

toata lumea

Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)

Mergi la inceput

Alina, multa sanatate puilor! Imi inchipui ca ti se rupe inima de oful lor.
Restul fetelor, pe unde umblati? Faceti lectii?

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

La multi ani! vio, sanatate si tot ce-ti doresti

alinutza si sanatate puiutilor

lexi ce mai faceti voi? nu ai mai zis nimik

noi cu gradi, scoala, lectii si alte activitati extrascolare pian, tenis, balet...asteptam si artele...ca ne plictisim(asa zic astia mici)

un we fain tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna fetele

LA MULTI ANI VIO sa fii sanatoasa si bucuroasa,multi,multide la mine,mi-ar face maree placere sa ne reintalnim
ALINUTZZA multa sanatate la piticuti,dar cum au racit?ca am inteles ca tudor inca nu merge la gradi,vre-un virusel ceva sau doar o simpla raceluta?
LEXI si multumesc cu intarziere dar am fost tare ocupata
MONICA voi unde faceti pian,as vrea sa il dau si eu pe andy daca ar fi aproape de casa,poate imi dai un PM sau pe mess,adresa mea este mirela_s79@yahoo.com
KARLI unde esti?se simte lipsa

noi ieri am fost la babyexpo si ne-am intolit cu ciorapei,caciulite ,body-uri si cativa panytalonasi,a fost fff frumos,ne-am jucat ,am primit si cadoute de la firmele participante,am participat si la competitia bebelusilor care merg de-a busilea si am luat premiu de personalitate pt ca maria nu a vrut deloc sa faca ce i se spunea,de mica e fitoasa,iar azi la smotru si mancarica,daca va intalniti pe undeva we asta vin si eu ,astept semnal

va pupic pe toate si va doresc we placut

Mergi la inceput

Mirela, pian facem cu mine ca eu sunt profa de pian te-am adaugat in listuta de mess si vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

waw super,stiam eu ceva dar nu tot,ti-am raspuns la mess

Mergi la inceput

La multi ani, Vio, si din partea noastra!
Monica, nu mai fac nimic, in momentul asta sunt un car de nervi din cauza fiica-mii care mi-a facut o criza in magazin si m-a urlat 45 de minute si dupa ce am plecat de acolo... Ma retrag...

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Buna dimineata, va ofer o aburinda!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput