Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (63)
Raspunsuri - Pagina 6
criss_2081 spune:
Doamne ajuta fete dragi.
va rog sa ma iertati ca intru sa scriu asa de greu, dar nazdravanul meu nu prea imi da voie la calculator, acum doarme un pic si profit sa scriu.
Spunem si noi cu mare mare intarziere LA MULTI MULTI ANI FRUMOSI celor ce poarta numele Maicutei si al Sfintei Ana.
Pogonici va doresc o asteptare cat mai scurta si un bebelus sanatos cat mai mai curand.
Deeva, ma impresioneaza tare mult postarile tale si te inteleg, la un moment dat ai pomenit de un plans, exact asta am simtit si eu in perioada de asteptare, dar sa stii ca a venit si hohotul asta de plans cand eram singura in casa si efectiv am picat in genunchi la icoana Maicii Domnului si am plans si am plans pana am simtit ca o sa fie bine.
s-a trezit...
am sa revin...
deeva73 spune:
criss bine ai revenit mama binecuvantata de prunc frumos. Am plans si eu de multe ori asa cum tu spui. Am plans si m-am eliberat de tensiune pentru o vreme. Acuma nu mai pot.
Dumnezau ne iubeste nemargint, mintea noastra nu va putea in veci sa inteleaga si sa cuprinda a Lui dragoste. Noi nu vedem si nu lasam pe Tatal sa ne iubeasca atat de mult cat dragostea pe care o are pentru fii Sai. Ma surprind de multe ori cufundata in "amintiri din viitor." Asa imi place sa numesc imaginile fain colorate care-mi trec prin minte... cu mine nascand, impartasindu-mi copiii, imbracandu-i in haine frumoase, plangand de dragul lor. Of Doamne sper ca n-am inebunit.
Iertate-mi fie gandurile egoiste. Am simtit pur si simplu sa le impartasesc cu voi. Stiu ca asemeni mie sunteti multe dar poate n-ati avut indrazneala sa ne impartasiti durerea. Nu am pretentia ca suferinta mea ii cea mai mare. Poate ii chiar mai mica decat a voastra, insa atata cat ii pe mine ma darama. Doamne ajuta-ma ca is neputincioasa, ia crucea mea in spate, du-o Tu cum ii sti mai bine. Sau macar da-mi un pahar cu apa... un pahar cu viata, ca sa prind puteri, sa ma ridic si sa-mi continui drumu'.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
Lili_g spune:
Noce, ce bucurie ca esti la Sfantul Nectarie. cu gandul sunt langa tine! Sa tii minte toate cate le vezi ca sa ne povesteti si noua. Sa ne putem impartasi si noi de bucuria aceasta.
Housepocket, tu cum mai esti? S-au mai linistit lucrurile?
Anadomnica, ce faci mamico, cum te simti?
Virginia ce fac copilasii
Sandaa, sa ne mai spui ce face sora ta. Sanatate multa.
Va imbratisez pe toate cu mult drag, sa aveti o zi linistita si binecuvantata.
cami_antonia spune:
fetelorrrr
eu sunt gravida
si deci plang mult mai repede decat voi
din cauza de hormoni
deci plssssss
fiti optimiste
caci altfel voi avea ochii plansi in fiecare zi cand va citesc
noce esti minunata ca ai dus listuta tocmai acolo
deeva mult succes
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 10+
Lili_g spune:
Cami esti o mamica scumpa rau...Hai sa-ti spun...de pe la a treia sarcina nu-si mai fac hormonii asa de tare de cap ...
Hai nu plange ca nu e chiar de plans...tre sa ajutam fetele ...cum ne pricepem si noi.
Ce face bebele din burtica? E baiat?
Dar Antonia? A scapat de raceala?
criss_2081 spune:
am revenit, dupa vreo 8-9 ore...
Noce, sa aveti o vacanta minunata si cat de curand iti dorim sa vina si minunea numarul 2 a Sfantului.
Cami, multa sanatate lui Antonia, eu il bombardez pe Victor cu homeopate si vad ca la noi functioneaza.
Dragele mele viitoare mamici, bucurati-va ACUM de fiecare moment. Traiti frumos impreuna cu sotul vostru fiecare clipa si savurati-o din plin, fie o plimbare, fie o cina romantica, fie ca stati voi doi pe canapea la un film, o sa vina vremea cand o sa apara un pitic mic in viata voastra si totul o sa fie pe dos.
Nu zic ca nu o sa fie minunat cu piticul "urlacios", dar ganditi-va ca o sa renuntati la foarte multe lucruri din rutina voastra.
Eu trebuie sa recunosc ca la inceput am avut un mic soc pentru ca m-am trezit ca nu prea fac fata, dar incet incet si cu ajutorul Maicutei am reusit sa ne descurcam.
Sunt si momente in care simtim cum Bunul Dumnezeu ne ocroteste si ne pazeste, prima raceala pe mine m-a darmat, primii muci, la prima bubita mai aveam un pic si urlam in hohote, dar mi-am dat seama ca nimic nu e fara Bunul Dumnezeu.
Sincera sa fiu, am invatat foarte multe de la Noce, profit pe aceasta ocazie sa-i multumesc pentru modul minunat in care il cresc ea si sotul ei pe micutul Filip, sunteti niste parinti cu totul deosebiti si ma bucur sincer ca te-am cunoscut mamica fericita.
Alina, am o mare rugaminte sa ma treci iar pe listuta de aspirante, sa-l treci si pe sotul meu Dan si sa ne treci si cu "ortodoxa"
Va imbratisa pe toate si va pupam.
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui criss_2081 Dragele mele viitoare mamici, bucurati-va ACUM de fiecare moment. Traiti frumos impreuna cu sotul vostru fiecare clipa si savurati-o din plin, fie o plimbare, fie o cina romantica, fie ca stati voi doi pe canapea la un film, o sa vina vremea cand o sa vina un pitic mic in viata voastra si totul o sa fie pe dos. Nu zic ca nu o sa fie minunat cu piticul "urlacios", dar ganditi-va ca o sa renuntati la foarte multe lucruri din rutina voastra. Eu trebuie sa recunosc ca la inceput am avut un mic soc pentru ca m-am trezit ca nu prea fac fata, dar incet incet si cu ajutorul Maicutei am reusit sa ne descurcam. Sunt si momente in care simtim cum Bunul Dumnezeu ne ocroteste si ne pazeste, prima raceala pe mine m-a darmat, primii muci, la prima bubita mai aveam un pic si urlam in hohote, dar mi-am dat seama ca nimic nu e fara Bunul Dumnezeu. Sincera sa fiu, am invatat foarte multe de la Noce, profit pe aceasta ocazie sa-i multumesc pentru modul minunat in care il cresc ea si sotul ei pe micutul Filip, sunteti niste parinti cu totul deosebiti si ma bucur sincer ca te-am cunoscut mamica fericita. Alina, am o mare rugaminte sa ma treci iar pe listuta de aspirante, sa-l treci si pe sotul meu Dan si sa ne treci si cu "ortodoxa" Va imbratisa pe toate si va pupam. Mami de Ioan-Victor (27.07.2009) |
Doamne Ajuta!
Te-am trecut draguta! Va doriti o surioara (fratior) pt Victor?
Frumos..
Sa stii ca nu e chiar asa..daca stii sa-ti programezi' timpul, ai timp de toate..chiar si cu 2 copii.
Deeva imi pare tare tare rau ca suferi..dar Dumnezeu stie mai bine cand trebuie sa aveti un bebelus.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
criss_2081 spune:
Alina, depinde foarte mult si de copil si de firea mamicii.
Eu de felul meu ma panichez la inceput, iar apoi imi revin.
Am prietene cu trei si chiar si cu cinci copii si se descurca excelent, numai ca Victor e foarte nazdravan, trebuie in permanenta sa stea cineva cu el si cand doarme si cand se joaca, iar daca are copii in jurul lui e cel mai fericit.
Acum sa nu credeti ca ma plang, nici vorba, am povestit un pic din experienta mea de mamica de la inceputuri, cu timpul am invatat sa ne cunoastem si sa facem fata oricarei situatii cu ajutorul Maicutei si a Bunului Dumnezeu.