Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (63)
Raspunsuri - Pagina 7
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lili_g Asa-i Alina ...chiar si cu 3 sau 4... E adevat ca nu mai ai parte de cine romantice... |
De ce nu? Cand dorm copii...
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
citat din mesajul lui criss_2081 Alina, depinde foarte mult si de copil si de firea mamicii. Eu de felul meu ma panichez la inceput, iar apoi imi revin. Am prietene cu trei si chiar si cu cinci copii si se descurca excelent, numai ca Victor e foarte nazdrvan, trebuie in permanenta sa stea cineva cu el si cand doarme si cand se joaca, iar daca are copii in jurul lui e cel mai fericit. Acum sa nu credeti ca ma plang, nici vorba, am povestit un pic din experienta mea de mamica de la inceputiri, cu timpul am invatat sa ne cunoastem si sa facem fata oricarei situatii cu ajutorul Maicutei si a Bunului Dumnezeu. Mami de Ioan-Victor (27.07.2009) |
Asa e!
Dar depinde si cum e invatat..de ce sa stai cu el cand doarme
Si e bine in timp sa se obisnuiasca sa adoarma singur.
Ce, Ioana nu e nazdravana..nu ai vazut-o
Cand era mica la fel era...dar am avut noroc ca dormea singura (de la 8 luni)... de la 6 luni o m lasam cate 30' in patutul ei..chiar daca m tipa..tb sa-mi fac treaba..incet incet s-a obisnuit sa stea/ joace si singura.
In primele luni mancam cu ea in brate... in schimb Justina nu e asa..dupa ce i-am dat laptele adoarme singura (nu a tb sa ajunga la 8 luni )..e alta fire..m calma.
Nu tb sa te panichezi..daca tu ca mama te panichezi cand tb sa fii tare pt puiul tau, atunci cine sa fie langa el?
E adevarat ca depinde si de copil..dar cu toate astea depinde si cum e/il obisnuiesti.
pogonici1977 spune:
offfffff fetelor imi faceti pofta sa povestesc si eu experinete de mamica...
dar ce sai faci...inca nu am acest statut...
dar DD e cu noi si ne va ajuta si vom fi...
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
pogonici abia astept sa ne povetesti din experienta ta de mamica.
www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1284177600" target="_blank">SINAXARUL DE AZI!
Ioanact spune:
LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Cuvioasei TEODORA!
Livsy spune:
Ca de obicei, sambata e cam liniste... , asa ca m-am hotarat sa va scriu cateva cuvinte.
Ioanact, MULTUMIRI pentru sinaxar Am fost impresionata de doua povesti ale unor sfinti pomeniti astazi.
Deeva, daca ai primit un pic de mangaiere ma bucur. Sper ca te vei simti sufleteste mai bine si de acum incolo ce vei face iti va reusi. Stie Dumnezeu de ce ne incearca. Te imbratisez cu drag!
Mi-a placut discutia de acum cateva zile, mai mult optimism nu strica (ma refer la partea cu vorbitul despre cum ar fi cu 3-4 copii)
Pogonici,
Lili_g,
Cami, , ce mai face burtica??? Si Antonia ce face?
Draga mea Cris, ma bucur nespus ca va mai doriti copilasi Doamne ajuta!!!
Revin putin mai tarziu cu un mic anunt. TUTUROR
Doamne Ajuta!
Ioanact spune:
citat din mesajul lui criss_2081 Dragele mele viitoare mamici, bucurati-va ACUM de fiecare moment. Traiti frumos impreuna cu sotul vostru fiecare clipa si savurati-o din plin, fie o plimbare, fie o cina romantica, fie ca stati voi doi pe canapea la un film, o sa vina vremea cand o sa apara un pitic mic in viata voastra si totul o sa fie pe dos. Nu zic ca nu o sa fie minunat cu piticul "urlacios", dar ganditi-va ca o sa renuntati la foarte multe lucruri din rutina voastra. Mami de Ioan-Victor (27.07.2009) |
Mai am ceva de adaugat..
La cat isi doresc fetele de-aici copilasi, nu ar conta sacrificiul de a renunta..numai sa le ajute Dumnezeu sa aibe copilasii pe care ii doresc din toata inima.
Chiar daca vor plange, numai sa-i aibe.
Chiar, vvvvv ce mai faci? Cum e Cosmin?..intr-o zi poate ne vom vedea..cine stie cum ne mai vine dorul de duca si va facem o vizita..vb la tel.
Va pup pe toate!
noce spune:
Buna, feteleee
Intru si eu un picut sa va rog ca, daca stiti pe cineva care are nevoie de ajutorul Sfantului Nectarie, sa-mi dati un mesaj pe blog sau pe mail, mai intru si pe forum, dar mi-e sa nu-l ratez. Numele de pe prima pagina sunt lasate toate pomelnic la manastire, dar ma gandeam sa mai intreb, poate am uitat pe cineva si sa nu stam degeaba in Eghina.
Ne-am bucurat si noi de pomenirea numelor noastre la multe biserici si manastiri, iar acum suntem atat de aproape de Sfantul care pe noi ne-a ajutat atat de mult, incat ar fi pacat sa omitem pe cineva in nevoie!
va pup si va doresc multa, multa pace!
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
Ioanact spune:
Doamna Ajuta!
www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1284264000" target="_blank">SINAXARUL DE AZI!
sandaa spune:
Dragele mele,
Noce bunul Dumnezeu sa te ajute. Multumim ca ai dus listutele noastre la Sf Nectarie. Ce bine ca ai ajuns acolo. Ma bucur ca ne-ai scris. Te mai asteptam cand mai ai timp sa ne scrii. Multa sanatate micutului tau si sa apara cat mai repede un fratior sau o surioara.
Criss multumim ca ne scrii despre micutul tau. Te mai asteptam cand mai poti sa scrii.
Lili sarcina usoara draguta. Multumesc ca m-ai intrebat de sora mea si celorlalte fete.
Sora mea nu este prea bine. A fost diagnosticata cu o boala rara care nu se vindeca doar se tine sub control cu medicamente. Acuma isi face analizele in Italia ca ea acolo lucreaza. Va multumesc celor care va rugati pentru ea.
Livsy foarte frumos ai scris. Se vede ca ai credinta mare. Sa te ajute Maica Domnului.
Deeva suntem alaturi de tine. Sa te lumineze bunul Dumnezeu si sa te ajute in orice faci. Mare este mila Domnului.
Alina, Caciantoni multumim pentru ce faceti.
Cami sarcina usoara si sanatate micutei Antonia.
Pogonici, Mara si tuturor fetelor multi
Doamne ajuta!