Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 4
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_alinus Neata, In plus, unde ma duc, ce fac, pac imi trebuie sa gasesc in urgenta un WC . E atat de jenanta situatia. Ieri am fost in oras si cred ca am vizitat toate toaletele din zona ( cred ca am platit vreo 3-4 euro in total, ca aici se platesc). va urez un weekend placut si insorit! Alina (30 sapt) si Amalia 17.11.2005 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi. Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas. |
Daaaa si eu am problema cu toaletele. Ma apuca numai in hipermarketuri si mai rau e ca de regula am cateva minute la dispozitie ca sa ajung la locul faptei .
Oribil...
Culmea e ca daca sunt acasa nu am nimic.
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +
bb_alinus spune:
Beatrice e posibil. Si astia de aici tot de aceeasi eroare de ecograf vorbesc. Iar deja, la stadiul asta bebe ia cam 200 g pe saptamana, deci e posibil sa fi luat 100 g in 3 zile si cea de-a doua eco sa fi afisat cu eroarea de 200 g superioara.
Aici insa doctorii sunt mai circumspecti in declaratii si ei spun ca nu se pot baza pe estimari, iar de multe ori sunt surprize la nastere.
Alina (31 sapt) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
bb_alinus spune:
Ah, pai Miruna eu si acasa am problema asta, de fapt mi se intampla cand stau in picioare sau merg, de cum ma asez nu mai am nimic.
Am schimbat si noi azi saptamanile! Sper ca bebelina sa stea pana la termen ca am santier acasa inca vreo 4-5 saptamani !
Alina (31 sapt) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
douradoudou spune:
in primul rand :la multi ani sarbatoritelor din septembrie..multumim d-na ceainicpt update
fetelor eu nu am probleme cu tiroida sau magneziu dar si eu am stari de sufocare f fff des plus dureri de oase plus stari de lesin catodata..nu mai zic de dureri de cap..anyway stiu ca sunt de la sarcina...miruna si eu de abea ma mai misc sau aplec...si sunt f nervoasa pt ca nici mie nu-mi place sa ma ajute cineva dar nu am ce sa fac...
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 29+ cu
MSymo spune:
Hello si de la noi!
Abia astazi am reusit sa am internet functional, dar nu va pot povesti ce-i in jurul meu. Sper ca...maine sa se termine praful si sa ne apucam de curatenie.
Beatrice, ai grija de tine si bebe, relax la patut, trebuie sa crestem mari!
Va doresc un weekend linistit!
Symo 32+ Diana Nicole
AMR 5 SAPTAMANI
sugubina spune:
Beatrice multa sanatate, treci tu de toate ai sa vezi , nu mai e asa mult !
Probabil ca ecografu ala de la spital nu e cine stie ce..Fata de cele din privat care sunt mai noi si mai performante; mai conteaza si CINE face eco.
Joann or sa ni se urce in cap! Da ne descurcam noi. Ce e mai minunat decat un bebe? Doi bebe!
bb_alinus asta cu gasitu de WC imi e si mie foaarte cunoscut. Orunde merg cu Pufescu primu gand e: OCheste veceul! Stiu perfect in fiecare marca de benzinarie UNDE e wc-ul - afara, sau inauntru, stanga dreapta..Si in supermarket, la fix merg. Nu mai zic de clinici & spital ca deja le-am invatat. Merg pana si la alea mizerabile din parc! Ce naiba sa fac? Sa fac pe mine? asa intru pac repede si rezolv.
sugubina 26+ cu Puficele
douradoudou spune:
alina bine ai revenit...sper sa te vedem mai des pe aici...
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 29+ cu
celesta spune:
Amelia_ilie, Ana, Sugubina, multumesc de urari
Gabriella, bb de abia acum incepe sa creasca zdravan. Nu te ingrijora inutil.
Miruna, te inteleg perfect ca asa sunt si eu, dar las-o mai moale... sunt momente in viata in care nu mai poti manifesta ceea ce esti... Sa ma vezi si pe mine cum uit ca-s gravida si ma aplec dupa fiecare scama de pe jos si apoi ma vait ca o baba
30+
alinushca spune:
eu pun vinete la congelator azi asa ca lipsesc motivat . da voiam sa marchez si eu schimbarea semnaturii
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 31