Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (59)
Raspunsuri - Pagina 9
loutzy spune:
Burtici va parasesc, ma bag la somn. Maine la 4 juma iar tre sa fiu in picioare. Vb maine. Aveti grija de burtici. SOMN USOR!!!

Laura
21+ cu 
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinushali simo ![]() fetele eu ma bag la somn , abia am venit de la scarbici si al meu are in program , iar eu asa ca mai bine ma gaseste dormind.pup si mai vb maine,cred Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 16+ cu Mirunabb momente din viataMa enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez. |
si tu fugi ??? :))))))))))))))0
eu n-as fugi sincer..sau m-as impiedica macar pe drum :))))
dar imi e teeama cu placenta asta jos..pana vad ce mai zice dr
Simo
23
Doloress spune:
Shines 4-5 luni daca esti norocoasa
Eu 2 luni dupa nici nu puteam sta jos, dar apoi sex, nici prin gand nu-mi trecea, si pipi faceam greu. Aveam impresia ca imi rupe cusatura.
Scuzati detaliile tehnice. Dar sunt femei care se refac repede, nu se stie.
In plus, de la alaptat - lubrifierea e 0 barat, apoi pe nepusa masa incepeau sa curga sanii, o intreaga aventura. Dupa doua luni am indraznit prima data sia fost un fiasco total, am zis ca nu-mi mai trebuie veci! As zice ca vreo 5 luni dupa nastere am avut si noi o prima noapte ca lumea, abia atunci a fost intr-adevar super, parca mai bine ca niciodata.
-16+ cu posibil 
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Shines spune:
somn usor Laura..si serv usor maine
deci..dai tu cafeaua dim inseamna ca esti mai matinala 

Simo
23
Shines spune:
mda...deci s-au dus si visele mele Doloress
dupa prima sarcina a fost ok cam la 6 sapt...desi am avut cusaturi ..vreo 12 ate infipte pe la dansa..dar a mers..a fost chiar ok
acu nu stiu...dupa cezariana oare e mai greu ? sau mai usor ? are cineva experienta asta sa imi ziceti si mie ?
macar sa stiu ce calculez eu aci..la cate luni sa visez, sa merg la sigur..nu asa![]()
Simo
23
bebelu86 spune:
Simo depinde cat de repede te refaci.
o prietena de=a mea si-a revenit imediat dupa cezariana, s-a prins frumos operatia si nu a avut probl.
altele se vindeca mai greu.
Laura noapte buna. si servici usor maine. 
Alina noapte buna si tie,
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
shubulina spune:
Fetele,va zic si eu noapte buna.
Ma bag in pat,ca sunt chiauna.Ne citim.auzim duminica
18+ cu

Cu Dumnezeu inainte!
Ana
bebelu86 spune:
Ana ai grija de tine. sa iei pauze sa te odihnesti. sa nu ti se fca rau 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
22+ cu
Natalia Maria
bebelu86 spune:
trag si eu pe dreapta
nu stiu ce am avut azi, dar am dormit la greu 

noapte buna si somn usor
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
22+ cu
Natalia Maria
tierry spune:
Mersi, Ralu de raspuns - sper sa fie ok si colul meu si sa tina cu mine pana la sfarsit
Si ca sa iti raspund ca intrebasei mai demult cu testul de toleranta la glucoza - nu e asa nasol, prima data iti face ala la 1h cu 50g glucoza. Daca iese prost, se face ala la 2h.
Oricum teoretic se recomanda screeningul de diabet gestational daca ai glicemie mare sau glucoza in urina, sau de control in sapt. 24-28. Daca nu, mai ales la varsta ta
nu cred ca ai de ce sa iti faci griji, insa daca poti sa o mai raresti cu dulciurile, zic ca n-ar fi rau...ingrasa f. mult si cica bebe nu-si ia nimic bun din ele.
Legat de No-spa, si eu am mai luat asa la nevoie cate unul, dar nici eu nu vad vreun efect. De fapt am inteles ca tot ce face e sa iti amelioreze durerea, insa contractiile sunt bine mersi in continuare, doar ca nu le mai simti. 
P.S. Legat de sex, vai mama mea... de cand am ramas nu mai stiu ce e ala, al meu a zis ca "daca ma apuca de cuc?!"

Uf...m-a cam luat frica cand am realizat ca acusi acusi trebuie sa ma apuc de facut bagajul pt maternitate 

, iar eu
asa ca mai bine ma gaseste dormind.