Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (59)
Raspunsuri - Pagina 8
Shines spune:
eu incep sa am o prob cu contractiile astea
daca pana acu se intarea burtica si se lasa la vale acum am obs altceva..ieri in masina spre casa s-a intarit rau de tot cateva sec..si din instinct mi-am pus mana pe burta..m-a durut asa rau cand am atins de mi-au dat lacrimile...ca si cum as fi pus mana pe o rana vie
asa am patit si in seara asta
ati auzit de asa ceva ? sa dau o fuga la dr oare ?
Simo
23
de_ea spune:
bebelusi...este inca in garantie dar eu aveam nevoie sa spal niste haine k maine la amiaza plecam la munte si imi trebuiau.
16+ cu posibil 
loutzy spune:
Burtici eu am plecat sa vad cum se face o ciorba de burta. Mie nu-mi place, dar al meu e innebunit dupa ea.

Laura
21+ cu 
shubulina spune:
Seara fetele.
Va pupacesc...eu acu m-am mai linistit,sunt trezita cu noaptea-n cap,ca am avut ziua super ocupata.Am fost la cumparaturi dimineata si pana acuma am gaiti pentru pomana cu soacra-mea.
Sunt ametita de oboseala,dar mai am un pic si ma indrept spre pat.Avem ultima tura de pulpe in cuptor.Si maine la 6 o iau de coarne iar,la 7 sa plec spre tara...

18+ cu

Cu Dumnezeu inainte!
Ana
Doloress spune:
Eu n-am avut vergeturi deloc in sarcina cu Patrick si la vreo cateva zile dupa nastere - garla, pe burta jos, cum s-a restrans burtica. M-am dat cu crema constiincios in fiecare seara. Asa ca... nu mai cred in nici o crema. Acuma mi-am luat una organica, am zis ca daca tot n-are nici o treaba, macar sa nu-i bag chimicale bebitului. Cred ca tine de conformatie, de organism.
Shines asa patesc eu, parca ma arde burta. Si cateodata ma simt de parca m-a batut cineva in burta, ma doare asa, parca la suprafata rau de tot. Din pacate au revenit contractiile, exact ca la sarcina cu Patrick.
Acum ca am stat 2 saptamani singura cu zgubi le-am tot experimentat. Noroc ca tocmai am primit no-spa din Romania, desi am luat unul ieri si parca n-am simtit nici o ameliorare.
-16+ cu posibil 
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Shines spune:
Doloress...senzatia aia de arsura o simt si eu..zici ca e rana vie
nu dureaza mult..dar e intensa rau
eu din pacate de la no-spa nu simt nimic..nici o ameliorare
sunt zile in care ma simt super si nu am nici una..si zile in care ma omoara de dim pana seara..fara sa fac ceva anume..si daca am stat 2 zile numai in pat,tot am avut la greu.
nu stiu ce sa mai zic..am inceput de ieri sa iau si magne b6..tot degeaba
Simo
23
roxx26 spune:
eu raspundeam de zor la capitolul trecut care nu este inchis...
deci, dupa cum ziceam
Mi-a placut bancul..adevarul e ca si al meu a cam luat-o razna, bine, nu cu mancarea ca in banc, dar de cand cu bebelina, si mai ales de cand se simte cum da din picioruse, e asa stresat si nu mai vrea
mai deloc. ca sa nu-i faca rau...bla bla stiti voi cum e. Nu-mi vine sa cred ca e barbatul meu ala pe care il stiam...se lasa convins destul de greu. Pana la urma..merge, dar cu efort din partea mea![]()
_
BB e deja pe drum
Roxana
21+ cu
bebe creste
Shines spune:
hmmm..zilele astea am tot vazut ca vb de sex..si am stat deoparte
nu am cu cu ma lauda 
deloooc
e seceta la noi..da lasa ca anul viit va fi ''ploios''
a fost tare Ralu..cu ''doar de 3 ori/sapt'' ..oameni fericiti frate![]()
eu deja visez la prima noapte de iubire de dupa ..![]()
![]()
imi si imaginez emotiile :)))))..deci in 4-5 luni..numa vise nene..vise
Simo
23
alinushali spune:
simo 
fetele eu ma bag la somn , abia am venit de la scarbici si al meu are in program
, iar eu
asa ca mai bine ma gaseste dormind.
pup si mai vb maine,cred
Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt
16+ cu
Miruna
bb
momente din viata
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.