Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Alinush...sa va traiasca printesa..sa fiti sanatoase

Simo 23

Mergi la inceput

eu incep sa am o prob cu contractiile astea
daca pana acu se intarea burtica si se lasa la vale acum am obs altceva..ieri in masina spre casa s-a intarit rau de tot cateva sec..si din instinct mi-am pus mana pe burta..m-a durut asa rau cand am atins de mi-au dat lacrimile...ca si cum as fi pus mana pe o rana vie
asa am patit si in seara asta
ati auzit de asa ceva ? sa dau o fuga la dr oare ?

Simo 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

bebelusi...este inca in garantie dar eu aveam nevoie sa spal niste haine k maine la amiaza plecam la munte si imi trebuiau.

16+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Burtici eu am plecat sa vad cum se face o ciorba de burta. Mie nu-mi place, dar al meu e innebunit dupa ea.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Seara fetele.
Va pupacesc...eu acu m-am mai linistit,sunt trezita cu noaptea-n cap,ca am avut ziua super ocupata.Am fost la cumparaturi dimineata si pana acuma am gaiti pentru pomana cu soacra-mea.
Sunt ametita de oboseala,dar mai am un pic si ma indrept spre pat.Avem ultima tura de pulpe in cuptor.Si maine la 6 o iau de coarne iar,la 7 sa plec spre tara...

18+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Eu n-am avut vergeturi deloc in sarcina cu Patrick si la vreo cateva zile dupa nastere - garla, pe burta jos, cum s-a restrans burtica. M-am dat cu crema constiincios in fiecare seara. Asa ca... nu mai cred in nici o crema. Acuma mi-am luat una organica, am zis ca daca tot n-are nici o treaba, macar sa nu-i bag chimicale bebitului. Cred ca tine de conformatie, de organism.

Shines asa patesc eu, parca ma arde burta. Si cateodata ma simt de parca m-a batut cineva in burta, ma doare asa, parca la suprafata rau de tot. Din pacate au revenit contractiile, exact ca la sarcina cu Patrick. Acum ca am stat 2 saptamani singura cu zgubi le-am tot experimentat. Noroc ca tocmai am primit no-spa din Romania, desi am luat unul ieri si parca n-am simtit nici o ameliorare.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -16+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Doloress...senzatia aia de arsura o simt si eu..zici ca e rana vie
nu dureaza mult..dar e intensa rau
eu din pacate de la no-spa nu simt nimic..nici o ameliorare
sunt zile in care ma simt super si nu am nici una..si zile in care ma omoara de dim pana seara..fara sa fac ceva anume..si daca am stat 2 zile numai in pat,tot am avut la greu.
nu stiu ce sa mai zic..am inceput de ieri sa iau si magne b6..tot degeaba

Simo 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

eu raspundeam de zor la capitolul trecut care nu este inchis...

deci, dupa cum ziceam
Mi-a placut bancul..adevarul e ca si al meu a cam luat-o razna, bine, nu cu mancarea ca in banc, dar de cand cu bebelina, si mai ales de cand se simte cum da din picioruse, e asa stresat si nu mai vrea mai deloc. ca sa nu-i faca rau...bla bla stiti voi cum e. Nu-mi vine sa cred ca e barbatul meu ala pe care il stiam...se lasa convins destul de greu. Pana la urma..merge, dar cu efort din partea mea

_
BB e deja pe drum
Roxana 21+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

hmmm..zilele astea am tot vazut ca vb de sex..si am stat deoparte
nu am cu cu ma lauda deloooc
e seceta la noi..da lasa ca anul viit va fi ''ploios''
a fost tare Ralu..cu ''doar de 3 ori/sapt'' ..oameni fericiti frate
eu deja visez la prima noapte de iubire de dupa .. imi si imaginez emotiile :)))))..deci in 4-5 luni..numa vise nene..vise

Simo 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

simo

fetele eu ma bag la somn , abia am venit de la scarbici si al meu are in program , iar eu asa ca mai bine ma gaseste dormind.

pup si mai vb maine,cred

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 16+ cu Miruna
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput