Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Angie... sa treaca raceala, ai grija de tine...baga niste ceaiuri cu lamaie si miere si sa ai grija la temperatura sa nu creasca
si eu am nasul infundat de vreo 3 zile..ma trezesc infundata rau
atata am sters nasul incat dimineata am umplut de sange servetulul..si ieri la fel..imi mai curge din nara stanga cateodata fara sa ii fac nimic

Simo 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Simona, mi-au placut pantofii tai, sa ii porti sanatoasa! Mi-am luat si eu vineri 2 perechi, dar cu talpa foarte joasa, sa vedem cum m-oi intelege cu ei ca eu umblu numai cu tocuri cui inaaaalte...Dar a cam inceput sa ma rupa spatele. Vazandu-i pe ai tai m-am gandit ca imi trebuie si o pereche din astia, ca deh, mai merg vreo 2 luni la birou, mai imbrac o fusta, merg mai bine niste pantofi cu un pic de talpa acolo...hehe o sa moara al meu sot cand o auzi ca imi mai trebuie o pereche

_
BB e deja pe drum
Roxana 21+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ce noroc am ca nu purt incaltari cu toc si nici serviciul nu imi cere tinuta office. oricum sa vad sa-mi mai iau o pereche de balerini.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

helllooo burtici
ce faceti????

eu sunt chiauna de somn.
a fost o nunta de fitze...pana la 11 a zdranganit unu la vioara de ne-a facut capu calendar, dupa aia a venit jean paler, toata lumea statea la mese, zici ke ram la spectacol. abia p la 12 a incepu sa bage hore si sarbe, dar muzica era fff tare, k numai puteam de cap.
mancarea no comment, nu m-am saturat absolut deloc si nici nu era cine stie ce.
servire groaznica...
intr-un cuvant..degeaba am fostla Crown Plaza, dezastru

Ana_micu sa fii sanatoasa, fericita si sa aduci p lume un bb sanatos si cuminte

si sa aveti un we linistit.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Loutzy da-mi si mie reteta ta te rog, ca vreau sa fac si eu

Bebelu am fost si eu la nunti de-astea de fitze si degeaba ca la fel nu m-am saturat, ba chiar m-au luat raurile de la sosurile dulci si gretoase

Angie ai grija de tine,fa asa cum au zis fetele si o sa iti treaca

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

capitolul 60

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Buna fetili...
Shine multumesc , esti o scumpa, dar pana sa vad ca erai si tu pe forum, m-am mutat la alt calculator si mi-am batut capul de una singura. Oricum, iti multumesc.

Si eu sunt chiauna de somn, la scarbici din pacate, cu o groaza de lucru, ca am ramas in urma.
Bondocelul meu din burtica se rade astazi de mine, parga ma gadila, ma lasa 5 minute apoi iar ghidi-ghidi. E tare frumos.
Dar... abia astept sa ajung acasa, la patuc, sa fac un naaaani luuung si dulce, pt ca noaptea nu pot din cauza pozitiei incomode deja, si a carceilor care nu imi dau pace.

Angi sa stai cumintica in pat, ca nu e de gluma cu raceala asta.

Bebelu mi-a venit sa rad cand am citit de nunta la care ai participat. De nunti din astea cand aud, parca mai bine as sta acasa sa fac curatenie si mancare.. si sa calc la greu(cu toate ca nu imi place), decat sa stau la masa cu orele, sa iau forma scaunului si sa nu ma mai pot ridica de la masa!!!

Happy 19+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput