Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (59)
Raspunsuri - Pagina 18
Shines spune:
gata Laura..am terminat
nu am facut cine stie ce..am aranjat lucruri..am pregatit ce arunc si ce duc la tara..prin baie am mai mishunat putin pe la cosmetice
acu am facut baie..mi-am pus halat pufos si stau in pat
nu imi e somn deocamdata..la tv nu am ce sa vad..la calc nu am rabdare sa ma uit la filme..de papat parca as rontai ceva sarat, dar nu prea am ce..inafara de caju..da pe urma beau apa de mor..as papa niste biscuiti sarati facuti in casa..stiam sa fac inainte si imi ieseau super...acu am uitat
si nici formele nu le mai am
Simo
23
babyleeks spune:
Shines.... mi-ai amintit de biscuitii facuti de mama...ii facea cu masina de tocat...si punea si morcov ras in ei......iammy
+18
babyleeks spune:
eu o sa mai "pierd vremea"pe aici nitel.....nush ce sa ma fac mai fetelor numai la mancare imi sta gandu
...nu am luat eu nici un gram pana acum ca am fost cu starile de rau dar tare am o presimtire ca o sa recuperez
......aaaa ce plictiseala nu mai e nimeni pe aici prin zona ?
+18
loutzy spune:
Simo bine ca nu te-ai obosit prea tare. S-ar parea ca noi am mai ramas pe aici. Cred ca si eu fug la nani.
Somnic usor.

Laura
21+ cu 
bebelusi spune:
Si eu vreau ceva bun, ma gandeam sa fac maine baclava.
Loutzy am eu o reteta super buna de cioco de casa, daca o vrei sa imi spui
Eu am facut salata beof aseara dupa ce mi-ati facut o pofta....
Eu mai sunt prin zona, simt ca explodez, am facut o tava de pizza si am mancat o tona, cu o pofta...

Eu azi am avut program de spalat perdele, draperii si de calcat.....nu am reusit sa calc decat o perdea ca mi se si intarise burta, las restul e maine
Loutzy am vazut ca ti-ai facut cioco, trimite-mi si mie o bucatica. Ti-a iesit tare?ca mie nu mi se intareste bine tot timpul. AM o reteta buna dar nu am incercat-o niciodata ca e un pic cam scumpa si complicata.
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
loutzy spune:
Neatza burticute. Azi o stare ciudata, nu stiu ce vreau.
Va invit si azi la cafea, cappuccino, biscuiti, cornuri,etc.
Patricia nu a iesit prea tare ciocolata, ca nu am lasat destul de mult timp sa fiarba zaharul cu apa, nu am mai avut rabdare sa stau pe langa aragaz.Ieri am fost la munca si eram cam obosita. Asta e smecheria la ciocolata de cara. Siropul de apa cu zahar sa fie vascos si lipicos.

Laura
21+ cu 
angieangie spune:
neata buburuze
eu tot racita maxim sunt

imi curge nasul,bine ca nu ma temperatura,ca mi-o iau din ora in ora..beau ceai,am luat si paragrippe in final,dar maine dimi merg la dr.![]()
va sarut cu drag pe toate si aveti grija de voi

Angie
+19posibil
bebe jucaus
mirela2 spune:
neata fetelor
azi ce faceti?
angi o sa treaca si raceala asta, baga vitamica C, tre sa cedeze pana la urma.

+19 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
Shines spune:
Neata fetele 
am baut cafeaua, am luat micul-dejun....cam copios pentru ca imi era foame de aseara de la 11 si nu am mai mancat..i-am zis lu bebe sa faca nani si sa aibe rabdare..
acu am deschis geamurile de sa aeriseasca...e un aer foarte placut..ca de ploaie
mai tarziu o sa iesim prin domo sa caut radio-ul la care ma chinui de 3 luni sa il iau..dar deocamdata mai lenevesc sub pilota
sa aveti o duminica placuta
Simo
23