Sept-Oct'10! Hai Mari78, Hai Iunia(154)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Vaaaiii..visele sunt tabu pentru mine..nici nu pot sa le descriu...mai ales decat am stopat activitatea..cel putin pana maine cand am sa vad ce e pe acolo..
Tot ce pot sa spun e ca visul ala cu Mircea Badea prin faina..era de copii.

Klarisse graviduta 35+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

In 15 min vine cosmeticiana sa ma "defriseze"

Ana34+ Maia Elena lu' mama

CURAJ, ANUTZA!!!!

simona cu matei 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Ana si pe mine ma asteapta "activitatea" asta saptamana viitoare sau cealalta. Mi-a groza. Nu m-am mai facut total de dinaintea nasterii Clarindei si m-a duruuuuuuuuutttt. Se mira si aia cum de vreau sa nasc naturala daca eu nu mai pot de durere la epilat. Dar cred ca m-am descurcat mai bine la nastere. Glumesc! Dar oricum trebuie sa fac asta decat sa ajung sa ma defriseze asistentele inintea nasterii "in regim de urgenta"

Klarisse

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 35+ AMR 4

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

ANIAST, SA-TI TRAIASCA PUIUL SCUMP!!! SA FIE SANATOS IS FERICIT!!!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 35+ AMR 4

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Vaaaiii..visele sunt tabu pentru mine..nici nu pot sa le descriu...mai ales decat am stopat activitatea..cel putin pana maine cand am sa vad ce e pe acolo..
Tot ce pot sa spun e ca visul ala cu Mircea Badea prin faina..era de copii.

Daca ti-as spune ce am visat eu......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Ana si pe mine ma asteapta "activitatea" asta saptamana viitoare sau cealalta. Mi-a groza. Nu m-am mai facut total de dinaintea nasterii Clarindei si m-a duruuuuuuuuutttt. Se mira si aia cum de vreau sa nasc naturala daca eu nu mai pot de durere la epilat. Dar cred ca m-am descurcat mai bine la nastere. Glumesc! Dar oricum trebuie sa fac asta decat sa ajung sa ma defriseze asistentele inintea nasterii "in regim de urgenta"

Klarisse

Poza preferata Clarinda

SIMONA
CLABUC nici eu nu as vrea sa ma "rada cu bicul" asistentele!!!Brr!!
De obicei ma faceam singura cu ceara,dar acu n-o mai vad! nici macar cu oglinda! E prima data cand ma face altcineva si da aia imi tzatzaie c***! Prima data ma penseaza,asa...ca sa intram in atmosfera smulsului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Buna seara! Mai fetele, n-am disparut nicaieri...doar ca am dormit mai mult. Mi-am permis asta, ca am trimis copilu la bunici si se pare ca mi-a prins bine, nu m-a mai durut burtica aproape deloc azi si contractii mai putine.
Ieri cred ca nu am apucat sa o felicit decat pe Lora - Hai acasa repede sa ne pui poze! Asa ca felicit acum pe Alexuza, sa creasca Antonia mare, sanatoasa si frumoasa
Si spun acum si Hai Mari!
Mai aveam multe de spus cand am citit, dar mi-e inca atat de somn, ca nu mai stiu...sper ca nu fac ce a facut pisica lu Eveline
Klarisse, asa am patit eu cu parjoalele - a tb o data sa explic ce-s alea. Stie toata lumea ce-s parjoalele?
Si La multi ani! micului Vladimir
Asa, ca sa completez lista, eu am pierdut-o pe Mai3. Ce faci, pe unde esti?

Oana 35+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Hai ma Zozela ca vroiam sa spal vasele Alyntei pentru o felie de pizza si nu pentru placinta.A propos de placinta eu am reusit sa calesc merele si atat,am fost la Praktiker si mi-am cumparat perdea.

Klarisse felicitari pentru semnatura.

Mari_Paun deci si pe tine te dor coastele.

Vladimir la multi ani.

Si Luy zicea ca intra in prenatal si va intra mai des.

Vanny la fel,cred ca nu a mai intrat de vreo saptamana.

32+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Be_one cu parjoalele am patit-o la Cluj la Mall ca am cerut piure cu parjoale si aia a ramas interzisa..incercam sa ii explic ce-s alea.. a fost comic tare..Dar de hamleti nu stiam ca .. nu sunt cunoscuti .

Ana zi cu curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Be_one nu cred ca am "vazut-o' azi pe Maitreyi.

Parjoalele sunt un fel de chiftele(nu da cu rosii)?

32+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput