Sept-Oct'10! Hai Mari78, Hai Iunia(154)
Raspunsuri - Pagina 8
alynta27 spune:
Klarisse va faceti "mari" pe zi ce trece! Ma gandesc serios sa nu o deranjam pe d-ra dr maine dimineata la 10!
Eu tot cred ca ajung ziua de luni la controlul din CV! La mine e ziua decisiva!
Simona cu rabdare ies si dulciurile! Incepe cu cele mai usurele gen "crema de zahar ars", "gogosi"! Intra pe bucataras.ro si gasesti o groaza cu poze, explicatii!
Alina-Mirela
39+5
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
nicopic spune:
bebecris, aveai o prietena care a nascut la elias (sper sa nu te confund); te poti interesa de tarife??
p.s: ti s-a intors bebitza?
Multumesc 
Nico, burtica de
38+
eveline spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Sa creasca cuculetz mare! ![]() Ana 34+ Maia Elena lu' mama |
Stiu foarte bine ce ai vrut sa zici da ce durere suna
35+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
inbox spune:
Astazi am avut o premiera, a inceput bebe sa sughita..sta in fund si sughite, cat a stat in cap nu a sughitat :) !
mamica de printesa Maria si
32+ 
Pity27 spune:
Fistiq am vazut ca ti-ai comandat sutien de la astratex. mi-am luat si eu 2, si am comandat masuri mari, unul cu cupa G si unul cu cupa H, cel negru cu bulinute pt alaptat. doamne sunt asa de mariiii, pe cel cu cupa G l-am purtat,desi imi era mai mare cu un numar, sa zic ca ma simt bine cu cupa, numai ca imi intra sarmele in pe la axila, insa cel cu cupa H este imenssss, imi vin sarmele undeva in jurul gatului.![]()
.
probabil ca ruleta mea pt masurat scanduri nu corespunde cu un metru de croitorie, dar daca in casa nu aveam decat asa...![]()
![]()
![]()
trebuia sa il returnez, dar a trecut termenul de 14 zile.
fetelor, daca aveti nevoie de un sutien de alaptat cu cupa H, va ajut cu mare drag, caci eu nu-l pot folosi vreodata, vi-l si arat http://www.astratex.ro/sutien-de-maternitate/haine-pentru-gravide-si-mamici
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eveline
Stiu foarte bine ce ai vrut sa zici da ce durere suna 35+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca |
Da ce-am spus draga??? Nu asa il alinta Klarisse pe bebita al ei???
Mai,mai!!!
Ana
34+
Maia Elena
lu' mama
simona24 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Simona cu rabdare ies si dulciurile! Incepe cu cele mai usurele gen "crema de zahar ars", "gogosi"! Intra pe bucataras.ro si gasesti o groaza cu poze, explicatii! Alina-Mirela 39+5 Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
alynta, site'ul bucataras.ro, pot spune ca este abecedarul meu culinar.
am facut si gogosi, si crema de zahar ars... dar au iesit comestibile doar prima data, dupa aceea, nu stiu ce s-a intamplat ca nu mi-au mai iesit deloc.

simona
cu
matei 36+
eveline spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ana_25
Da ce-am spus draga??? Nu asa il alinta Klarisse pe bebita al ei??? Mai,mai!!! Ana 34+ Maia Elena lu' mama |
Hormonii astia ma fac sa-mi fie capul numai la prostii...eu n-am nicio vina

35+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
ana_25 spune:
SIMONA nu stii? norocul incepatorului!![]()
EVELINE la mine joaca hormonii si mai si!! La ce-am visat azi-noapteee!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ana
34+
Maia Elena
lu' mama