Sept-Oct'10! Hai Mari78, Hai Iunia(154)
Raspunsuri - Pagina 21
ana_25 spune:
ALYNTA,MAI3 eu le vad cam la fel de mari burticile voastre! Doar ca a lui Alynta e putin mai lasata,in rest sunt cam la fel de maricele!!
A mea e micuta tare in comparatie cu a voastra!
Cred ca asa o aveati voi pe la 30 s,cum o am eu acuma!
Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
Alynta f dulcei papuceii Mariei! Sa-i poarte sanatoasa!
Mai3 faci matale capitol sau ma duc io?![]()

Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
botosel452 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 BOTOSEL asta era mesajul meu de la cap 145 unde am descris "operatiunea": "Am folosit trei pachete de vata Bella si doua suluri de tifon! Nu e greu sa le "infasezi" pt ca tifonul adera f bine la vata!Le-am facut putin mai lungi decat palma mea,si late cat e vata.Oricum nu tre' sa fie perfecte ca la ce destinatie au si pt cat timp le tii pe tine....Nu le-am facut prea mari ca mai bine prefer sa le schimb mai des,decat ditai somoiogu-ntre picioare! La capeti am lasat o margine de tifon(cam 1cm) pe care am indoit-o inspre inauntru(exact ca la sarmale) Nu cred ca se mai desfac!!" Pe capatul sulului de tifon am pus vata,si am infasurat tifonul in doua-trei straturi peste vata. Nu trebuie f mult tifon,doar cat sa tina vata la locul ei,sa nu se imprastie! Nu mai stiu cat de lung a fost sulul de tifon,dar cred ca sunt doar doua lungimi,unul mai mic si unul mai mare! O sa vezi tu la farmacie! ![]() Sper ca am explicat cat de cat bine! Ana 35+ Maia Elena lu' mama |
Multumesc, Ana
se pare ca eu am cumparat comprese sterile de la farmacie,10x8, si mi se pareau tare mici patratelele. Vor ramane pentru bebe
Deci trebuie sa iau sul de pansament,practic.

Valentina
35+
alynta27 spune:
Ana aseara i-am primit de la o amica! Sunt asa dulci! Multumesc! E mare si a ta! Ce vrei tu esti mai slabuta in comparatie cu noi!
Alina-Mirela
39+6
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Botosel e sul de tifon, nu de pansament! Exact asa ceri!
Alina-Mirela
39+6
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
botosel452 spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Botosel e sul de tifon, nu de pansament! Exact asa ceri! Alina-Mirela 39+6 Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Multumesc.
Mi-e si rusine ca sunt atat de nestiutoare
Valentina
35+
alynta27 spune:
Tu crezi ca cineva s-a nascut invatat?! Avem de invatat una de la alta! Eu zic ca e mai "periculos" sa te faci ca le stii pe toate decat sa intrebi!
Eu am facut doua tipuri de "Absorbante": unele cat latimea vatei, altele la jumatate(pe lungime)! Ma gandesc ca pe alea mai mari le voi folosi la inceput si pe alea mai mici cand incep sa bag si absorbantele de noapte pe chilot si am sa le schimb mai des!
Alina-Mirela
39+6
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
crina-s spune:
| citat din mesajul lui maitreyi Slava Domnului, am ajuns la termen si noi! ![]() ----- Mami de roza + 37 s ![]() ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Felicitari!

36+
crina
cu VERONICA ELENA

roza +