Sept-Oct'10! Hai Mari78, Hai Iunia(154)
Raspunsuri - Pagina 20
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Anna din Pitesti tocmai la iasi facui facultatea mama?! Da ce ai terminat? Mai3 la fel si eu sunt de ai mei copii! 2saptamani?! Oauuu! Chichi se pare caci Capraru e de capatai! Eu am "Mama si copilul" de la Ed Rao! E generala, dar are niste poze superbe! Va pregatesc poze! Alina-Mirela 39+6 Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
pai eu sunt moldoveanca din Roman, adica la 80 de km de iasi. am terminat chimie la Poli. la IAsi mi-am cunoscut sotul care e din pitesti (el a venit la Iasi ca aici a facut si tatal lui). el a terminat cu 2 ani inaintea mea. dupa ce am terminat si eu m-am mutat la pitesti.
33+ cu
bebe michttp://blog.photostories.ro/
poze

maitreyi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Sa stii ca si-n Bucuresti ne-au facut capul praf cu puericultura, cu formule de lapte si alte minuni, dar sunt atatia ani de atunci... Cand e vorba de sfaturi sunt prima la teorie, dar practica...Cristina Toma Andrei/Alexandru 35+ |
eram convinsa ca numai la noi s-a facut ca eram terminati ca de ce invatatm noi supa de zarzavat si mucilagiu de orez in loc sa ne lase sa invatam la ceva folositor
la cluj si la timisoara cica nu se face. faza faina e ca am ramas pregnant chiar in anul ala si mi-a prins bine si formulade lapte si supa de morcovi, etc capraru ai sanse sa o gasesti la un anticariat ceva.
-----
Mami de
roza +
37 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
alynta27 spune:
Am pus poze noi! Ma gandesc ca nu se stie cat timp mai am de asta dupa ce nasc si sa nu raman cu restante! In ultimul timp am facut tare putine! Am sa pun sotul cand vine de la munca sa mai faca cateva clare cu burta!
Poze de la Biserica, picnic si Parcul Copou
Poze de la ziua mea
Papuceii Mariei
Burtica azi
Anna eu am terminat Chimie la Cuza!
Alina-Mirela
39+6
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Mai3 faine pozele! Ce burtica generoasa! Cred ca ti-e greu "sa o porti"!
Alina-Mirela
39+6
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
ana_25 spune:
BOTOSEL asta era mesajul meu de la cap 145 unde am descris "operatiunea":
"Am folosit trei pachete de vata Bella si doua suluri de tifon! Nu e greu sa le "infasezi" pt ca tifonul adera f bine la vata!Le-am facut putin mai lungi decat palma mea,si late cat e vata.Oricum nu tre' sa fie perfecte ca la ce destinatie au si pt cat timp le tii pe tine....Nu le-am facut prea mari ca mai bine prefer sa le schimb mai des,decat ditai somoiogu-ntre picioare! La capeti am lasat o margine de tifon(cam 1cm) pe care am indoit-o inspre inauntru(exact ca la sarmale) Nu cred ca se mai desfac!!"
Pe capatul sulului de tifon am pus vata,si am infasurat tifonul in doua-trei straturi peste vata. Nu trebuie f mult tifon,doar cat sa tina vata la locul ei,sa nu se imprastie!
Nu mai stiu cat de lung a fost sulul de tifon,dar cred ca sunt doar doua lungimi,unul mai mic si unul mai mare! O sa vezi tu la farmacie!
Sper ca am explicat cat de cat bine!
.Sigur o sa-ti iasa,ca nu e greu! Dupa ce faci unul-doua sa vezi cum merge,ca pe banda!![]()
Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
eveline spune:
LA MULTI ANI CLABUC!
LA MULTI ANI KITI!
Sa fiti sanatoase fetelor si sa va bucurati de familiile voastre!
HAI MARI!

35+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
tanamera spune:
Buna dimineata!
Kiti,Clabuc la multi ani

.Foarte bun tortul cu ciocolata
.
Ana,Maitreyi felicitari pentru noile semnaturi
.
Nadiuta multa bafta in alegerea perdelei,iti trebuie multa rabdare si nervi
.
Mari eu mai scot totusi niste motate

.
Ana,Andreea distractie placuta la nunta
.
Klarisse te asteptam cu vesti bune
.
O zi frumoasa!
32+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
ana_25 spune:
MAI3,ALYNTA ce burticute generoase!!! Si ce s-au lasat!!F frumoase sunteti!!!

MAI3 felicitari pt schimbarea semnaturii!!
Multumim de urari fetelor!!
Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
maitreyi spune:
alynta multumesc
da' sa stii ca mie nu mi se pare mai mare decat a ta. a ta e mai rotunda si priveste mai in jos si a mea e mai tuguiata si adunata toata in jurul buricului
dar ca marime parca is la fel. insa grea este sigur
is f dulci papuceii piticei 
-----
Mami de
roza +
37 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
alynta27 spune:
Ana, Mai3 multumesc!
Mai3 s-ar putea sa ai dreptate! Imi aduc aminte ca la baieti burta era situata mai sus si de asta cred si iluzia de mai mare!
Alina-Mirela
39+6
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!

acum ai fi stiut