Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna, intru si eu un pic, ca am de facut curatenie...
Ileana, cum mai e Kira? Nu stiu ce sa-ti raspund cu dintisorii, Mara nu are deocamdata si nu stiu cum ar trebui sa fie gingia. Sper sa-i treaca repede.
GabyHila, merci de pontul cu canita, credeam ca e pt copii mai marisori. O sa ii iau si eu. Cat mai aveti pana veniti acasa?
Elba, wow, ce poveste!! Eu oricum eram impotriva avorturilor, dar ce am vazut in filmuletul ala chiar m-a impresionat.

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Salutare si de la noi. Tot aveam impresia ca am mai intrat azi,dar se pare ca nu.

Suntem mai bine, nu mai avem febra, dar tusim. Mi-a dat dra sa ii dau siropel Eurespal. I-am zis sotului sa imi ia. Si mie tot de ala, dar pastile.

Gaby e normala reactia fratelui tau. Sincer nici eu nu sunt in apele mele cand imi vine rude apropiate la mine. Nu mai zic daca fac si dezordine, mi se urca parul pe spate. Oricum, tu "traieste-ti" miniconcediul, macar ati schimbat aerul.

Vladi imi pare rau de Floricica ca se chinuie asa. Am patit-o si noi la inceputul diverisificarii mai ales dupa ce am bagat si fructele. E mult pt stomacelul lor acum. La mine mai era tare agitat noaptea cand ii dadeam cereale la culcare. Vai ce am tras perioada aia si nu pricepeam de la ce. De cand i le-am scos alta viata. Doarme pana pe la 3-4 si e bine, ca atunci prima trezire era la 12 si apoi din jumate in jumate de ora. Poate ii dai seara ceva ce ii incarca stomacelul. zic si eu...

Ate bine ai revenit. Deci trebuiesti adusa de manuta. Scoatem bota.... Vazut pozele, un scumpic prichindelul tau.

Si apropo, ATB-ule ai ramas la mare???? Ia treci incoace la o poveste ceva, ca uite si tu a trecut vara si noi tot nu ne-am vazut.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salutare, hai ca incet incet incep sa-si revina si copii mei dar IOANA este tare maraita si nu doarme decat leganata, nu vad daca ne-ar esi vreun dinte si ma gandesc ca este de la faptul ca nu reuseste sa respire prea bine, inca tuseste, astazi cel utin a fost apogeul maraitului si al plansului.

ANDIRA noi acum 2 ani am fost la KALIAKRA tot in ALBENA si a fost foarte bine dar eram curioasa sa mai vad si alte locatii, daca ai timp si poti trimite-mi si mie adresa.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Oana ma bucur ca sunteti mai bine si nu mai aveti febra.
La ce ora manca Eric cereale seara?Si de ce zici ca se trezea din ora in ora?

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Uitai, meniu azi:

- dimineata: iaurt cu piersica (bunute cateva lingurite, bune si alea )
- cand s-o trezi acum: piure de dovlecel cu piept de pui si cred ca ii pun si iaurt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elba

Oana ma bucur ca sunteti mai bine si nu mai aveti febra.
La ce ora manca Eric cereale seara?Si de ce zici ca se trezea din ora in ora?

mamica lui Filip(30.04.2010)

Elba in bibeul de seara(in jur de ora 10) ii puneam cereale din alea de se pun direct in lapte. Acum cateva zile am citit ca date seara, cerealele dau energie, nicidecum nu ii linisteste. Si se trezea pur si simplu maraind. Nu ii trebuia papa, se multumea cu ceai, dar pe mine ma termina.

Cata ma bucur ca si voi sunteti mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

CARMEN bun revenit acasa! Sper sa se linisteasca Sofia, acum ca-i din nou in Maroc!
VLADI si eu gandesc sa revii cateva zile la LM exclusiv si sa reincepi diversificarea cu pasi mici.
GABI eu abia astept sa merg in Spania, anul urmator, pt 2 satamani (mie intotdeauna mi s-a parut putin), oricum cu copiii mai marisori de stadiul la care sunt acum e mult mai bine - zic eu. Se pot juca si in casa in momentele zilei cand afara e cald de nu poti respira.
SANZI, ILEANA la Targoviste ziceti ca e mai cald?... ca aici a batut "alizeul" zilele trecute de-mi venea sa-mi rastorn sifornierul pe mine! Brrr!
ILEANA inainte sa iasa dintisorul se inflameaza putin gingia si se albeste zona unde urmeaza sa iasa. Asa s-a intamplat in cazul baietelului meu.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Elba - era prea multa liniste pe forum?

Eu nu sunt impotriva avortului, consider ca e dreptul fiecarei femei de a alege. N-are sens sa intru in detalii, eu una nu cred ca e o alegere usoara pentru nici o femeie, si nici nu stau sa judec decizia fiecaruia.

Insa faza cu avortul la 7 luni mi se pare absolut criminala - ce-i aia sa lasi copilul sa moara de foame?? Unde e mizeria asta? Ca sa stiu sa nu ma duc acolo...
Si la noi se face avort terapeutic pana la 28 saptamani, insa banuiesc ca e vorba de cazuri extreme, nu ca-ti aduci tu aminte la 7 luni ca totusi nu vrei copilul... geeezz.....

Edit: hai ca m-am prins, e in AU...urat mi se pare...

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Gaby - imi pare rau ca nu te simti in largul tau... Insa daca fratele tau sta de obicei singur, o femeie cu un copil mic pe cap (chit ca e sor'sa ) cred eu ca e o schimbare majora...
Stai calma, e acomodarea de inceput. Si apoi, cand o sa fi inceput si tu sa te simti mai bine, va trebui sa vii inapoi. Relax & enjoy!

Aaa, si mi-am adus aminte, haioasa foc faza din avion, mi-o si imaginez si ma apuca rasul!

Mergi la inceput

Vladi - multam frumos de info, ma duc maine si va zic daca am reusit sa ma imbat!

Si tu esti draguta , insa nu e totul lapte si miere nici la noi, normal. De ex, dupa ce am venit chiauni si nauci din BG, am incercat sa recuperam somnul. Numai ca in primele 2 nopti Nati s-a trezit de vreo 2 ori pe noapte in plansete, si ea pana nu-si face numarul nu se opreste. Nu va mai spun ce tignal are, tati ii spune "goarna" .
Si le avem oarecum repartizate, eu ma ocup noaptea de piciul mic, el de fetele mari, care de obicei nu-i dau nici un fel de dureri de cap.
Insa dupa 2 nopti de nesomn, cand a venit acasa alaltaieri mi-a spus "daca Nati iar se trezeste la noapte sa planga, incep si eu eu sa plang!!" .

Evident ca s-a trezit din nou, numai ca m-a prins pe mine treaza, norocul lui.

Mergi la inceput