Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 12
oanaiacovita spune:
Neata si de la noi!
Zic pana nu uit, am puse poze noi!
Bun venit fetelor noi! Integrare rapida!
Denisa sa avti o zi deosebita.
Briza nu avem aici Licurici.Las ca mai caut eu.
Gaby mersi, am trecut pe ceai de ceapa.
Bumbitza concediu placut si vreme cat de cat frumoasa.
Vio bafta la cautat casuta voastra si multumim de stirea cu vedeta noastra Ella .
Corina WB. Vazut poze si de la munte si de la botez. Mi-am bagat nasul pe acolo. Foarte frumos ati petrecut.
Vladi daca si varsa e posibil sa fie alergic la ceva aliment.. Imi pare rau ca teageti asa tare. Eu am renuntat cateva zile la alimente solide pentru ca nu mi le mai accepta. Plangea numai cand ma vedea cu castronelul. Acum e mult mai linistit.
Iar cu soacra, merge perfect termenul SO_ACRA!!!
Alina2 felicitari pentru progrese. SI noi tot asa stam de-a busilea. Noi ii zicem mersul in cap.
Andra spre mirarea mea, Eric ia foarte bine si nurofenul si eurespalul ala. Problema mare e la scos mucisorii si pus picaturi in nas. ZIci ca il tai cand vede aspiratorul. Off, mititelul, sper sa ii treaca mai repede.
Carmen tare dor imi era de postarile tale. Ma bucur ca ai revenit si ca si Sofia incepe sa pape. Vrem poze din concediu.
Duminica placuta sa aveti,
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
carmickey spune:
michelle_sf...
buna am vazut poze cu bebe al tau in cada...doamne!!!nu ti-a fost teama sa il lasi asa singur cu colacelul??? e scump focccc si nu ii era frica deloc...:)
briza...fetita mea sta in fundulet in scaunel,dar aluneca...tot timpul trebuie sa stau sa o ridic,e imposibil sa ii pot da papa asa...
mami adelina(16.04.2010)
http://bebelina.sunphoto.ro
andira spune:
Intrebare: Cori parca tu lucrai intr-o farmacie, nu?
Ai idee de unde pot lua o atela de aponevroza extensoare? Am cautat pe la vreo 4 farmacii si nu gasim pe nicaieri, n-are nimeni si nu stiu cand vor aduce etc...
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
oanaiacovita spune:
Andira ai de mine ce experienta. Brrrrr...bine ca nu e mai grav de atat. Aveti grija de voi.
CoriMami spune:
Buna fetelor,
mi-e tare somn, dar trebuie sa ne ambalam sa mergem la soacra ca ne asteapta cu pastrav la gratar.
Andira, farmacia din piata Unirii, de langa Optinova, e bine aprovizionata cu ce cauti tu sau pe Lipscani poti gasi la Helios. Daca nu, incearca sa cauti pe net si sa comanzi online. In general farmaciile nu prea sunt aprovizionate cu toate produsele din gama asta. Pupici si multa sanatate!
Oana, pozele noastre le-ai vazut? multumim
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
oanaiacovita spune:
Cori daaaa, am vazut Petala la munte. Ce va mai place sa va plimbariti...
Am vazut poze si la Michelle (unde-i ciufu???), am vazut pe blondinul de Eric de Briza, fetele cucuiete Justina si Ioana siii, cred ca am mai vazut, dar am uitat.
oanaiacovita spune:
LML iepurasilor de 5: Theodor Stefan(de ate), Tudor( de mami07), Tanya Ioana(de bluekidoo) si Cezar(de Castelana)!!!
michelle_sf spune:
Buna fetele,
insfarsit am ajuns si noi azi la biserica si am impartasit soricelul, dupa aia prin mall la o plimbareala. Acuma e mama la noi si o sa stea ea cu Andrei cat merge noi in oras la ziua unui prieten.
Andira bine ca e bine, imi pare rau de sperietura
Oana [ /b] a trebuit sa il tund ca i-a crescut foarte mare si transpira ingrozitor la spate, era in ape tot timpul. Si mie mi-a parut tare rau, plus ca mi-a luat cateva zile sa ma obisnuiesc. Dar sa stii ca deja i-a crescut destul de mult, o sa pun zilele astea poze noi. Sanatate multa. Ceai de ceapa? Bleaxxxxx
[b] Stanucel lui Andrei ii place tare mult in cada si asta e ideea colacelului, sa se balaceasca el. Face cateva ture bune de cada, se invarte de pe fata pe burta si invers, da din manute, sta pe picioarele lui, in apa fiind mult mai usor.
Revin dupa ce il mufez pe andrei, se pare ca ii e foame
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Andra spre mirarea mea, Eric ia foarte bine si nurofenul si eurespalul ala. Problema mare e la scos mucisorii si pus picaturi in nas. ZIci ca il tai cand vede aspiratorul. Off, mititelul, sper sa ii treaca mai repede. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
nurofenul e chiar bunut, yummy , dar euresalul e fiere curata, pe cuvant ... eu ma oftic tare ca-i asa rau la gust ca i-a mers mers f bine cand i l-am dat, dar atunci mi-am chinuit copilul cateva zile ca sa il bea
cat despre batista bebelusului, la noi este istorie ... o pastrez la naftalina pt cand va fi mai mare, poate atunci voi avea succes
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
oana am vazut ericutu' iubaret!!! sta in fundic, bravo inca ceva, imi dau si eu cu parerea, da' sa nu te supi pe mine, daca sta singurel in fundulet poti lua in calcul sa lasi salteluta la patut in pozitie inferioara ca astia mici sunt nzdravani tare si nu aveti nevoie de cucuie pup frumuselul
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!