Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

"La multi ani!" aniversatilor de azi: Matei, Krisztian, Marina Teodora si Eric Alexandru!
Locca(Ruxandra) sa va traiasca feciorul si sa va aduca numai bucurii!

Miflore parerea mea e sa nu iti faci probleme legat de litere sau orice altceva. Aici de ex., in sistemul de invatamint se tine foarte mult cont de placerea copilului de a invata si nu obligatia de a invata, daca copilul e interesat sa invete ceva care nu e neaparat pentru virsta lui trebuie incurajat caci atita timp cit invata din placere nimic nu e prea greu sau nerecomandat pentru o anumita virsta, cel putin asta e experienta noastra de pina acum.

Kristinutza te inteleg perfect cind te referi la plictisitul in timpul scolii si eu stiu ce inseamna asa ceva si ma bucur ca Alberto nu intimpina astfel de situatii la scoala (si in clasa) unde e.

Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

La multi ani aniversatilor din ultima saptamana, noi am mai facut o tura de mare si acum ne-am adunat pe acasa ca a inceput gradinita, doar gradi ca noi nu ...........am schimbat gradi dar vlad inca nu a fost ca e racit.

La multi ani special pentru nora Teodora!
Norina ce mai face mandra nora??? sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Miflore tu stii ca eu am fost stresata grupului, ca vlad le facea pe toate cam cu 6 luni intarziere fata de ceilalti copilasi, inca se pastreaza aceasta intarziere ba chiar o apreciez ca fiind cam de un an, oricum am constatat ca fiecare e cu ritmul lui si in momentul cand eu m-am relaxat copilul a evoluat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Da' eu nu sunt stresata deloc, poate prea relaxata! Intrebam si eu, asa, intr-o doara.
Sunt convinsa ca atunci cand se va apuca de treaba da gata dintr-un foc si tot alfabetul si aritmetica! Adunari stie sa faca, de ce sa zic. In schimb de la o vreme isi imagineaza o gramada de povesti si inventeaza de ma mir si eu de unde le scoate. Zilnic baga povesti noi care tin si jumatate de ora. O fac politician, clar.
La multi ani sarbatoritilor zilei!!!

Mergi la inceput

atunci e bine daca esti relaxata, eu cred ca sunt stresata din nastere

Mergi la inceput

"La multi ani!" copilasilor aniversati azi: Karola Anita, Calin Florian, Teodora Sara

Norina, sa va traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii!

Miflore, sigur are inclinatii de politician Ana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Buna si bine v-am regasit!
La multi ani tuturor sarbatoritilor!

Ne-am adunat si noi din vacanta sa reincepem scoala si gradinita. Chiar ieri am fost cu Calin la control, ca sa luam si adeverinta pentru gradinita si are 118 cm si 18.7 kg.
In rest, smecher si alintat. Nu vrea sa invete litere (isi recunoaste numele), cifrele le stie, adunari in cap face (simple, evident) dar deoarece anul trecut am fost in clasa 1 cu fratiorul lui mai mare, era de asteptat. Statea cocotat pe birou cand isi facea fratele lui lectiile si din cand in cand zicea: Vezi ca scrii urat!!
Saptamana trecuta ne-a tras o perla: Stii ce inseamna infinit? Infinit inseamna ca mai numeri si dupa ce te faci schelet.

Kristinuta, poate ne vedem din noiembrie pe la bazin. Eu peste vara m-am mutat la Atlantis, ca aveau piscina afara si faceam si plaja, dar pe iarna ma reintorc la Wordclass asa ca poate ne vedem. La care mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

hello, hop si eu...

La multi ani Teo, Matei!

Pentru masuratoarea/cantarirea aniversara, Milan are 110 cm si 19 kg. In rest suntem ok, cu gradi...ca toata lumea.

pup

Mergi la inceput

Buna dimineata!

"La multi ani!" fetitei aniversate ieri, Adela si aniversatei de azi Anca Victoria!

Cristina(cge) sa va traiasca Ancuta si sa va aduca numai bucurii alaturi de fratele mai mare!

O zi buna tuturor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza zane!
La multi ani Ancuta, sanatate si bucurii! Cristina, sa-ti traiasca, petrecere frumoasa!!!
Lume noua, lume noua, gata cu vacantele, la munca!
Azi am fost cu Ana la exudate, n-a prea stat, a trebuit s-o tin in final.

Mergi la inceput

La multi ani Ancuta!

Mergi la inceput