Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 3
dana_lucia spune:
Buna dimineata!
"La multi ani!" aniversatelor de azi: Monica Maria, Alexandra-Diana, Anda Stefania!
Weekend placut tuturor!
alexuta2005 spune:
Salutaree!
La multi ani sarbatoritilor!
Am venit de la mare, din pacate am avut doar 7 zile de concediu asa ca m-am intors la munca.
Am pus si poze si cateva filmulete daca doriti sa vedeti.http://picasaweb.google.ro/casiana.rauta/Nessebar2010#
A fost foarte frumos si am prins chiar ultimele zile de vara.
Incerc sa revin cu detalii cat de curand.
Va pup!
cge spune:
Casiana, v-admirat in poze, sunteti o familie tare frumoasa si ati o vacanta pe masura !!
La Multi Ani sarbatoritilor din ultima perioada!!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
dana_lucia spune:
Casiana si noi v-am admirat in poze, ni s-a parut acest Nessebar tare dragut, noi nu am fost in Bulgaria in vacanta niciodata pozele tale convingindu-ne ca poate fi o destinatie OK pentru vacanta si Bulgaria.
kristinutza spune:
ooo, cuscra, ce poze frumoase! Alexia e o scumpa!
eu chiar m-am hotarat sa fiu un pic mai "sportiva". am un abonament vip la world class si vreau sa-l folosesc. nu cred ca v-am spus, dar cand am fost in concediu prin tara cu sotul am reusit cumva sa gasesc printr-o padure un cui ruginit. si l-am gasit fix cu calcaiul. adanc. a trecut aproape o luna de atunci, dar eu tot schiop merg/ nu pot pune calcaiul in pamant. dar pe-o bicicleta tot m-oi putea urca la fitness, o sauna ceva tot pot face...
la multi ani aniversatilor!!! avem copii maaari.
dana_lucia spune:
Buna dimineata piticodrom!
"La multi ani!" aniversatilor zilei: Luca Andrei, Matei-Calin, David
Simo74 sa iti traiasca feciorul, ce mai faci, nu te-am mai citit de foarte mult pe aici.
alexuta2005 spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Multumim de aprecieri.Dupa cum probabil ati vazut Alexia e o mare dansatoare.
Cuscra felicitari pt initiativa.Din pacate eu cu sportul nu ma impac, de altfel se si vede in putinele poze cu mine(abia am avut curaj sa le pun si pe astea).
Dana, Nessebarul mi s-a parut deosebit fata de alte statiuni din Bulgaria.Si hotelul ales a avut o pozitie foarte buna, aproape de orasul vechi, cu vedere la mare, dar dintr-o alta parte a golfului, chiar la granita cu Sunny Beach.Noi plaja practic am facut in Sunny Beach.Din cate am inteles litoralul din sud al Bulgariei este mult mai frumos decat cel din nord.In hotel nu erau decat 4-5 familii de romani, mai multi nemti, englezi, polonezi, ucrainieni, belgieni, etc.
Anul acesta e primul an in care Alexia a avut curaj sa intre in mare.Bien ea ar fi stat non stop in piscina, acolo ii placea cel mai mult.
alexuta2005 spune:
Alexia de crescut a crescut dar putin, are cam 103 cm si cred ca 17 kg.
De scris, a invatat sa scrie si sa citeasca doar literele mari, pana acum scria fara probleme cuvinte chiar cu 5 litere, dar de ceva timp a inceput sa scrie in oglinda.Acum are momente cand ma intreaba in ce parte trebuie scrisa litera f de ex.
E tare pasionata de roz, de Hello Kitty si ii place sa mearga cu rolele.Am trecut de la role cu 4 roti acum la 3 roti.
miflore spune:
Buna ziua!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI Krisztian, Marina Teodora si Eric Alexandru, cu dedicatie speciala pentru Matei al Ruxandrei!!!
Ruxandra, ce faci, esti in bairam?
Casiana, v-am admirat in poze, ce fetita frumoasa aveti!
Vreau sa stiu, mai e vreun copil care sa nu stie literele? Nu vorbesc de scris, macar de recunoscut. Ca sa stiu cum stam.
kristinutza spune:
probabil ca sunt destui copii care nu stiu literele la varsta asta... nu mi se pare ca e necesar.
radu a inceput incet-incet sa le lege, citeste cuvintele din 3-4 litere si le scrie, dar cam atat. iar asta stie de vreun an, de la un moment dat nu l-a mai interesat si nu ne-a mai intrebat nimic de litere, asa cum ne zapacea cand a descoperit el ca fiecare semn se citeste cumva.
a abandonat literele si acum e muuult mai pasionat de cifre, de adunari si scaderi. am descoperit din intamplare ca face adunarile in minte, direct (fara sa numere pe degete). dar vorbim de adunari pana in 10, nu mai mult. ii place sa incerce singur sa numere din 2 in 2, sa numere descrescator etc. isi face singur niste joculete din-astea.
dar nici cu literele, nici cu cifrele nu l-am incurajat in mod deosebit. cred ca e o varsta pentru toate, iar simbolurile astea sunt pt shcolarei.doar in momentul in care copilul te intreaba "ce litera e asta?", normal ca nu te faci ca nu auzi, ci ii spui. iar daca el retine si chiar gaseste cate un colt de hartie sa tot exerseze litera respectiva... atunci inseamna ca ii face cumva lui placere, a descoperit o joaca noua.
eu imi amintesc in ce hal de plictiseala eram la scoala cand colegii exersau bastonase, iar eu acasa citeam Jules Verne. era chiar nashpa pt mine. terminam repede bastonasele si apoi faceam tot posibilul sa impiedic pe cati mai multi colegi sa scrie. daca ma plictiseam...
n-o sa va vina sa credeti, chiar am fost azi la fitness. si asta nu e tot: maine vreau sa merg iar! :)))
barbate-miu, ma intreaba sfios: "dar tu vrei sa mergi in fiecare zi?". de parca daca am fost azi prima oara si ma gandesc ca poate merg si maine... asta inseamna ca merg in fiecare zi! :)))
hai sa v-o zic si pe asta: azi am avut la serviciu controlul medical periodic. si m-am cantarit. eu care glumeam ca am cantarul de acasa stricat (la mine arata prea mult, la copil prea putin), am descoperit pe cantarul omologat ca am cu 2 kg mai mult!
deci, analogia spune asa: eu de fapt am cu 2 kg mai mult decat credeam (72 adica), iar copilul nu are 15, ci 17. tot e bine si asa...
fetelor, mai scrieti si voi, nu mai perdeliti.