Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***245***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Adrisimo, ai fost tres chic, iar sarutul ala era rupt din filme! Sper ca o tineti tot in pupaturi de genul ala!

sarutul....trebuia sa ma incalzesc ca era un friggggg.... toata lumea cu blanuri si eu in cheleul gol

dragastoasa de Dragos

Dar ai fost super frumoasa, si rochia, chiar cu cheleul gol, a fost frumoasa.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Trebuie neaparat sa va povestesc de o fetitza din parc. V-am mai zis eu de ea. Are 19 luni, e cu exact 3 luni mai mare ca Sophiphi (e din 24 ianuarie). Eu nu am vazut copil mai relaxat si mai cuminte. Cand Phiphi avea 1 an si se plimba in 4 labe, ea avea 1 an si 3 luni si statea gugu in groapa cu nisip si cu dreapta lua nisip cu lopata si-l turna in galeata, fara sa verse macar pe langa. Sophiphi nici acum nu face de-astea, ea in gaeata pune pietre cu mana:))) In fine, aseara Sophiphi s-a dus la "troscoleta" ei iar ea i-a zis:"las-o! las-o!gata! e a mea!" Am facut ochii cat cepele, nu-mi inchipuiam ca vorbeste asa bine...Zic:" a cui e?" la care ea:"Sonia!" Bai, sa tampesc, nu altceva. In plus o auzisem cand ii arata maica-sii o bordura:"aici!" si maica-sa a inteles sa se aseze ea, la care fata a corectat-o:"nu tu! eu!", adica s-o puna pe ea acolo.
No, mie astea mi se par precocitati...sau nu? Oare a scoate Phiphi pe goarna atatea peste 3 luni?! N-as crede, cica fetitza alea simple (mama, tata, caca, papa" le zicea inainte de 10 luni...E tare scumpa.

Ce dragut! Super fetita!
Da, Ilinca, e precoce. dar si Phiphi va vorbi la fel...chiar daca nu fix peste 3 luni.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, fiindca io n-am poze de nunta incerc sa compensez cu alte poze cu Sophiphi care-s facute de o saptamana si huzbandul a uitat sa mi le puna si mie pe comp mai repede. Mie parca astea mi se par cele mai reusite din ultima perioada

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Asa ca...pentru mine alternativa la rizgiiala nu este acceptabila, si-s foarte confortabila cu crizele de nervisori ale fii-mii. Cui nu-i place sa nu se uite; pina la urma, oriunde ma duc, eu sint client si atita timp cit nu incalc regulile locului respectiv, chiar nu vad de ce s-ar uita cineva urit la mine. Si daca o fac, treaba lor. Ca nu ma duc cu ea la restaurant sa am pretentia la o masa lunga si linistita si ea sa stea ca bibeloul in scaun sa se uite la mine...asta este

Uite tocmai de asta noi avem anumite magazinele unde mergem frecvent si vorba ceea, lumea ne stie de cai breji, cu copil intins pe presh la intrare pana ma-sa probeaza haine (asta fiind Clau pe la vreo 3 ani parca, si nu facea crize cu dat cu fundul de pamant dar asa se distra el la plictiseala), noi avem restaurantele noastre unde iesim, unde nu se supara nimeni ca varsam sucul pe jos, sau vomitam pe masa, si multe altele.
Claudiu fuge acum prin magazine de mereu strig dupa el, ma stie tot magazinul, pt ca il pierd din privire si il strig, nu sta 2 secunde langa mine. Luana nu mai vrea deloc in carucior la restaurant, mai scapam macar cu ea, asa ca e ba sub masa, ba iar pe scaun, ba iar sub masa.
Daca cineva se uita urat e treaba lui, observatie nu ne-a facut nimeni, ca i-as fi amintit ca si el/ea a fost copil.
Si eu inca mai cred ca am copiii cuminti.

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Ayla, si tu cred ca ar trebui sa nu-ti mai faci atitea probleme ca de ce fata ta face aia si altii nu. Nu cred a luat nimeni personal ce ai scris tu acolo, si cred ca cine chiar crede ca al sau copil are retard in dezvoltare, se duce la medic, la psiholog, la pediatru, sa se lamureasca. Asa ca daca ai chef sa povestesti fa-o; daca nu, nu; si eu ca si Pisik evit sa imi laud copilul pe aici pentru ca nu-mi sta in fire, nu pentru ca ma gindesc ca pun lumea pe ginduri. Am scris eu si pe blog ceva pe tema asta....

Nici eu nu ma laud, de aceea nu cred ca am intrat niciodata sa povestesc ce geniala e fata mea, ci ca discutie intre prietene sa scriu ce am facut noi azi. daca acest facut inseamna ca a papat singura, ca a urcat scarile singura, ca are preferinte pt anumite hainute cand mergem la gradi...inseamna ca ma laud? Lauda ar fi daca as veni acum, cand majoritatea ghioceilor urca scarile (e un exemplu banal) si sa spun, nah, ce mare lucru, Luana urca scarile din luna iunie, in sfarsit urca si altii. Lauda vad eu prin a scoate in evidenta ca esti/ai/faci ceva mai bun decat altcineva. dar daca spui pur si simplu ce faceti voi azi, nu vad lauda, ci discutii despre noi si copiii nostri.
Si revin...la banalul exemplu. Luana urca scarile din luna iunie, cand avea 1 an si 5 luni, deci cam cat au acum ghioceii care urca scarile. Corect, da?
Pisi, multumesc! si sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
si eu chiar imi inchid contul (ca nu mai am nevoie de el), daca nici asta nu pot sa mai scriu. (nu e amenintare e constatare).

noi avem nevoie de tine. nu inchide contul eu stiu ce inseamna asta .... am suferit atunci chiar daca stiu ca nu toate postarile mele sunt apreciate si citite dar mi-ati lipsit asa de mult

dragastoasa de Dragos

N-am amenintat si nu vreau sa planga nimeni dupa mine, am explicat mai sus ce am vrut sa spun. Nu ca plec, ci ca daca nu am ce mai scrie aici, nu mai am nevoie de cont.
Pup

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
M-a mancat in posterior sa ii fac ieri Prevenarul Anei, parca am fost tampita, zici ca intrau zilele in sac. Evident ca, desi ea nu a facut pana acum reactie la vaccin acum a facut (sau asa cred) cert e ca are febra si a facut un caca moale. Acu nici nu stiu ce sa fac, sotul e un pachet de nervi ca planificam de atata timp, fata cam arde si e cu curu in sus si eu....

baga un supozitor de novocalmin treci pe regim, daca ii dai lapte praf dai din ala fara lactoza de la nan si du-te la munte ca va fi ok
edit: si smecta ceai de menta, orez fiert, piure de morcov, ceva pt hidratare, cereale de roscove de la nestle
dragastoasa de Dragos

Nu ti-a zis doctorita sa-i pui supozitor preventiv dupa vaccin?
Novocalmin/paracetamol, parerea mea sa nu-i dau nurofen daca ii merge burtica.
Diareea poate fi doar azi/maine, dar da-i mancare de regim macar azi, pana vezi ca trece. Hipp ORS 200 folosim noi, saruri de la Humana, smecta strange burtica si Biotics reface flora. Desi si diaree cred ca e de la vaccin si nu va dura mult timp, doar ca te-a speriat acum, in pragul plecarii.
Pupici Anei, sa se refaca repede ca o asteapta w/e la munte.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27
eu cand am zis ca stie mutzu litere si cifre n-am vrut sa pun pe nimeni in umbra

http://www.youtube.com/watch?v=rlwg68hwPlU&feature=player_embedded
luat de pe un blog, copilasul are 1,4 ani aici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Si ii psune:"poti sa mergi cu spatele?" si Vladimir dadea inapoi.
"acum cu fata" si venea la noi.

"Dar daca stai jos poti sa mergi cu spatele?" si se aseaza copilul in fund si dadea inapoi- ne-a cam lasat masca
"dar daca stai asa jos poti sa mergi cu fata?" si venea spre noi in 4labe.

Noi deja nu mai putem sa face nimic sau sa zicem ceva ca Vladimir se executa.

Dintre cuvinte stie: data(gata), apa, caca, papa (mancare), hapfff(cand stranuta cineva), dada (asa ma striga pe mine), dede(tac'su), tei shiiii (unu, doi, trei, shiii) si mai are cateva dar trebuie sa ma uit in dictionar

Super Vladimir!
Si daca am sta amandoua la cafea, si mi-ai povesti stii ce ti-as spune?
-Ce dragut! Luana nu merge asa, dar Luana face...etc.

Io cred (si puteti sa ma dati voi afara de la club, dar tot am sa spun) ca nu copiii au probleme, eu cred ca mamicile au probleme (vorbesc in geneal, pe cuvant ca nu ma gandesc si nu ma refer la cineva anume). Io cred ca fiecare copil e genial in felul lui, priceput la ceva anume, dar mamicile ii vor atotstiutori, si daca se poate foarte precoce.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Fetelor, pai important e ca va comunica ce vor, nu? Ca a mea vorbeste continuu, dar pe limba ei, si am momente cand nu o inteleg(destul de rare, recunosc) si o vad ca se enerveaza. Azi dimineata pe la 5 s-a ridicat in fundulet si imi tot zicea ceva aratand noptiera. Pai pe noptiera aveam vreo 20 chestii
O tot intrebam:
-Eva, vrei apa?
-Nuuu
_Eva, vrei ceai?
-Nuuu
-Dar ce vrei?
-Nani
A vazut fata ca nu pricep, a hotarat ca mai bine se culca inapoi :)

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Desteapta fata, mai bine nani.
Luana e tocmai invers, nu prea vorbeste pe limba ei, nu picura (cel putin nu ce inteleg eu prin "picurat") dar cand vrea sa spuna ceva spune. Scurt si la obiect. Dar pot sa spun ca noi comunicam, si foarte probabil tu sa n-o intelegi pe Luana cum foarte probabil nici eu sa n-o inteleg pe Eva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

dar, da vre-un semn ca o necajeste gatucul?
ca daca e ff putin rosu eu una chiar nu i-as da antibiotic
noi ultima data am avut si febra (38.7) si nu mai manca si s-a uitat in gat, a zis ca arata a fi viral nu bacterial si sa nu-i dam antibiotic decat daca se agraveaza iar tratamentul a constat in paracetamol supozitoare la 6 ore si fasuri cu tantum si atat

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic

Niciun semn vizibil. De mancat manaca, ft bine chiar. Nu tuseste...
Mi-a zis dr ca s-a intors raceala de la schimbarea brusca de temperatura.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Spuneai si de fond alergic. E posibil de la schimbarea de temperatura, umezeala...intreaba dr mai bine daca poti sa-i dau aerius. Si ai mei tusesc dimineata si le dau aerius inainte de gradi.
Cu antibioticul nu stiu ce sa zic, eu am incredere in dr mea, desi stii ca ne da toate nebuniile, si cam ce ne da aia luam, daca e sa-i comentez o fac ori la cabinet, sa plec eu lamurita, ori o pot suna sa mai cer explicatii.
Sanatate Evei!

Mergi la inceput