Gravidute&Mamici de IASI(119)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

xerxe2005 felicitari!!!
sarcina usoara si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Multumesc frumos.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xerxe2005

Am facut miercuri seara un alt test la care a iesit imediat a doua linie la fel de groasa si de intensa ca linia de control. Am fost ieri la dr ginecolog care mi-a facut ecografie. Mi-a zis in 3 secunde ca e sarcina, dar sa ma duc sa beau niste lichide si sa revin intr-o jumatate de ora, ca sa vada mai bine si embrionul. Va dati seama ce greu au trecut acele 30 de minute...Am revenit si mi-a aratat embrionul si mi-a zis ca are varsta de 5 saptamani si 5 zile si ca DPN va fi 1 iunie 2011. Deci nu a calculat dupa prima zi a ultimei menstruatii, 1 august, cand ar fi iesit un DPN 8 mai. Dar na, il cred pe cuvant.

felicitari si sarcina usoara!!!
la ce medic mergi?

multumim Slimateice mare si frumoasa a crescut Stefi

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella10

la ce medic mergi?

multumim Slimateice mare si frumoasa a crescut Stefi

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

10+

La dr. Aursulesei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Elena felicitari! O sarcina usoara!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Promisesem ca va povestesc de spitalizare, asa ca am sa va zic vreo doua cuvinte! In maternitate era curat, saloanele unde am stat erau zugravite curat, renovate! Personalul in general dragut! La sala de nastere am avut noroc ca am nascut singura la ora aceia! Mai era o d-na care avea montata epidurala si a nacut pe la 16. Am inteles ca la 17 nasteau 5 femei deodata: 2 pe mesele ginecologice, 2 pe paturtile din sala de nastere si una pe hol! Spitalul a fost in noaptea aia de garda! Dupa nastere m-a tinut 4 ore intr-un salon de lehuze! Acolo erau femei cu cezariana (a doua zi dupa) cu sonde urinare montate si li se scotea cat am stat acolo! Am vazut atunci ce inseamna sa faci operatie! Eram fresh si ele saracele rezemau peretii, erau albe la fata! Eu de felul meu sunt miloasa- poate exgerez! Dar se miscau asa greu si cu durere faceau orice miscare...
Apoi m-au dus sus la bebe! Acolo nu am stat cu fata in salon! Pe de o parte a fost mai bine! Am putut sa ma odihnesc! Mergeam la 3 ore la alaptat! O admiram pe mititica si o cercetam atenta! Nu-i vazusem manutele, picioarele, nu-i schimbasem nici un scutec! Eram nerabdatoare sa o pup, sa o vad... Cand mergeam la ea aveam masca pe fata, capelina, trebuia sa te speli pe maini, sani-deci strict! Multe mame erau purtatoare de stafilococ si de asta nebunia cu pricina! Apoi a urmat nebunia cu vaccinul anti-rH! Fata are rH-ul pozitiv- foarte bine pentru ea, deci a trebuit sa-mi fac vaccinul! L-am cumparat ca spitalul nu mi l-a acordat! A fost multa umblatura din partea sotului, stres dar a trecut si l-am facut in timp util! Am mobilizat si cateva prietene de pe forum sa caute pe la farmacii, depozite... Penultima zi de spitalizare fata incepea sa se "coloreze"! Bilrubina era 96(maximul fiind de 110 parca)! Asa ca noaptea au bagat-o la lampa UV! A stat cumintica! Plangea inainte sa merg sa o hranesc ca se deshidrata! Asistentele de la copii-cel;e dragute, ma chemau inainte la alaptat ca Maria era o mancacioasa! O intamplare fericita am avut cat am stat internata! Am reintalnit o mamica care in 27iunie 2007 a nacut in acelasi minut cu mine o fetita! Acum pe 14 septembrie 2010 ,dar la ora 7 a nascut 2 baieti gemeni! Coincidenta,nu?! Am fost tare fericita cand am iesit! Imi era tare dor de baieti si vroiam ACASA! Tati a fost emotionat cand a tinut-o pe Maria in brate pentru prima oara! Baietii au fost fericiti sa o vada! In spital m-a sunat multa lume, dar mai ales prietene de pe forum! Sotul imi zicea zilnica ca si pe mess ma felicita fetele! La maternitate am stat pe acelasi etaj cu Be-one cu care ne-am si vizitat! Cat am stat internata a mai nascut o amica de-a mea!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Ooooo Doamne! Bine ca e totul bine si sunteti sanatoase! Mult noroc!

Emma 21+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

elou!
Ce fac fetiliiii?
Noi profitam de vremea buna de afara si stam mai mult pe afara, iesim de 2 ori pe zi afara, intram doar pt papa si inapoi afara la somn, zbenguiala. Seara cand venim acasa o hranesc si de-abia daca reusesc sa strang taraboiul adunat, baie fetei si gata, cad franta. Ma mai uit la emisiunea cu parintii cu 8 copii pe la 12 noaptea. Cum reusesc aia, nene, cu 8 copii sa se descurce?!!! Eu cu unul singur si seara cad lata, zici ca am fost la arat toata ziua
Am facut vaccinul de 1 an si ala "obligatoriu" Priorixul, pt care am platit, de fapt. Nu i-am dat nimic preventiv pt febra, a avut o stare subfebrila, 37.2-37.4, dar i-a trecut dupa impachetarile cu apa cu otet. Ma gandesc sa ii fac vaccin contra pneumoniilor, caci prea ne-au chinuit pana acum, de fiece data am stat in spital. O sa mai vb cu dr in privinta asta

mai3 felicitari pt asa nastere!

btz imi pare rau de experienta nasoala din maternitate. sa iti traiasca motanelul grasunel

xerxe felicitari!!! sarcina usoara si la termen!

slimatei f frumoasa pustoaica! si au si uniforme la gradi!

aly macar sa nu fi luat stafilococul ala tare uracios!

Felicitari gradinarilor care nu mai plang dupa mami si dupa tati
Si cu intarziere LA MULTI ANI LUI ANDREI!!!

Am gasit medici homeopati in Tatarasi, pe langa spitalul de copii. Au si farmacie homeopata. Au program de luni pana joi, pana la ora 14. Cred ca o sa merg intr-o zi si pe acolo, sa vedem ce si cum.

Sa va mai zic ca ieri m-am intalnit cu celia si cu a fetita cocheta si taaaare frumoasa

va las ca asta mica da afara de energie, mi le intoarce pe toate cu fundul in sus. mergem sa alergam prin parc

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Am mai pus cateva poze! Trebuie sa fac mai multe!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Mesaj de la Nushulica:

"am nascut la 9.10 dim flacaul meu are 3.3kg si e frumos foc

eu sunt varza prima operatie parca a fost mai usoara

pupici"

Felicitari! Refacere rapida!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput