Gravidute&Mamici de IASI(119)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o

maitreyi, btz_ovi, felicitari si refacere usoara. Sa fie sanatosi piticii vostri si sa va bucurati de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

neata!

azi dimineata Bia nu a plins ,a intrat singura in clasa , mi-a dat pup si mi-a zis sa plec

o zi frumoasa!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

felicititari ella pt acomodarea Biei la gradi!
am vazut pozici frumoase
maitreyi felicitari!bebe Bogdan Filip sa fie sanatos si papacios!
nustiu daca am apucat sa felicit, cu siguranta ,nu si mamica de PAUL CHRISTIAN felicitari si multa sanatate!

Mergi la inceput

am trimis mesajul neterminat caci era sa-l pierd cu totul.. ca si asa e a doua oara cand ma apuc sa scriu un mesaj la voi la cafea si nu mai apuc sa-l trimit..off ..mereu intervine cate ceva...

aly felicitari pt Maria -rozalia...vazut pozici .. e superba!
DD sa ti-o ocroteasca , multa sanatate si fericire...ma bucur ca sunteti bine acum si ati trecut cu bine de raceli.. si stefi a venit de la "scoala" (cum ii zice ea) , cu mucusori..da' ia- trecut..nimic serios..

apropo de gradi ..s-a integrat foarte bine..
mai nou , o las la usa si ea intra singura in clasa, isi lasa ghiozdanelul in dulapior,si hainita de deasupra , cere la baie si merge singura..atat ca vorbeste doar romaneste..si uneori imi zice educatoare ca nu o prea intelege..sper sa-si de'a drumul la gura si in italiana ca altfel..pt cei mari n-ar fi problema caci pan' la urma se face inteleasa , mai mult e pentru copii italieni, ma gandesc ca am trimis-o sa socializeze..cine stie cum a face... s-'or intelege ei intr-un fel..ori invata ea it, ori invata ei romaneste pan' la urma

nu mai stiu ce vroiam sa mai adaug...is un pic cam somnoroasa azi dimineata ..o fi de la vreme...

o zi frumoasa tuturor si numai bine!

Mergi la inceput

cu intarzaiere urez si eu un calduros La multi ani fericiti Andrei !de emma.. foarte frumoase foto(acum am apucat sa le vad si eu... si mai ales personajul principal
multa sanatate si numai bine!

va las si eu niste pozici cu prima zi de gradi a lui stefi.. am avut la un moment dat si problemute ca nu mai vroia sa mearga..totul a fost ok la inceput cand au lasat-o sa faca ce vroia ..dar cand au impus reguli..gata nu-i mai placea.. acum s-a obisnuit ..ca n-are incotro :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Mariei i-a cazut azi noapte buricul! E comica tare ca face kk in miez de noapte! Asa ca 2 ore noapte devin fresh: 2 supturi si un schimbat! Baietii s-au udat azi noapte: Matei a mancat pepene si i-a iesit din scutec, iar cel mare a facut pe el! Dimimeata la 5 sotul era pe felie, la fel si eu cu mititica! Viata se scurge intr-un ritm alert, cel putin saptamana asta cu medicamente si 3 copii fiecare cu cate o probelema ardenta! Cel mai tare ma "streseaza" cel mare cu urletele..Nu le suport de fel... Si ma enervez de numai...Abia astept sa iesim afara! Inca nu am scos-o pe mititica, din cauza fornaielii si a vremii!

Daniela, Slimatei multumesc! Am admirat-o pe Stefania la gradi! Ce par lung are! Ce motata e!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

fetili am nascut pe 18 dupa o noapte de contractii la 4 minute si membrane fisurate prin cezariana pe bebe Bogdan Filip, 3700 g

nu regret alegerea arcadiei ca loc de intalnire. merita toti banii multumiri celor care s-au ocupat de noi cu profesionalism si fara sa se bage in sufletul nostru. dar cele mai multe multumiri sunt pt domnul doctor, un om care va avea mereu un loc in inima mea si alaturi de care m-am simtit in siguranta.

gasca!

-----

Mami de roza + fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Felicitari si numai bine in continuare!

Emma 21+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Mult mult succes Alynta si sanatate multa!

Emma 21+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

aly mult curaj ,mami, rabdare si putere!
multumim de aprecieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Am facut miercuri seara un alt test la care a iesit imediat a doua linie la fel de groasa si de intensa ca linia de control. Am fost ieri la dr ginecolog care mi-a facut ecografie. Mi-a zis in 3 secunde ca e sarcina, dar sa ma duc sa beau niste lichide si sa revin intr-o jumatate de ora, ca sa vada mai bine si embrionul. Va dati seama ce greu au trecut acele 30 de minute...Am revenit si mi-a aratat embrionul si mi-a zis ca are varsta de 5 saptamani si 5 zile si ca DPN va fi 1 iunie 2011. Deci nu a calculat dupa prima zi a ultimei menstruatii, 1 august, cand ar fi iesit un DPN 8 mai. Dar na, il cred pe cuvant.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput