Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (130)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Lalitica,

....nu stiu daca sau cum as fi rezistat in locul tau..
ii multumesc Lui Dumnezeu in fiecare zi ca m-a ferit de asemenea necazuri si sper si pe viitor sa ne fereasca, pt ca sunt constienta, poate prea mult, de cati copii suferinzi sunt pe lume

cat de mult ma bucur ca e cu happy-end la voi, ca tu esti refacuta, ca ai moralul bun...ne-a fost f dor de tine!
ma bucur ca David e bine! nu stiam ca se poate trai fara pancreas.Ce chestie...BRAVO DAVID! Esti un baiat special!

nu ma asteptam sa ne scrii..

ce bine ca pana la urma i-au dat de capat!
va doresc tot binele din lume si sa ne scrii mai des!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

am vazut si filmuletele cu bobitza a lui Lorex...ce sa mai zic, ai o fata pe cinste

Lali de David luptatorul nostru

merci!
iti aduci aminte cand imi faceai galerie in ziua cand am nascut si mi-ai urat sa ne vedem cu bine la scutece?

si mie mi-a face placere sa va admir in cateva poze!

_

_

Mergi la inceput

azi am avut o zi mai grea..

pe la 11 am avut un botez..exact cand era ora de fructe a bobitzei...si de somn. drept pt care am luat borcanelul cu mancare dupa mine la biserica dar nu a mancat decat f putin ca ii era somn...a si adormit...si asta a fost inceputul unei zile cu program dat peste cap cu mancat haotic toata ziua, dormit pe bucatzele, marait la greu ...am leganat azi de mi-au iesit ochii, am facut treburile ce nu sufereau amanare cu ea in brate pt ca tati a plecat la pescuit pana maine

sunt franta desi am dormit la pranz cand a dormit si ea..
bineinteles ca am visat APA, multa apa...ca in aproape fiecare noapte, numa ca acuma a fost pranz
stiu ca inseamna griji..

am apucat sa mananc abia la 8 seara si atunci cu strambaturi non-stop ca s-o distrez pe bobitza asta scumpa ca altfel plangea
nu mai spun de apa..nici o cana de dimineatza..dar am recuperat cat de cat acum..

cu toate astea sunt topita
nu-i pot lua ochii de la ea si-mi vine s-o mananc toata..
am senzatia ca a adus divinitatea mai aproape de mine..
are un cap asa rotund ca o bobitza de mazare
si cand rade face gropitze in obrajori
are niste ochi albastri frumosi de te topesti

nu sta o clipa locului..
..si mi se pare ca nu se mai satura cu ce-i dau eu de mancare si ca ar trebui sa-i fac retete mai consistente
Nu prea am curaj am observat...curaj sa-i dau sa pape..mi-e frica sa nu-i fac rau, sa nu-i obosesc ficatul, sa nu-i irit stomacul, mi-e frica sa-i introduc alimente noi..
stiu...trebuie sa-mi iau inima in dinti..

nu mi-a iesit branzica din LP

A INCEPUT CINEVA DIRECT CU BRANZA DIN LAPTE DE VACA?

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Mi-a adormit delfita in 5 minute neleganata.
Si tot azi s-a ridicat in 4 labe (pana acum nu reusea sa-si ridice fundul pufos) si ne ies si ceva dinti in curand.

Lalitica cu cea mai mare placere ne intalnim cu voi. Planuiam o intalnire pe cand revine gazela de pe meleaguri banatene.

Bea cuscra. Stiu ca ai timpul liber limitat dar poate ne mai urci ceva poze cu ginerelul in album.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Cris.mario La multi ani Implinirea tuturor dorintelor,22 de ani o varsta frumoasa cu un inceput promitator din ce se vede...bravo

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Cuvintele frumoase pot fi scurte si usor de spus, dar ecoul lor tine vreme indelungata. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Cris.mario La multi ani Implinirea tuturor dorintelor,22 de ani o varsta frumoasa cu un inceput promitator din ce se vede...bravo

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Cuvintele frumoase pot fi scurte si usor de spus, dar ecoul lor tine vreme indelungata. "

Cum sunteti, mai puteti?

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Lalitica,ai trimis un mesaj foarte emotionant,cred ca numai tu stii ce a fost si este in sufletul tau,din ce ai scris eu imi imaginez o durere sufleteasca imensa,greu de suportat....ma bucur ca acum David este bine,ca tu esti bine,va dorim multa sanatate si o dezvoltare armonioasasi tot ce va doriti voi sa se implineasca....primul cuvant,care mi-a venit in minte atunci cand ai spus de cum s-a refacut David si nu a mai avut nevoie de transplant,a fost MINUNE...

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

sa stii Lorex ca fiecare dintre noi ar fi facut la fel si ar fi luptat pentru puiutul ei. In toata durerea aia gasesti pana la urma puterea sa te ridici si sa mergi mai departe...merita totul. Am mai zis, ii multumesc lui Dumnezeu ca nu are probleme neurologice sau handicapuri fizice sa nu se poata descurca singur, ca restul toate se rezolva prin medicamente sau operatii. Dimineata cand intru la el in camera sa-l pregatesc pentru prima masa, cum ma vede incepe sa rada si sa dea din picioruse. Mi se umple sufletul de bucurie si uit tot ce a fost greu si urat.

imi aduc aminte de ziua aia in care iti faceam galerie, a fost ultima zi in care am scris ca pe urma au inceput sa se derulzeze evenimentele, ca n-am mai apucat si nici nu am mai avut chef sa scriu ceva. Dar de acu, promit sa ma bag in seama cat mai des
pana la urma m-am tinut de promisiune....I'm back in business

am sa pun si niste poze cu el...necosmetizate de data asta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Cum sunteti, mai puteti?

AMR 6 kg
de intrebare,pe la 8.30 am venit si noi de la o nunta....am fost cu pufulina,a fost de vis...ea a fost cuminte,a dormit de 2 ori cate o ora aproximativ,a dansat a si mancat singurica banana,s-a jucat si a zambit....pt noi a fost super,nu am crezut ca va fi asa...un trio de vis(ma laud singura,dar asa ne-am simtit)am multe poze si filmulete...o sa le pun probabil cand ajung in uk....
mai am ceva de spus....revin

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Lorex noi am inceput direct u branza din lapte de vaca la indicatiile a 3 pediatrii

Mergi la inceput