Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (309)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Meningococul nu e virus, e bacterie.

Sa nu te superi Lala, dar m-am simtit obligata sa corectez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Ai dreptate, scuze. Ideea conteaza.Nu ma supar eu dintr-atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

S-a stricat combina. Asta e motivul pt care ma fatzai pe forum.Si pt ca traim intr-o tara minunata, am gasit piesa care trebuie la dealer Case in Anglia , ne-o trimite cu TNT la Bucuresti luni dimineata si la Braila ajunge ...joi.

Azi dupa amiaza mergem la circ.Si cu tati ca si asa nu mai are ocupatie.
Nu stiu daca v-am spus ca ne facem alta casa si suntem aproape gata cu finisajele. Motiv pt care toti ne certam cu toti.Fiecare are cate o preferinta-mai ales Alice.Si cand mai cumpar cate ceva imi zice ceva de genul "da, imi place; iti dau voie s-o cumperi".Si mai nou, e si avocatul lui ta-su'; imi zice "e ok asta dar cred ca lui tactu n-o sa-i placa;stii ca lui nu-i place rosu".Am dezbatut mult baia mare pe care eu o vreau rosie si el o vrea bej si ea a preluat ideea.

Nu prea stiu ce sa fac cu Anna. Cred ca nu bea la gradi destula apa, nu stiu. Se constipa in timpul saptamanii. Si ma uit la meniul lor si mi se pare ok; are destule fibre. In plus, seara acasa le pun multe fructe taiate felii pe un platou-aproape 1 kg pe care mananca aproape toate. De aceea m-am gandit la apa ca alta cauza nu vad.Le-am spus sa-i dea mai multa si ele spun ca bea multa apa si asa ;ca le-a speriat si pe ele cu apa. Si nu cred ca ma mint ca nu le sta in fire. Ma mai gandesc ca poate transpira si pierde mult...Sau poate e o problema de adaptare. De ieri dupa amiaza e acasa si pare ca e ceva mai normal scaunul ca si consistenta.De azi dimineata a baut in total cam 1 litru de apa.Aveti ceva idei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Multumim tare mult celor care ne-au urat LA MULTI ANI!!

Ii urez si eu piticului meu drag multi ani fericiti sa i se implineasca toate dorintele in viata, sa fie sanatos si norocul sa il insoteasca mereu in viata.

Uram si noi LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi Irina si C.Valy!!
Si cu o mica intarzaiere pt Monica!!

Corinna sa iti traiasca fetita!!Felicitari.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

La multi ani Irina, C Valy!!!

Lala, am gasit si la Helpnet mai ieftin chiar: 92.5lei.

Ai idee daca e vreo problema sa il fac lui Matei, eu fiind insarcinata?

Pupici!

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza buna,

La multi ani, Deiu!!!
Sa fii sanatos si fericit, sa ai o viata senina si sa fii mereu cu zambetul pe buze!
Dya

La multi ani, Irina Alexandra!
Sanatate si numai bucurii in viata!

C_valy!!
Sa ai o zi frumoasa, alaturi de cei dragi!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

corrina, FELICITARI!!
Sa-ti traiasca micuta si sa va bucurati de ea! Acomodare usoara in noua formula, numai bine va doresc!!

alexa, nu, inca n-am gasit bona. merge cam greu... mi-e greu sa ma decid ce vreau sau poate sunt prea pretentioasa. am sapt viitoare doua interviuri, vom vedea.

claudinna, hunii papa cereale de bebelusi (ma rog, de la 1an) cu cacao. dar sunt praf, se fac cu lapte, nu-s crontanele, ca alea le stau in gat.
nush exact la care colac te referi, noi la mare am folosit unul cu 2 gauri, prin care copilul isi baga piciorusele, tip pampers, i-am zis eu. daca la asta te referi, la noi a avut mare succes. e cel de care spune si babymom.

ada, eu le-am dat hunilor multisanostol cu Ca (parca), e din aceeasi gama. asta acum 1 an, la recomandarea dr, am fost f multumita de efecte (s-a vazut in special la pofta de mancare). sanatate!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

DEIU Dya, multa sanatate si bucurii din partea puiului
IRINA
Monica Vali
Corina felicitari pt noul membru al familiei, sa va traiasca si sa fie sanatoasa!!!
Andy_g vazut cretulinu' blond
de Roxi mai stie cineva ceva?:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Babytza......condoleante....imi pare atat de rau...

Mami fericita de Mihnea-Cristian & Miruna-Ioana
Mihnea se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

babymom, am inceput lucrul de 3 saptamani si e ok
un pic mai greu la inceput pt R, dar s-a obisnuit
pt mine e un lucru bun i un pas necesar, ca-mi era dor de meseria mea, am atatea planuri...
nici nu stiu cum trece timpul la serviciu si chiar simt ca sunt implinita, linistita, cel putin pentru moment...

Alina, intra pe mess

Mergi la inceput