Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (309)
Raspunsuri - Pagina 21
Monyca.C spune:
Dyanira si eu am putinel timp..
Nicolas doarme si Eva se uita la desene, apropos cam cat timp ii lasati voi pe bobocei la desene, pe zi ???
astazi am de gand sa fac paste cu pui, sunt preferatele Evei..dar am avut ardei umpluti, ciorba de perisoare, si daca dau timpul inapoi saptamana trecuta am avut spanac, orez cu ciuperci si legume, mazare cu pui, linte, dovlecei umpluti, fenicul cu pulpe la cuptor, astea se papa repede pe moment dar na' sotul meu mai nou nu prea mai vrea mancare cu sos, vrea facute pe moment "minuturi" ca cica il ingrasa..si uite-ma pe mine cum imi storc creierii de fiecare data ce sa mai gatesc ca si tine ca a doua zi trebuie sa gatesc iar..
am uitat sa va felicit pentru reusita cu bona, ma bucur ca Deiu s-a obisnuit cu ea si acum totul e bine..
dyanira spune:
Monyca multumim pt felicitari!!
Oau dar cate mai gatesti tu!!
ca ai timp si cu 2 copii.Esti tare!!
Vroiam doar sa te intreb de mazarea cu pui.Ca am si mazare si carne de pui si parca imi surade sa fac daca imi dai o reteta noua.
Cu desenele Deiu se uita si nu prea...adica uneori merg pe laptop dar el nici nu se uita iar alteori sta juma de ora cu ochii la ele.Oricum adunat nu cred ca depaseste o ora - o ora jumate pe zi.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Monyca.C spune:
pai reteta mea e cea clasica, nu am una speciala, ceapa, ardei gras, pus carnita, lasat la foc mic sa se patrunda, apoi adaugat mazarea, lasat sa fiarba (depinde de care ai, la borcan sau in teci) apoi rosii si mirodenii dupa gust..
ohooo sta putinel la desene, e bine
imi dau seama ca Eva sta cam mult, o las pe baby.tv si asa mai pot misca si eu cate ceva prin casa, sa-l alaptez pe Nic, altfel vine peste noi..se urca in spatele meu, ma impinnge cu picioarele, se trezeste ca vrea sa-l pupe pe bebe, chiar atunci in momentul acela si dc nu i-l dau sa-l pupe e jale mare...vine si-i canta la ureche si va dati seama ce chef sa suga mai are mititelul..
va pup, acum chiar fug la mancare, vine sotul la masa !!!!
kllemi spune:
neatza..![]()
![]()
monica uuuaaaauuuuu...m-ai omorat cate feluri de mancare faci, si cu 2 copii 
jos palaria....si Amaia nu se uita mai mult de 2 ore pe zi la desene tv.+ calc. filmulete pe youtube ii plac la nebuinie shrek si cantecelele cu muppets ![]()
lumi ca-n povesti aaaa...??? ce mai viata domne la hunii ![]()
felicitari si distractie maxima 

HARRI,ANDREEA, CLAU_GEO
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Didididi spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de saptamana asta! Cu inchiderea de luna nu am mai reusit sa citesc.
Monyca, noi suntem din cealalta liga: nu se uita la TV mai mult de 5 minute pe saptamana. Ultima oara s-a uitat seara cu tati la un film cu lupte, si bietul copil se cam speriase ca toti faceau 'buba" , inclusiv masinile, asa ca ma inchis TV-ul.
Andy, ca sa iti raspund la ?:
1. de regula o data, dar cum se mai sapuneste singur/pune mancare in cap, de cate ori este nevoie;
2. Lapte papa de 3-4-5 ori in 24 h, ca la noi se mananca si noaptea; prima masa este cand se trezeste la 6-7 A.M., si apoi seara la 20,24,4, depinde de cheful odorului, inte 150-200 ml. Aseara a papat la 21, 1 si 6 cate 200.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
Didididi spune:
Dar ca incepui sa citesc din urma, vad ca iar sunt fete lipsa la apel. Ada, Felicic, sunt cu serviciul, dar Ramo pe unde este?
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
luminita2008 spune:
hai ca nu fu asa rau la scarbici. nu vazut sefu', e in concediu, vazut colegii, partea feminina a echipei
, faini cu totii la prima vedere. si-s impresionata tare de cum m-au primit cei vechi, pana si fetele de la conta, a fost o intampinare d'aia de tip petrecere surpriza. fain. daca nu ma pierd in marele sediu odios de modern, o sa fie ok.
laura si dya: 

laura:
1. pana acum vreo 6 luni, ii spalam zilnic. dar cum nu prea le place, si ii spalam mai mult cu forta, am ajuns la de 2 ori pe saptamana, sau mai des, daca e cazul. tot nu le-a trecut, dar sunt mai cooperanti.
2. hunii nu beau lapte ziua. hunii nu beau lapte nici dimineata, nici seara, in continuare ma lupt cu asta
. chiar daca au dormit toata noaptea, cand se trezesc tot nu beau mai mult de 60ml... seara la culcare la fel, un 60ml asa, de pofta/sete. le dau ceva ce poate fi facut cu LP, dimineata si seara.
beau lapte o data pe noapte, spre dimineata, cam 180ml.
3. prima trezire ptr lapte, daca e cazul, ca uneori nu se trezesc, e pe la ora 04.00-05.00. azi noapte mai cu mot, la 03.00
.
dya, zacusca facu socrella, cu ciuperci. eu n-o sa fac in veci, cred... imi place de mor, insa eu si bucataria nu suntem f bune prietene. o intreb daca vrei, si-ti spun reteta.
de gatit am gatit ptr huni o ciorbita de pui si peste cu legume la cuptor. urmeaza o mancare de linte, cu pui. tot ptr huni, noi mancam ce apucam, ti-am spus cum e cu bucataria la mine. saptamana trecuta am avut si spanac si ardei umpluti.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
monyca, eu incerc sa nu-i mai las pe huni deloc la TV. asta ptr ca mi s-a inradacinat in cap ideea ca inca nu vorbesc din cauza TV-ului, la care, zic eu, s-au uitat destul de mult, inca de pe la 1 an jumate
.
dar cum nu reusesc sa ma pun de acord cu sotul in acest aspect (adica el nu poate dom'le sa nu dea drumul la TV cand ajunge acasa
), raman cam 2 ore pe zi. insa TV-ul merge, ei de cele mai multe ori sunt cu mine la ei in camera (acolo nu merge decat Cutiuta Muzicala). ei sunt mereu dupa mine, asa ca imi fac si eu de lucru acolo unde nu este TV. deci din cele 2 ore, ramane mai putin timp in care privesc la TV, si atunci pe Disney Channel sau Minimax, sotul e oricum fan desene si comedii.
la laptop n-au mai avut acces de vreo 2 saptamani. ar sta cu lunile acolo daca i-as lasa, ptr ca mereu le-am pus tot felul de dracii de filmulete care le plac: gummy bear, The Owl, Cars, Baby Einstein. nu le mai dau voie, (adica l-am ascuns si pare ca au uitat de el), fiindca nu-s chiar pasnici cu el si altul n-am, am mai schimbat unul deja.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"