Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (309)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

lidia unde va sarbatoriti??, parca am vrea si noi sa venim, asta in functie de ora

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Ti-am dat detalii pe pm.
Va asteptam cu mare drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Buna seara,

sarbatoritilor de azi si Anelor noastre

eu as vresa sa ii cumpar Crinei ceva in genul acesta: http://www. jucariide jucarii .ro/bucatarii/ si http:// famouskids.shopmania.biz/ cumpara/aqua-doodle-si-centru-de-activitate-5-in-1-357891, eventual un puzzle lemn cu sunete..., putin ajutor va rog cu o parere din partea voastra

party va fi acasa cu familia

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

???
Iar e urat afara si sta sa ploua....offf....

La Multi Ani ANDREEA SI HARRI!!!!!
SA AVETI O VIATA SENINA SI NUMAI BUCURI!!!!!!

Corrina da, ai dreptate, 37.5 nu e febra. Deja sunt 2 zile si 2 nopti de cand nu a mai facut, de fapt a facut doar o noapte si o zi... Sper si eu ca am scapat!

baby-boy Muah

Lidia da, se poate, caci febra a aparut la 12 ore dupa ce am inceput sa-i dau arsenicum, dra eu nu facusem legatura... Petrecere frumoasa in we!!!!

Irina Ce fain, petrecere la cresa!!!! Cred si eu ca nu stia de ea cu atata atentie!!! De la anu deja constientizeaza perfect!

Sa avem un we minunat si sa revina vremea buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

La Multi Ani, clau_geo!!!

SA AI VIATA FRUMOASA, SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

La multi ani, Andreea!

La multi ani, Harri!

La multi ani, Clau_geo!

Multa sanatate si impliniri pe toate planurile!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ange, puzzle din lemn, ptr copilasi mai mici si la preturi mai ok au pe casa retro .ro

kllemi, da, hunii au fost, sunt si vor fi cuminti. nu exista altceva in mintea mea.
sunt multe cadouri, dar nu le dau pe toate o data, am spus deja... plus ca ma gandesc la o sarbatoare pe 3 zile (ca-n povesti), vineri la cresa, sambata cu o parte din rude, ce nu pot veni duminica, si duminica fix de ziua lor, in cerc mai restrans, doar in 4, sper eu. si cate un cadou pe zi.
plus ca nu le-am luat nimic cam demult (va vine sa credeti?), asa ca ma razbun acum.

eu azi dau o fuga pana la scarbici. ma simt ca la un job nou, nimic nu mai e la fel, mare parte din colegi au plecat, sediul e nou, mare si impunator...

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

sarbatoritilor de azi:Andreea,HArri,Clau_geo!!

Lumi ce frumos veti petrece..tin pumnii ptr scarbici:(

Am si eu cateva intrebari:
1.De cate ori pe saptamana spalati boboceii pe cap?
2.De cate ori beau lapte pe zi??
3.Prima masa de lapte la ce ora?

tuturor...ma cheama gaza.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

La Multi Ani !!!! ANDREEA, HARRI, CLAU_GEO !!!

Andy.p eu o spal pe Eva de 2,3 ori pe cap pe saptamna, bea lapte de 2 ori pe zi dimineata cand se trezeste la 9 bea 300 ml, seara cand se culca 300 ml.

Nocom buna ideea cu bentita..am gasit una de cand era Eva mititica cu floricica, am ras de ne-am spart cand i-am pus-o pe capasa nostim..dar na' de baietei nu am..si-o tine pe cap pana se trezeste apoi si-o trage cu manutele :))))

Chiar dragute apreskiurile, ma gandesc sa-i iau si eu Evei, Clau multumim ptr site..

Mamica fericita de EVA PARASKEVA (22.09.2008) si mic, mic NICOLAS TIMOTEI (20.04.2010)

"Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu"

''Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

LA MULTI ANI!!! SARBATORITILOR DE AZI ANDREEA, HARRI SI CLAU GEO!!!

Azi sunt pe acasa si cum la noi ploua si e urat am putin timp....nu prea mult ca trebe sa ma apuc de mancare.
Lumi fain veti sarbatori!!Si cate cadouri insa hunisorii le merita.Si bafta azi la servici!!
Nocom ma bucur ca sunteti mai bine!!
Ange faine jucariile.
Irina ma bucur ca ati sarbatorit frumos.
Laura raspund eu:
1.cam de 2 ori pe sapt.
2.bea dimineata si seara cate 200ml si la pranz ca sa adoarma usor bea 100ml.
3.prima masa de lapte cand se trezeste adica pe la 9-9,30.
Ma bucur ca ai un orar ok si al meu e acceptabil insa tot am ferestre.Tu cate ai pe sapt?Apropo ai auzit ce salariu vom primi??

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ce mai gatiti??Ca eu sunt in pana mare si trebe sa fac ceva azi...

si mai vroiam sa va intreb Faceti careva zacusca??O reteta ceva...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput