Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (309)
Raspunsuri - Pagina 19
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 buna dimineata, lidia, va doresc petrecere frumoasa, noi nu putem onora invitatia. Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
Multumim mult, lumi!!Poate la anul ..cind mai cresteti ..veniti si voi!
voinicii si pe tine
AlexaM spune:
La multi ani Mariilor si Anelor mici si mari si tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat in ultimul timp! 

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si
21+ 
kllemi spune:
buna fetele greu domne, greu, nu mai am timp nici sa respir, mancare, spalat, calcat, iesit cu copilul afara, plus ca daca vreau si eu sa ma uit un pic pe calc. nu am loc
, intai ea si toate filmuletele si dupa aia daca mai este timp si mami
![]()
lidia unde va sarbatoriti??, parca am vrea si noi sa venim, asta in functie de ora

dya ma bucur tare ca Deiu sa obisnuit atat de repede cu bona, in felul asta sigur te simti muuult mai bine la servici si nu stai cu gandul in paispe parti 
niko imi pare rau ca,K nu sa integrat deloc 
, tare greu trebuie sa ii fie mititica, acelasi lucru si eu vroiam sa iti spun, poate daca o muti la alta cresa (bineinteles, daca exista posibilitatea) sau la alta grupa macar, poate cine stie vezi vre-o schimbare 
lumi cam multe cadouri domne
...au fost cuminti?? de primesc atatea?? ![]()
....lasand gluma la o parte foarte misto ideile, si eu ma gandisem la niste carticele , o mini-trambulina ca tot sare cat este ziua de lunga in pat si un covoras la vre-un 1.80 lungime care si canta in momentul cand calci pe ea, de fapt este un pian-covor
..sper ca mam facut inteleasa ![]()
babytza aici suntem
te asteptam cu drag

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
kllemi spune:
Si eu cu intarziere, as vrea sa urez tuturor boboceilor care au implinit 2 anisori un calduros LA MULTI,MULTI ANI!!! sa fiti sanatosi, frumosi si la punga grosi ![]()

Si un mare LA MULTI ANI!!...TUTUROR MARIILOR, SI MARIOARELOR SI DERIVATELELE ACESTORA 

fericita de
kllemi spune:
Eu dabea acum mi-am dat seama ca, schimband calculatoarele des am cam uitat niste link-uri care le salvasem cumva in favorite, PLEASEEEE, HEEEEEELP nu mai stiu cine ne-a dat anu' trecut in iarna un sait cu niste apreskiuri ptr. copii care de altfel eu chiar le-am cumparat si atat de bune au fost, ca acum am intrat in panica cum mai dau de sait-ul ala 
...heeeeeellp
fericita de
MommyMagda spune:
Va multumim mult pentru urarile facute nocom, luminita, anca, angelynna, gaia, mamidestefan, andy 

Sunt tare magulita ca v-ati amintit de noi ![]()
Vreau sa urez si eu tuturor boboceilor "de-un leat cu noi" viata lunga si frumoasa, zile pline cu soare, zambete si bucurii! 
claudinna spune:
kllemi, uite site-ul http://www.pache.ro/romana/incaltaminte-copii-apreskiuri.html
si eu vreau sa-i iau lui R iar anul asta, ca am fost ff multumita anul trecut
La multi ani sarbatoritilor!!
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna kllemi, uite site-ul http://www.pache.ro/romana/incaltaminte-copii-apreskiuri.html si eu vreau sa-i iau lui R iar anul asta, ca am fost ff multumita anul trecut La multi ani sarbatoritilor!!![]() www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |

saru-mana muuult de tot 

, m-ai salvat si mie mi-au placut enorm
fericita de
_irina_ spune:
Noi tocmai ne-am sarbatorit la cresa
probabil ca pana trece criza tot asa o sarbatoresc, in 9, ca sa cuprind si sf Maria si ziua ei intr-o zi. A fost tare tare frumos, am papat tort, copii i-au cantat la multi ani si au pupat-o desi ea inca nu stia pe ce lume e si de ce se uita toti numai la ea si de ce sta in picioare pe scaunel, samd.
Idei de cadouri: eu sunt in pana de inspiratie anul asta, hainute are o gramada, jucarii destule, a mai primit si probabil o sa mai primeasca de la tac'su si de la nasi si oricum e cam toata ziua la cresa deci acasa nu ne mai jucam asa mult. Asa ca probabil ii voi lua o bratarica de aur, macar sa fie ceva ce ii ramane.