Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (309)
Raspunsuri - Pagina 15
nikolici spune:
Buna si La multi ani tuturor bebicilor care au schimbat prefixul in zilele cand nu am activat.
Despre noi: ma gandesc serios sa o retrag pe K1 de la cresa, acomodarea a devenit foarte apasatoare pentru amandoua, eu tot sper ca doar ii iese o masea si o da peste cap, insa a devenit un copil isteric, face adevarate crize cu trantit pe jos datr din picioare, urlat plus mai nou bate tot ce prinde si rau.Ingrijitoarele mi se plang de fiecare data de cand o iau, ca ii bate rau inclusiv pe ele.Le-am intrebat dc vreun copil mai bate, pentru ca nu stiu de unde a prins chestia cu lovitul, se pare ca este singura, azi cica a invinetit o fetitza.:(
Ma gandesc ca e felul ei de a ne arata ca locul ei nu este acolo, ii mai dau doua saptamani, daca starea ei nu se imbunatateste o voi retrage si va sta acasa cu K2 si mami care se va sinucide cred intr o zi .:)
Mai am o problema si poate v-ati lovit si voi de asta la copii vostri, Karinei ii miroase gurita.Deja ma gandesc la toate bolile posibile, am citit o grama, ma gandesc sa-i faca analize mai amanuntite.
cu K2 in 29s si mamica de K1
angelynna82 spune:
Nikolici imi pare tare rau ca nu se acomodeaza K la gradi, poate e mai bine sa o tii acasa insa trebuie sa te gandesti la un ajutor: bona sau poate cineva din familie 
Referitor la gurita mirositoare: la fel si Crina a avut, insa s-a remediat cu spalatul pe dintisori. 
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
nikolici spune:
angy Se spala de cel putin o data pe zi, dar nu cred ca asta e solutia din pacate, tare mi-e frica sa nu fie ceva digestiv sau vreo ciupercutza, sau paraziti sau sau sau.:(
Din pacate in pb cealalata dc o voi retergae voi fi singura cu amandoua.Momentan nu ne permitem sa iau pe cineva si nici din familie nu exista careva pe aproape.Soacra creste catei, nu poate sa-i lase sa moara de foame, caci socru miu nu poate cica singur sa aibe grija de ei si nici macar de el.Asa ca imi ramane varianta eu sau tot eu.Barbti miu m a intrebat azi dc sa si dea demisia sa stea el acasa sa ne ajute, i-am zis da sigur si vom manca prful de pe mobila si pietre cu apa de balta.:(
cu K2 in 32s si mamica de K1
Nausica spune:
Nocom, nu stiu sigur de la ce au fost scaunele moi. Banuiesc ca de la ceva ce i-a dat soacra-mea. Initial am suspectat o alergie, pentru ca i-a dat o crema dubioasa de alune - si pentru ca, in faza initiala, a facut si o eruptie pe piele si putina febra. Dar era ciudat ca nu mai trecea. Da, Biotics se da musai dupa antibiotice, dar este recomandat la orice dezechilibru al sistemului digestiv si se poate administra chiar profilactic. Farmacista noastra (care ne recomanda de fiecare data homeopate) se jura ca pentru diaree e suficient sa dam Arsenicum Album si Biotics. A, uite mi-am amintit alte doua amanunte:
Ania e inca pe formula (Nan junior) si, in perioada aceea, am trecut-o pe formula fara lactoza. Si, tot la recomandarea farmacistei, i-am dat si Sanzyme, un sirop cu enzime digestive. Acum sa nu credeti ca imi doftoricesc copilul "over the counter" si ca ma iau doar dupa farmacista, dar tratamentul indicat de doctorita de familie nu a dat rezultate mai bine de doua saptamini, asa ca am incercat si ce mi-a zis femeia asta, pentru ca oricum erau medicamente more or less naturale si fara efecte adverse.
Asa, si dilutia la Arsenicum era 200C, cica la copii functioneaza mai bine dilutiile mici.
Monyca.C spune:
Seara buna !!!
ma bucur ca citesc vesti despre fete care nu mai stiam nimic de mult..si eu ma numar printre ele dar na' ma bag si eu in seama..
va puuup !!!
Andy_garlo, Ange, Lumi
din pacate nu are cine sa ma ajute cu picii, soacra mea a stat pana am nascut apoi a plecat acasa, nu mai putea sta aici, ii era dor de tara, de casa, de prietene..
de cresa nu se pune inca problema acum, chiar daca am vrea s-o inscriem acum nu am mai putea, locurile sunt de muuult ocupate, trebuie sa ne inscriem din timp, de exemplu daca ne-am inscrie acum in toamna poate, poate am gasi un loc la inceputul anului sau in primavara.. si un alt motiv, deloc de neglijat zic eu..m-am gandit la Nicolas, el fiind asa mic, sigur Eva imi venea acasa racita, cu virusi s.a.m.d..am zis sa treaca cat de cat o perioada, sa creasca si el un picut, sa-i fac vaccinurile si apoi om vedea..de bona...iar e greu aici de gasit si sincer nu prea ma "acomodez" sa zic asa, cu persoane straine in casa..am si eu un pitic...![]()
Nikolici imi pare rau ca nu se acomodeaza Karinuta la cresa..eu stiu cel mai bine ce inseamna sa ai doi pici asa mici acasa, fara nici un ajutor, sfatul meu e sa te gandesti bine inainte de a lua o decizie, nu vreau sa te sperii, acum depinde f mult si de copii dar din ce citesc eu despre Karina parca vad o dublura a Evei, cu exceptia batailor
, acelasi tip de personalitate si comportament, pot sa-ti spun ca mai multe batai de cap am cu Eva decat cu Nicolas...momentan !
Nerantula,
in legatura cu durerile de burtica si faptul ca te simti fff "grea", e normal, am intrebat medicul si mi-a zis ca asa este la a doua sarcina, tot mai greu, la a treia si mai greu s.a.m.d
eu simteam ca ma dezmembrez si cand ma ridicam din pat trebuia sa ma tin mai intai de pereti, sa-mi revin la starea normala..![]()
urmaresc cu interes gravidutele noastre frumoase !!!
Nocom sanatate Dariutei !!!
Babytza, ma gandesc la tine, te pup ! cand te simti in stare, da-ne un semn..
Mamica fericita de
EVA PARASKEVA (22.09.2008) si
mic, mic Nicolas Timotei (20.04.2010)
poze cu printesa mea si nu numai
"Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu"
''Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...''
Monyca.C spune:
aveti idee, cum as putea sa-l culc pe Nicolas fara sa-si prinda urechile invers ????:)))))))![]()
![]()
adica, daca nu m-ati inteles, cand isi misca capsorul in somn si le indoaie si mi-e frica sa nu-i ramana asa, deja parca nu le mai are lipite de cap, poate suna aiurea dar a devenit o obsesie pentru mine si-mi tot storc creierii ce as putea sa-i fac sa nu le mai indoaie..
Mamica fericita de
"Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu"
''Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...''
Monyca.C spune:
acum sunt si eu mai libera si pun intrebari...![]()
am scos link-ul cu pozele noastre dar as vrea sa nu se mai vada deloc, nici in mesajele trimise , mai vechi..ce as putea sa fac, nu ma pricep deloc la asta, poate ma ajutati voi, va multumesc mult !
am citit si eu mesajele voastre despre pedofili si m-am ingrozit !
Mamica fericita de
Nerantula spune:
Monyca, multumesc mult de gand!
Exact asa simt si eu, ca ma dezmembrez de cate ori ma ridic din pat, ma doare tare sub burta cand stau in picioare, ma misc ca o rata .. insa eu am zis ca mi se trage de la facut copii la batranete, plus faptul ca am depasit cu mult greutatea mea normala (adica am luat mai mult si de cat am luat cu Gruia, plus un 'avans' pe care il aveam), insa vad ca si la manechinele tinere ca tine, la a doua sarcina e mai greu, imi mai da curaj asta ![]()
M-am gandit foarte des la tine la cum ziceai ca s-a obisnuit micul Nicolas cu tipetele si plansul Evei langa el, cred ca asa va fi la noi, cand isi va revendica Gruia dreptul la tzitzi si va pretinde, asa cum face si acum, disponibilitatea mea totala si neconditionata .. ma gandeam ca atunci cand l-am nascut pe el abia aveam ragaz sa ma spal pe dinti intr-o zi intreaga, acum mi-e imposibil sa construiesc scenarii care sa nu sune imposibil ... doar gandul ca tu sau Nikolici ati fost si sunteti in continuare singure pe aceasta baricada ma face sa nu deznadajduiesc total ... eu o am pe mama! Desigur, Gruia nici acum nu e prea dispus sa stea cu ea, insa ies impreuna in parc cu placere, cand va veni si Cezara ma astept sa o respinga si mai tare pe mama si, din pacate, vine iarna si nu prea mai poate sta in parc cu orele, deci .. in fine, cum zice englezul, trecem podul cand ajungem la el ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
AMR 5 saptamani !! 
Monyca.C spune:
EHEEEE ce manechine ???? ioooo ???? hihihiihihih..sotul imi tot bate apropoul mai in gluma, mai in serios sa fac ceva in privinta asta :))))))) am kg bune in plus 

si eu ii raspund ca i-am facut doi copii..sa mai astepte..
sper sa le pot da jos dupa ce nu voi mai alapta, acum nu reusesc decat putin stepper cand dorm copii, cand e treaza Eva se baga printre picioarele mele si mi-e frica sa n-o lovesc..
mi-e mila de Eva, incerc sa-i acord cat de multa atentie, ma joc cu ea, cantam impreuna, ne uitam pe carticele impreuna, gatim impreuna, ma ajuta la curatenie
cand il tin pe el in brate, o iau si pe ea pe celalalt picior sau mana, il pup pe el, o pup si pe ea, cu jucariile insa e teroare, daca il prinde cumva pe Nicolas la nivelul ei e imposibil sa nu-i tranteasca cate una, azi spre exemplu ii flutura niste popice din plastic f usoare care mai si scot sunete, Nicolas era teribil de incantat si radeau in hohote amandoi, nici 10 sec nu a durat si i-a si tras o popica in cap de am zis ca i-a spart capul, offfff si eu eram langa ei...iti dai seama cand il prinde singur ??? nu a plans mititelul ca e obisnuit dar a ramas blocat si se uita cand la mine, cand la ea, nu stia ce s-a intamplat...cu hainutele ce i le cumpar, Eva zice ca sunt pentru ea, asa cum spuneai si tu de Gruia...le ia pe toate in brate si fuge cu ele prin casa, le piteste..ai mare ajutor daca o ai pe mama ta, enorm...si 2 ore daca ar iesi cineva cu Eva in parc sa stau singura doar cu baiatul as zice saru'mana ! dar..ma mobilizez si ies eu cu amandoi...e circ, nu va zic..lui i se face foame in parc si trebuie sa-l alaptez, Eva fuge prin toate partile, nu va povestesc ca va apuca rasul...
Mamica fericita de
mic, mic NICOLAS TIMOTEI (20.04.2010)

MINA ALEXANDRA