Aspirante optimiste > 20 ani (563)
Raspunsuri - Pagina 9
cos_minutza spune:
Neatza
Lia multumim de cafelutza
Deeva
Ramo e prea devreme pt test pozitiv,incearca dum -luni un test
Miha concediu placut si sa dea DD sa veniti 3
Bebelu,Anda si tuturor multi
Eu sunt tare in ceatzaAzi dim TB 37.1,scurgerea maronie persista insa e un pic mai multa de ieri(e de ajuns absorbant zilnic),
azi dimineata test sarcina negativE posibil ca scurgerea asta sa fie menstraAti mai patiti careva asa?E posibil sa fie de la AC?
Se pare ca la noi curg testele negative
Dragutza mai avem o speranta la tine
O zi frumoasa!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
anda15 spune:
Deeva, clinica Polisano din Sibiu are recomandari fff bune(pentru mai multe info intra si pe FIV la Sibiu). Eu am fost acolo in aprilie la dr. Ispasoiu Florin pentro o prima consulltatie in vederea FIV-ului, dar a fost foarte sincer dupa ce ne-a vazut dosarul de analize si mi-a zis ca nu e cazul de FIV la cum arata analizele noastre si sa mai incercam cu stimulari. Pe mine m-a impresionat ca a fost sincer ca putea sa zica, vreti FIV, facem FIV, ca sunt banii vostri. Plus ca mi-a insuflat o stare de optimism. Dr. Ispasoiu e f tanar dar f apreciat(gasesti pe pagina de FIV la Sibiu rezultatele muncii lui).Eu zic ca Polisano e o clinica ok, plus ca e si aproape de tine
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cos_minutza Neatza Lia multumim de cafelutza Deeva Ramo e prea devreme pt test pozitiv,incearca dum -luni un test Miha concediu placut si sa dea DD sa veniti 3 Bebelu,Anda si tuturor multi Eu sunt tare in ceatzaAzi dim TB 37.1,scurgerea maronie persista insa e un pic mai multa de ieri(e de ajuns absorbant zilnic), azi dimineata test sarcina negativE posibil ca scurgerea asta sa fie menstraAti mai patiti careva asa?E posibil sa fie de la AC? Se pare ca la noi curg testele negative Dragutza mai avem o speranta la tine O zi frumoasa!!!! Cosmi,aspiranta optimista viitoare www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |
de la AC asha e menstra
cel putin la mine asha era
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
deeva73 spune:
lia eu stau bine la mostenirea genetica... mama o intrat in menopauza la 52 de ani, buna la vreo 54 si sora tatalui meu la 58. Inca am o rezerva ovariana buna... FSH 6,2 (maxim admis ii 12). De altfel toate valorile mele hormonale is pe la mijlocul intervalului. Acuma sa vedem daca asta ma va ajuta la ceva. Traba totusi sa ne miscam repede pana nu mi se prabuseste fertilitatea.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
cos_minutza spune:
Lia multumescSe pare ca si eu sunt clubul celor care nu se pot ghida dupa TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deeva73 lia eu stau bine la mostenirea genetica... mama o intrat in menopauza la 52 de ani, buna la vreo 54 si sora tatalui meu la 58. Inca am o rezerva ovariana buna... FSH 6,2 (maxim admis ii 12). De altfel toate valorile mele hormonale is pe la mijlocul intervalului. Acuma sa vedem daca asta ma va ajuta la ceva. Traba totusi sa ne miscam repede pana nu mi se prabuseste fertilitatea. Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui. |
care e motivul de nu se prinde bebelin??
ce-au zis medicii?
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
deeva73 spune:
anda multumesc mult, mi-ai dat o veste buna. Eu cred ca ne vom incadra la FIV... dat fiind analizele proaste ale barbatului meu si varsta mea. Si in plus avem deja 3 IA ratate.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
cos_minutza spune:
Anda,pai ieri am fost z25 si de ieri a inceput sa fie mai abundenta scurgerea.Nu stiu cand trebuia sa vina,sambata am luat ultima pastile de AC