Aspirante optimiste > 20 ani (563)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

lia motivul?... samanta sotului. Putina si lenesa. Cand ii sa-ti deie viata o palma ti-o da cu piciorul . Am inceput sa umblam pe la doftori pentru a avea prunci si nici nu ma gandeam sa fie el de vina. Am facut tratamente hormonale aiurea in urma sfaturilor unui medic insuficient pregatit. Abia acum un an am aflat ca la el ii hiba si nu la mine. Nu ma gandeam in ruptul capului sa fie asa... mai ales ca am barbat cu 5 ani mai tanar ca mine. Vezi Lia si aici ne asemanam... parca si al tau ii mai tanarut o tzara nu-i asa?

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Deeva, doctorul va va spune asta de la prima consultatie daca ai toate analizele pentru tine si pentru sot.Noua ne-a explicat ca in general se califica pentru FIV cuplurile in care doamna are peste 35 de ani, in care spermograma e cu probleme, de asta pe noi ne-a trimis acasa sa mai incercam ca eu am 32 de ani si analize hormonale bune, iar sotul e fara probleme(am si ramas gravi de 2 ori dar na). Din cate stiu la Sibiu fac si FIV cu ICSI, plus ca si colaboreaza cu un doctor de la faimoasa clinica din Viena.

Mergi la inceput

anda atunci ne calificam. Eu am 37 el 32 si spermograma dezastru. Am plecat de la 12 milioane cu mobilitate 40% si am ajus la 16 milioane cu mobilitate 28% din care rapid progresivi ZERO%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui deeva73

lia motivul?... samanta sotului. Putina si lenesa. Cand ii sa-ti deie viata o palma ti-o da cu piciorul . Am inceput sa umblam pe la doftori pentru a avea prunci si nici nu ma gandeam sa fie el de vina. Am facut tratamente hormonale aiurea in urma sfaturilor unui medic insuficient pregatit. Abia acum un an am aflat ca la el ii hiba si nu la mine. Nu ma gandeam in ruptul capului sa fie asa... mai ales ca am barbat cu 5 ani mai tanar ca mine. Vezi Lia si aici ne asemanam... parca si al tau ii mai tanarut o tzara nu-i asa?

da
ce sa-i faci 73iul
ne descurcam

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

deeva al meu sta bine cu
yo am doar o trompa
am zis ca din oct ma duc la monitorizare
sa-mi zica cand ovulez cu stangul si daca e necesara stimularea

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Deeva, da, sunt lenesutzi.Dar sa ai incredere ca medicina zilelor noastre ne poate ajuta sa ne tinem pruncii in brate, trebuie doar sa perseveram si sa detinem resursele financiare desigur
Eu vreo 3 ani m-am chinuit sa raman insarcinata, acum ma chinui sa tin sarcinile, deci da, cand iti da viata o palma, pai ti-o da cum zici tu, cu piciorul

Mergi la inceput

lia gaseste un medic bun si cu rabdare. Poti sa faci lunar monitorizarea ovulatiei si cand ovulezi pe trompa buna... contact sexual dirijat. Daca te intereseaza un medic bun pot sa-ti recomand unul in bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

neata fetele

la mine nu au aparut rusii inca
dar mi-e foarte rau , simt ca am febra, am avut si o tentativa de voma, am un nod in stomac si abia pot sa mai stau pe scaun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neatza fetelor,

Draguta tinem pumnii, sa fie cu ochisori!

Cosmi, mie dupa anticonceptionale imi venea normal si am luat ani la rand, nicidecum ca la tine! Poate da Domnul si e cu ochisori!

Cosmi_ali, bine ai venit si sa dea Domnul sa ai un bebe cat mai repede!

tuturor!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+

Mergi la inceput

draguta... Hai draguto, hai cu doua linii. Macar tu, ca eu v-am dezamagit total luna asta. Ti-as pune si niste motate sa-ti faca galerie ... da nu pot atasa icon-uri ca mi se blocheaza pagina si ma scoate de pe net.

Mergi la inceput