Aspirante optimiste > 20 ani (563)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

ok, Anda, ma duc si eu la culcare.
Noapte buna!!
vb maine

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Sa stii ca ai dreptate, mersi de sfat.Ca dieta trebuie adaptata la om si la problemele lui medicale.
Oricum frecventez zilele astea o clinica de estetica medicala, sa-i intreb eu ca poate au si dietetician. E tot aia cu nutritionistu, presupun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Noapte buna, Gaby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

da, e acelasi lucru, la noi exista ambii, nu stiu sa-ti zic diferenta.

am pus amnadoua in acelasi timp mesaj.

Ma duc
Noapte buna !!

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Buna seara fetele. Am avut o zi ingrozitoare la munca, o groaza de stres si mai ales ca maine e ultima zi de munca inainte de vacanta, va dati seama ca sefii mei ma intreaba daca am fcut totul inainte de plecare.
In fine, abia am asteptat sa mai postez si eu un sentiment pe acest site si inainte de toate nu uitati ziua de maine. Practic eu visez la ziua de maine de foarte mult timp. Imi doresc macar sa inceapa, ca totul incepe cu primul pas. Ma refer la faptul ca maine va fi prima zi de incercare de bebe cu sotul.
Cred ca v am innebunit de cap, dar eu sunt atat de entuziasmata, incat nu stiu cum o sa dorm in seara asta. Am rezervat un hotel fain in Franta si acolo maine seara ne facem de cap.
Fetele trebuie sa va spun ca azi va fi ultima seara cand mai scriu pe site, pana ma intorc pe 16 septembrie.
Sper sa vin cu vesti bune, dar chiar daca nu se intampla nimic din prima, eu macar am inceput si ma pot numi cu adevarat ASPIRANTA!!!
Va pup pe toate cu drag si ma duc sa mi pregatesc bagajul gagici.
fara nici o exceptie.
Cos_minutza sper sa ti fie dor de mine si cand vin o sa trebuiasca una dintre voi sa ma invite la capitolul care va fi atunci. Va prind eu, nu va faceti griji.

Vineri, 3 septembrie e prima zi de conceptie. Fecioara Maria sa ne ajute sa se fie BEBE din PRIMA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_almi spune:

pup dulce pentru fetele care merg la nani..
fetelor, recunosc.. nu am citit tot pe aici.. voi va monitorizati in vreun fel ciclurile? eu imi iau temperatura bazala si tin grafic.. nu stiu daca am voie sa pun site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

Miha, te asteptam cu vesti bune... pe mine m-au cam mancat degetutele si am facut azi un test. a iesit negativ dar ar trebui sa imi vina cm in 8 sept. l-am facut cam repede, nu? si mai ales ca azi cand m-am sters am vazut niste pete rozulii pe hartie. mai fac unul duminica si apoi gata, daca nu e mai astept. dar ma omoara asteptarea asta. de azi ma simt ciudat: ba mi somn, ba am o indispozitie la stomac, nu stiu ce sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ramo e prea dvrm sa iasa ceva la test
mai asteapta un pic.
sau dc nu ai rabdare, fa un test la sange. dc sti k ai min 10zile DPO.

Miha concediu placut si sa ne aduci vesti bune. poate veniti 3

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

vad ca am ramas singurica pe aici
asa k ma bag la nani
somn usor si noapte buna tuturor

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_almi spune:

pana apuc eu sa scriu 15-20 de mesaje... sper sa ating cat mai repede acest numar de mesaje ca sa puteti vedea rapid ce scriu :))

va pup si eu de noapte buna si ne citim maine

Mergi la inceput