Aspirante optimiste > 20 ani (563)
Raspunsuri - Pagina 6
anda15 spune:
Si nu rontai nimic-nimic pe langa el?
Eu recunosc ca-s cam pofticioasa si n-as rezista desi ar trebui sa incerc ca sunt cam pufoasa.
E complicata dieta ta, adica necesita sa gatesti chestii speciale sau pur si simplu te abtii de la anumite chestii si nu mananci seara?
Draguta, maine faci din ambele?
gabyv spune:
e mai mult pe abtinere, seara mananc ceva gratar carne slaba +legume fierte+ iaurt+ potocala
deci e ok
nu mai rontai nimic, sunt foarte stricta.
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
draguta spune:
cred ca doar spaghete iar in zilele urmatoare saratelele, mi se pare simpla reteta lui gabyy
cos_almi spune:
multumesc mult pentru primire :*
si voua va doresc sa treceti repede la urmatorul stadiu.. acela de
anda15 spune:
Hmmm, Gaby, mi-ai dat tema de gandit...
La mine functioneaza puterea exemplului si imi amintesc ca ai scris zilele trecute ca ai slabit multe kg, deci as putea macar incerca
As vrea sa nu percep asta cu abtinutul ca o tortura ci mai degraba ca pe un mod de viata mai sanatos(ceea ce si e, mese mai putin copioase, in special seara) toata chestia e sa vad cum fac din ea o rutina, ca acolo e tot greul.
Mai imi zici te rog odata cate kg ai pierdut si in cat timp?
gabyv spune:
am pierdut 20 kg din feb
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
anda15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv am pierdut 20 kg din feb |
De-a dreptul impresionant!
Eu vreau sa scap de vreo 10kg dar ma multumesc si daca pleaca numa 5
gabyv spune:
paieu am fost la un dietetician, dar in mare: fara zahar, fara fainoase, fara fructe dulci, fara ulei ...etc
mai exact ce ai voie: meniu de praz si seara sa fie gratar + salata+ legume+ o fructa+ un produs lactat.
Aici de numeste RA( reeducare alimentara)
dar cel mai bine, faci o vizita la un doctor specializat si iti da pe hartie ce si cum.
Asa am facut eu.