Aspirante optimiste > 20 ani (563)
Raspunsuri - Pagina 3
camcris spune:
eu cumar aluat gata facut de la bella sau linco, dar am sa incerc sa fac si eu aluat in casa ca pare simplu de facut, eu pun peste un ou batut, branza rasa de oaie sarata+chimen, chiar am o foaie congelata si ma gandeam ca au trecut caldurile si pot sa dau drumul la cuptor
anda15 spune:
Lorena, luni dimineata le fac la Synevo(ce au ei pe site, profil trombofilie II +profil sindrom antifosfolipidic). Costa o caruta de bani dar decat sa mai trec prin ce-am trecut...
Rezultatul a zis ca vine in 2 saptamani lucratoare
lorena_86 spune:
acum sincer eu nici nu stiu ce zi sunt ca sangerarile (pete maronii) au inceput in data de 23 august dar abundent a fost dupa cateva zile
nici nu mai calculez nimic
ce-o fi o fi!
las sa vina cand e momentul
nici nu ma mai protejez dar nici nu mai fac nimic programat si la comanda, ca s-a suparat si sotul ca il tot folosesc numai cand am nevoie
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
bebelu86 spune:
lore iti zic mai incolo un pic k am niste musafiri acu
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
bebelu86 spune:
lore ai aasa:
31.03.2007-27.03.2010 f
27.03.2010 - 31.03.2010 b
31.03.2010 - 27.03.2013 f
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
didi32 spune:
Fetelor, eu va pup si ma car acasa.
Lore, ai fost mortala cu somnul tau Du-te la dr si vezi ce e, nu sta asa.
Ralu mama, prezicatoare sefa in stele si cifre te facem
in devenire
cos_almi spune:
buna fetelor!
sunt noua pe forumul acesta la topicul aspirantelor.. imi pare bine sa va cunosc
cateva date despre mine: ma numesc Alina, am 24 de ani, incercam sa facem bebe din decembrie 2009..fara succes inca... am ovare polichistice si in urma ultimului control la doctorul gineco` mi s-a spus ca ovulez destul de tarziu si ca am nevoie de MULTA rabdare..
camcris spune:
cos_almi bine ai venit si sedere cat mai scurta la aspirante sa te muti repede la odisee