Aspirante optimiste > 20 ani (563)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hai ma mada, calma-te...pai asta e motiv de enervare???
mie imi iesea ba fata ba baiat, ;a verigheta, cu acu si toate nebuniile la fel.
dar am zis, ce o fi o fi, vdm la nastere ce e

Lorena esti de coma cum sa patesti asa ceva in somn???
sa treaca.
mergi la medic si nu sta asa

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

gaby se fac repede???
k si mie imi plac, dar habar nu am sa le fac

lore fac acu si la tine

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

m-am trzit in tipat si plangand de durere
ca asa l-am speriat pe sot

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

tineam piciorul intr-o pozitie aiurea si am vrut sa ma intorc si atunci l-am deranzat asa tare....ca sensibil mai e
incat a ramas impietrit cateva minute, s-a contractat atat de tare si s-a rupt

similar cu un carcel dar multtttttttt mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Lorena, nu mai bine vezi un medic sa-ti zica clar daca e ligamentul sau nu? si sa-ti dea tratamentul corect.

Nu cred sa aiba nimic Nurofenul luat inainte de ovulatie. Eu la a2a sarcina am luat Eurespal pentru tuse in preajma testului de sarcina vreo cateva zile.Si acum ma gandesc daca o fi avut vreo contributie la pierderea sarcinii respective.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

fetele, super tare faza cu calculele... dupa cateva ore mi-am dat si eu seama cum se face , se pare ca imi iese tot fata ca si in calendarul ala

eu ma duc sa fac niste saratele cu chimen (daca gasesc chimen de cumparat) ca mi-e pofta de vreo saptamana. am ani buni de cand nu am mai mancat.

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

gaby chimen se gaseste la plafar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

gaby se fac repede???
k si mie imi plac, dar habar nu am sa le fac

ele se fac repede, dar trebuiesc lasate la frigider 20 min inainte sa le bagi la cuptor.
Eu le fac asa: 250 gr de : unt, branza crema si faina. Le amestec si apoi 20 min la frigider, dupa fac foie mai groasa, apoi ung cu galbenus de ou si pun deasupra ce vreau (chimen, branza, mac...) si apoi la cuptor cam 10 min asa dupa culoare.

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

anda
parca ziceai ca iti faci analizele de trombo?

eu inca nu mi le-am facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

mada, pai nu iti ziceam ca dupa calcul eu ar trebui sa fiu barbat? hi, hi numai DD stie ce e in burtica unei femei pana cand il vede ea cu propriii ochi...
dar oricum, astfel de jocuri sunt nostime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

camcris... as vrea eu, dar la noi nu se gasesc plafare, adica sunt ceva de genul, dar nu la mine in zona.

voi incerca la un magazin bio, poate au aia.

daca e o sa va arat poze sa vedeti cum au iesit.

vb mai pe seara

Mergi la inceput